Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Joshua Lasse Venne
Kategória: Yaoi
Feltöltő: darkrukia

Kor: 19

Külső leírás: Hamuszürke kócos haja van, ami folyton a szemébe lóg, s rakoncátlanul meredezik a szélrózsa bármelyik irányába. Nem egy megszokott hajszín, de ő sosem törődik azzal, hogy mit mondanak róla mások. Neki ez tetszik és pont. Bőre sápadt, ha napfürdőzik, akkor meg szép barnított bőre lesz, amilyenért bármelyik lány, vagy fiú ölni tudna. Finom, puha tapintása van, olyan, ami az első érintés után mégtöbbet követel, s a kérésnek lehetetlen ellenállni. Arca lágy vonásainak és szinte minden porcikájának különös, nyugodt aurája van. Egészséges teste van, se túl sovány, se túl kövér, bár az ember azt hinné, hogy annyi süti elfogyasztása után vagy negyven kilót fog hízni egy hét alatt, ő mégis ilyen alkat marad. Kerek, feszes popsija és combjai igen szép látványt nyújtnak minden bámészkodónak, s ezt ő nem is szégyenli. Szemei csak egy árnyalatnál világosabbak a tengertől, s ezt ő szereti kihangsúlyozni mindenféle lencsékkel. Nyugalom és barátságos huncutság sugárzik belőlük, de igazán csak akkor csillan fel a szeme, ha meglát valami cukorban tocsogó, krémes sütit, amin van csoki is. Mellesleg, bármilyen csokitermék ezt a reakciót válltja ki belőle. Mikor beleharap valami fincsibe, még szemeit is be szokta hunyni, s arca is pirosposgás lesz, tisztára olyan, mintha a mennyben járna egy pillanatra. Szereti a laza, divatos ruhákat, a kiegészítőket, mindegy mit hord, csak ne legyen túlcicomázva, mert azt nem bírja. Legtöbbször feszes farmerekben, s laza pólóban szokás látni.

Jellem: Egy igazi izgő-mozgó, kíváncsi fiú, aki szeret mindenről a legtöbbet megtudni, s mindent kipróbálni. Nagyon szereti a logikai játékokat, azok akár órákra is képesek lekötni. Ha valamit kitalált, hogyan kell, azt ízekre bontja, s nem nyugszik addig, amíg ki nem találja hogyan, miként működik. Alapjában véve ő egy nyugodt fiú, kevés esély van rá, hogy dühbe gurul, de ha valami nem úgy van, ahogy neki megfelel, akkor igazi kis morcos manóvá válik és ekkor legtöbbször valami finom, cukrászati remekkel lehet kiengesztelni. Édességmániás, de ez gondolom, már feltünt. Ha azt kérdezik tőle, hogy hová szeretnél menni, hát ő gondolkodás nélkül rávágja, hogy a cukrászdába. Kár is ezen vitázni vele, ebbe a csapdába ha valaki beleesik, akkor nem kerül ki egy könnyen. Kedves fiú, udvarias, olyan, akivel lehet beszélgetni, s nem áll fenn kínos szótlanság. Ravasz, nem nagyon van ember, ki túl jár az eszén. Az egyetlen félelme a vihar, nagyon fél a villámoktól, meg a dörgéstől, ha nagyon kiborul, még síró-bőgő masina is vállhat belőle. Kiskorában már tudta, hogy ő meleg, hogy egyáltalán nem vonzzák a lányok, sokkal jobban szereti, ha van akihez bújjon, ha van aki őt átöleli. Tapasztalatlan még a szerelemben, s minden ehhez kapcsolódó dologban, még csókolózni sem csókolózott soha. Gyerekes, őt bármi lefoglalja, akár egy kiálló cérnaszáll a pólójából is. Szereti az állatokat, főleg a koalákat, pandákat, kengurukat, teknősöket, s sorolhatnám sokáig miket… Neki is van egy nyuszija, akit nagyon szeret és folyton azt gyömöszöli, mint valami macskát. Szerencsére az állat jól bírja, sőt tetszik is neki, ha foglalkoznak vele.

Élettörténet: Szülei egyszerű állatorvosok, kihúga meg még csak most fedezte fel, hogy neki lábujjai is vannak, s ezzel szórakoztatja a családot. Átlagos família, átlagos gyerekekkel, akik nagyon szeretik egymást és a szüleiket. Nagyszülőkből már sajnos egy van, egy mamika, aki mindent megtesz azért, hogy unokája, mostmár unokájai jóllakva térjenek haza. Ha nem éhesek, ő akkor is beléjük erőlteti, meg persze ki képes ellenállni a nagyi desszertjeinek, hmm… hát Josh aztán végképp nem. Unokatestvérekből is van néhány, és nagyjából itt kezdődnek a törétntek. Josh lett az elsőszülött, aztán anyja, Catalina lánytestvérének fia, Chris, és második lánytestvérnek a fia, Bruno, aki egy igazán rakoncátlan és megátalkodott gyerek volt. Josh valahogy mindig keresztűzbe került. Folyton kérdezgették tőle, hogy melyiküket szereti jobban, sőt, Chris még óvodás korukban azt igérte neki, hogyha nagy lesz, elveszi feleségül és gyerekei lesznek. Josh ezen csak pislogott, de benne volt a játékban és jókat szórakozott óvis-asszonyként. Aztán egyre csak távolodtak egymástól, ahogy nőttek. Christ az édesapja magávalvitte külföldre, Bruno meg mindig gazdagabb körökbe szeretett volna beillesztődni. Valahol itt történt, hogy hősünknek új barátokat kellett keresni, s viszonylag gyorsan barátkozott meg mindenkivel. Kerülte a bajt, jó fiú volt, a mai napig is az. Dehát mivel kicsit nehézkes a fizetés szüleinek, így ő nem készült egyetemre, hanem valami új munkát vállalt. Egy kisállatkereskedésben fog dolgozni, ami egy kevésbé forgalmasabb, nyugis helyen van.

Hobby: Logikai játékok, csokinassolás és időnként besegít a szüleinek.

Foglalkozás: Nemsokára egy állatkereskedésben fog dolgozni.

Extrák: Nyusziját Chrisnek hívják, még akkor vette, mikor unokatestvére elutazott édesapjával. * Csokival mindent el lehet érni nála. * Nem tűri el, ha valki nem önmagát adja, szeret foglalkozni az emberekkel, hajlamos elkényeztetni családját és barátait is.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 06. 16.
2017. 09. 08.

Módosítva: 2017. 09. 08. 21:41:25
Módosította: darkrukia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).