Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Usami Akinori
Kategória: Yaoi
Feltöltő: zsebike

Kor: 20

Külső leírás: Finom jelenség, az embernek az az első benyomása róla, hogy nagyon törékeny, pedig nem az. Aprócska teste finoman izmos, bár elég sovány. Finom, ártatlanul szép arcából szinte világítanak különleges kék szemei, melyekben fellelhető az aranyszín csillogás, és tökéletesen illenek puha, selymes kékes fekete hajacskájához.

Jellem: Bár még nagyon fiatal, tökéletesen tisztában van azzal, mik a jövőbeni tervei, és bármi áron meg is valósítja őket. Makacs és akaratos, néha túlságosan nagyszájú, forrófejű. Ugyanakkor kedves, és barátságos, tele van életerővel és szeretettel, de érzékeny lelkecskéje sérülékeny, olyan mint a szikla, ami bár erős, de ha rossz ponton találják el, összeomlik. Vidám, és játékos, jó hallgatóság, és segítőkész, ha szükséges. Szerettei boldogsága számára legfontosabb, valamint az, hogy mindenki elismerje a munkáját. Álma, hogy leleplezhesse a nagy sztorit, ami meghozza neki az elismerést és a sikert.

Élettörténet: Szerető családban nőtt föl, eddigi életében nem volt semmi különleges. Szüleivel élt Tokyo kertvárosi részén egy kisebb házban, de amikor dolgozni kezdett, elköltözött Washington D.C-e egy kis albérletbe. Már egészen kiskorában lenyűgözte a fényképek és fényképészek világa, különösen azoké, akik bármilyen áldozatot képesek meghozni egy jó kép készítéséért. Nemrég kezdett el dolgozni egy kisebb újságnál, mint fényképész.

Hobby: fényképezés, bulizás a barátaival

Foglalkozás: fényképész

Extrák: Van egy keverék kiskutyája, Koki akit azon a napon talált, amikor beköltözött az albérletébe.

Engedélyezve: 2009. 09. 13.

Módosítva: 2009. 09. 13. 18:37:37
Módosította: zsebike

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2020. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).