Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 9 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Adam Łukasz Witkowski
Kategória: Yaoi
Feltöltő: makeme_real

Kor: 21

Külső leírás: Nem nőtt túl magasra, alig 170 centiméter magas, amihez persze formás testalkat dukál, karcsú derékkal és csípővel, lapos hassal, és finom, szálkás izomzattal, amiről rendszeres futással gondoskodik. Az ujjai hosszúak és kecsesek, világos tónusú bőre puha és bársonyos ott is, akárcsak a teste többi részén – bőre sajnos érzékeny egy kissé, hajlamos a kiszáradásra, ezért folyamatosan ápolnia kell. Arca nem is jóképű, sokkal inkább szépnek mondható tökéletes arányaival és finom vonásaival. Halvány barackszín ajkai kellemesen, érzékien teltek, mandulavágású szemei különleges, szürkéskék színben ragyognak. Haja sötét árnyalatú gesztenyebarna, kicsit hosszabbra van hagyva, így általában kócosan meredezik a feje tetején. Öltözködése valahol a laza és az elegáns között van, kedveli az ingeket, az öltönyöket viszont kevésbé, azokat inkább egy farmerrel és egy elegánsabb szövetkabáttal helyettesíti.

Jellem: Végtelenül kedves és jóindulatú srác, világ életében arany szíve volt – talán pont emiatt az átlagnál egy kicsit hiszékenyebb. Hiába érték már kisebb-nagyobb csalódások az életben, még mindig újra és újra meg kell égetnie magát ahhoz, hogy megtanulja a leckét. Az esetek nagy részében rögtön bizalmat szavaz mindenkinek, de az is tény, hogy ha valaki elárulja ezt a bizalmat, akkor nagyon nehéz visszaszerezni. Nyitott az új kapcsolatokra és barátságos, még sincs túl sok barátja az előítéleteknek köszönhetően – igen, már tinédzser kora óta tisztában van vele, hogy meleg, és bár nem veri nagydobra, az ilyesmi előbb-utóbb óhatatlanul is kiderül. Ő mondjuk egyáltalán nem bánja a dolgot, mert tudja, hogy azok az emberek, akik emiatt rögtön elítélik, nem is méltóak a barátságára, azt a néhány embert pedig, akik így is elfogadják és szeretik, ő is nagyon szereti. Fontos jellemzője még az is, hogy hiába a nyitottsága és kedvessége, a szerelemben egyszerűen elképesztően szerencsétlen. Volt már néhány hosszabb-rövidebb kapcsolata, de mindig sikerült olyanokat kifognia, akik csak összetörték a szívét. Mára már eljutott arra a szintre, hogy inkább a tanulmányainak szenteli minden figyelmét, és ha egyszer szembejön vele a Nagy Ő, úgyis észre fogja venni. Remélhetőleg.

Élettörténet: Lengyelországban született, Lublin városában, két orvos második gyermekeként. Egy nála három évvel idősebb nővére van, Natalia, akivel kezdettől fogva meglepően jó testvérek voltak. A szülei házasságáról ez már nem mondható el, amennyire szerette az édesanyjuk az édesapjukat, utóbbi olyan gyors ütemben hidegült el a nőtől. Hamar válás lett a vége, Adam alig két éves volt, amikor a szüleik útjai elváltak, és még ez sem volt egyszerű: az apa a feleségéhez ugyan nem, a gyerekeihez viszont annál inkább ragaszkodott, ezért bírósági ügy kerekedett a felügyeleti jogból. Mivel mindkét szülő élete, állása és keresete tökéletesen megfelelt ahhoz, hogy felneveljen egy gyermeket, a bíróság érdekes döntést hozott, miszerint Natalia az édesanyjával, Adam pedig az édesapjával kell maradjon. Az apa nem sokkal később Varsóban kapott egy főorvosi állást, így hát fogta Adamet és elköltöztek a fővárosba. Adamnek hiányzott az édesanyja és a nővére, de folyamatosan tartotta velük a kapcsolatot, nyaranta pedig rendszeresen együtt is töltöttek néhány hetet Lublinban, aztán a nővére jött el hozzájuk Varsóba pár hétre. A szülők szerencsére pozitívan álltak a dolgokhoz, egyikük sem tiltotta el a másiktól vagy hangolta a másik ellen a gyerekeket (bár az édesanyjuk valahol a mai napig dühös amiatt, hogy a volt férje kvázi elvette tőle az egyik gyermekét). Adam az általános iskolában és a középiskolában is kitűnő tanuló volt, szinte minden évben ő volt az osztályelső, és bár minden tantárgy nagyon ment neki, különösen érdeklődött a fizika és a matematika iránt. Éles esze és jó jegyei miatt persze folyamatosan megkapta a stréber jelzőt, de szerencsére elég intelligens volt ahhoz, hogy őt ez ne zavarja. Ötödikes korában lett a padtársa Emilia, egy szintén nagyon okos kislány, akivel rögtön összebarátkoztak – azóta is legjobb barátok. A gimnáziumban csapódott hozzájuk még néhány osztály- és évfolyamtársuk, főleg a matek-fizika specializáció hozta össze őket, no meg az, hogy mindannyian egy egyetemre készültek, és az fokozta a csapatszellemet. A lassan, de biztosan összeszokó baráti társaság kitartott a középiskola végéig, érettségi után pedig szinte karöltve jelentkezek a Varsói Műszaki Egyetemre. Nem meglepő módon kivétel nélkül mindegyikük felvételt is nyert, így a barátságok nemcsak nem szakadtak meg, de nem is gyengültek. Bár nem mind ugyanazon a szakon vannak – csak Adam és Emilia jelentkeztek ugyanoda –, gyakran járnak össze, és ha tudnak, az egyetemen belül is találkoznak egy-egy ebéd erejéig. Adam élete jelenleg tökéletesen boldognak és kiegyensúlyozottnak minősíthető, főleg mióta kialakult egy olyan szokásuk a nővérével, hogy minden nyáron együtt mennek el nyaralni valahová.

Hobby: A szabadidejében gyakran van a barátaival, otthon pedig szeret olvasni és zenét hallgatni.

Foglalkozás: mérnökhallgató

Extrák: Nagyon jó a nyelvérzéke, felsőfokú nyelvvizsgája van angolból – és kiválóan beszéli is a nyelvet –, valamint nemrégiben oroszból is megszerezte a középfokú nyelvvizsgát. *** Életében eddig összesen négy kapcsolata volt, de egyik sem tartott huzamosabb ideig. Az eddigi leghosszabb és egyben utolsó kapcsolata hat hónapig tartott, elsőéves korában ért véget – Adam most harmadéves –, és azóta egyáltalán senkije nem volt. Mostanában egyre gyakrabban rájön a szeretethiány, főleg akkor vágyik már ő is igazán valakire, amikor a természetesen párkapcsolatban élő barátait kell néznie. Próbál nem erre koncentrálni, bár újabban gyakran viccelődik azzal, hogy majd regisztrál egy online társkeresőre, hogy legalább valamennyire kiélhesse magát.

Képinfo: A kép nem az én alkotásom, csupán illusztráció. (http://google.com)

Engedélyezve: 2014. 05. 01.
2014. 05. 02.

Módosítva: 2014. 05. 02. 14:30:52
Módosította: makeme_real

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).