Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 11 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Joy Heller
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Rauko

Kor: 30

Külső leírás: Igazán jó ránézni. Bozontos, fekete, félhosszú haj, csodás barna szemek, telt ajkak és barnás, hibátlan bőr: szép, ápolt külsejű fiatalember. Senki nem mondaná meg róla, hogy egyedülálló apuka, aki egy ikerpárt nevel, sőt, emellett még dolgozik is. Mellesleg 180centi magas, szálkásan izmos testét általában egyszerű ruhák takarják: póló és farmer. Vállán láthatunk egy tetoválást, amin két rózsa van (fiait jelképezve), és egy nonfiguratív mintában végződik. Kedveli a különleges nyakláncokat, ilyenből több is van neki otthon, de más ékszert nem hord. Piercingje nincs, tetoválása is csak az az egy, és nem is tervez többet.

Jellem: Kissé távolságtartó, ugyanis sok pofont kapott már az élettől. A nőkben egyáltalán nem bízik, férfiakban is csak akkor, ha valamennyire megismerte már őket. Úgy gondolja, hogy minél több személy áll közel valakihez, annál nagyobb az esélye, hogy az egyiktől mély lelki sebet kap, ezért annyira sosem erőlteti az ismerkedést senkivel sem. Humorérzéke nem sok van, türelme és kitartása viszont annál több. Önmagáról mindig úgy nyilatkozik, hogy alapvetően két fontos dolog van az életében, és azok a fiai, akikért meghalni is hajlandó lenne. Párt sem választana nélkülük, úgy érzi, ha valakit a fiai elfogadnak, akkor az neki is megfelelő lenne, a srácok azonban eléggé válogatósak, így a sokadik babysittert fogyasztják, ugyanis ha valaki nem szimpatikus nekik, akkor azt az őrületbe kergetik. Nem nagyon tudják, hogy miért, de inkább csak az apjukkal szeretnek lenni.

Élettörténet: Tíz éves koráig nyugodt családban élt, egykeként. Ekkor azonban egy balesetben meghalt az apja és az anyja, ő pedig egyedül maradt. Rokonról rokonra járt, amíg el nem érte a felnőtt kort, amikor is az összekapart pénzéből és a szüleitől örökölt összeggel sikerült vennie egy kis, kertes házat. Ugyanúgy dolgozik azóta is, viszont huszonnégy éves korában összejött minden. Sikerült félrészegen felcsinálni egy fiatal lányt, aki viszont, amikor megszülte az ikerfiúkat, öngyilkos lett. Joy találta meg a nőt, aki a kiságy mellett vágta fel az ereit. Úgy gondoltra, nem élhetnek abban a lakásban, nem hajlandó ott gyereket nevelni, így egy másik házba költözött, hiszen sikeres a szakmájában, volt miből egy nagyobb házat venni egy jobb környéken. Azóta nem nagyon volt kapcsolata senkivel, néha egy-egy szex becsúszik, de komoly kapcsolatba nem mer kezdeni, hiszen eddig úgy tapasztalta, hogy aki nem a pénzéért van vele, az nem akar a gyerekekhez alkalmazkodni, aki viszont úgy tűnik, hogy jól kijön a fiúkkal, az inkább csak a pénzre hajt.

Hobby: Szabadidejének minden percét fiai, Alex és Chris tölti ki - kirándulás, játék, mese -

Foglalkozás: Férfifodrász, általában férfi sztárok haját lövi be, nőket nem vállal

Extrák: -

Képinfo: by azpt (http://)

Engedélyezve: 2017. 07. 15.
2018. 01. 01.

Módosítva: 2017. 12. 30. 14:58:34
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).