Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dominik Tafler
Kategória: Hentai
Feltöltő: Barack

Kor: 28 éves

Külső leírás: Körülbelül 188 cm magas ,enyhe izomzattal rendelkezik, egy deka fölösleg sincs rajta, hála az örökös testedzésnek. Szőke haja fényesen csillog, kiemeli őzike szemeit, markáns arcát és telt ajkát, mely csókra áll. Ékszereket nagyon ritkán hord, mégis a csuklóján található egy ezüst karkötő, amit imád, meg 4 gyűrűt szokott hordani. Egy nonfiguratív motívum található a jobb lapockáján, amit még fiatalon varratott magára, ami, egy sárkányt ábrázol.

Jellem: Minden tini lány odáig meg vissza van érte, mindig keresik a fiatalok, ám ezt a lehetőséget csak ritkán használja ki, hiszen mégis egy tanár. Sármosságára sok fiatal kamaszodó fiuka irigykedik, mégsem tudnak ez ellen mit tenni. Alapjába véve rendes, normális férfi, aki lelkiismeretesen végzi a munkáját és segít a diákjainak ahol csak tud. Hiába van jogosítványa ha utálja az autókat, leginkább kerékpárral közlekedik.

Élettörténet: Dominik egy igen tehetős családba született bele, ő volt a harmadik gyerek, két nővére van, akiket egyenesen már kiskora óta utált. Nehéz gyerek kora volt ugyanis a nővéreit elkényeztették, neki meg kellett dolgoznia mindenért. Általánosban nem mert visszaszólni a keményebb gyerekeknek, mert sokszor orrba gyűrték már. Középiskolában kezdett jobb lenni a helyzete mert 14 éves korától kezdve diákmunkával kereste meg a pénzért, hiába voltak gazdagok, mindent a lányoknak adtak, hiába volt ő a fiú és az egyetlen. Érettségi után egyből kapott is munkát egy állatmenhelyen. Egyből elköltözött otthonról és élte a saját életét, beiratkozott egyetemre, amit sikeresen elvégzett és Biológia, fizika szakos tanár lett. Nem csapja a lányoknak a szelet, mert bármilyen iskolába megy, mindig megtalálják.

Hobby: Imád futni, olvasni, zenét hallgatni, és szeret korrepetálni

Foglalkozás: Biológia tanár Gimnáziumban

Extrák: Biciklivel jár. Rettenetesen édes szájú.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (-)

Engedélyezve: 2017. 08. 17.
2018. 06. 20.

Módosítva: 2018. 06. 15. 21:34:49
Módosította: Barack

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).