Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 12 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Takao Kazunari
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: Rauko

Kor: 16

Külső leírás: Nem túl feltűnő, amolyan tipikus, japán srác. Fekete, félhosszú haj - amibe néha fejpántot is tesz, hogy ne zavarja edzés, meccs közben -, szemei szürkék. Testalkatilag amolyan kosaras-alkat, de nem olyan magas, mint például Shin-chan - ahogyan ő nevezi Midorimát -, de izmos, kellemes rápillantani szálkás testére. Általában egyenruhában vagy mezben látni.

Jellem: Ha csak abból indulunk ki, hogy a csapatban ő az egyetlen, aki igazán képes tolerálni és elviselni Midorima stílusát, egoizmusát és beszólásait, akkor egy borzalmasan türelmes embernek látszik és érződik elsőre. Előszeretettel próbálja elcsábítani barátját mindenféle, szerinte izgalmas dolgokba, de Midorima rendre ellenáll neki, így általában aláveti magát a zöld hajú akaratának, és azt teszi, amit a másik szeretne - de persze megtartva saját magát, a saját jellemét. Alapvetően nem túl komoly, sokat nevet, szeret viccelődni is, ezzel amolyan kiegészítője az egyébként mindig komoly Midorimának - aki talán a legközelebb áll hozzá. Barátságos alkat, meccsen kívül bárkivel jóban van, Kurokoval is szívesen viccelődik, de a meccseken bebizonyítja, hogy mennyire elhivatott a sportág iránt. Alapvetően egyszerű jellemnek látszik, de neki is vannak rejtett tartalékai, és a leginkább becsülendő tulajdonságai a tolerancia, és a humorérzék.

Élettörténet: SPOILER! Tizenhat éves, a Shutoku első éves tanulója. Sok minden nem derül ki róla a történet során, annyi biztos, hogy sólyom-szeme van, tehát az egész pályát képes belátni. Ő az egyetlen, aki képes igazán elviselni és tolerálni Midorima Shintaro, a Csodák Generációjának legjobb dobóját - a vele egykorú srác ugyanis tökéletesen tisztában van saját képességeivel, és nem rest ezeket hangoztatni. A csapatban például fenntartanak neki naponta három szeszélyt is, viszont Takao mindezek ellenére is nagyon közel áll hozzá, ő az egyetlen, aki Shin-channak becézi. Mellette van akkor is, amikor a Seirin kiejti őket az Iskolák Közötti Bajnokságon is, illetve együtt készülnek a Téli Kupára is. Hétköznapjaikat is együtt töltik. Takao családjáról, múltjáról bővebb jelenéről semmit sem tudunk.

Hobby: Shin-chan

Foglalkozás: Tanuló, a kosárlabdacsapat tagja

Extrák: Mezszáma: 10. *** Sólyom-szeme van, tehát nagyobb teret lát be játék közben. Ehhez hasonló van Izuminak a Seirinből, de utóbbinak sas-szeme van, tehát nem lát be akkora teret. *** Anime/manga: Kuroko no basuke

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 08. 04.
2017. 07. 15.

Módosítva: 2017. 07. 14. 00:10:33
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).