Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Akita Miyu - kitalált -
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: Rauko

Kor: 16

Külső leírás: Nem úgy néz ki, mint egy tipikus ázsiai srác, de ez nem is meglepő. Szemei világosbarnák - már sárgának látszik, de közelről venni észre igazán, hogy valójában barnás. Ajkai vékonykák, egy piercing dobja fel. Bőre kellemes barna, haja viszont szőke - ahogy minden szőrszál a testén - és hihetetlenül dús. Kifejezetten jól áll neki a hosszú, általában rendezetlen séró, olyan vagány srác benyomását kelti. Ruháival is erre törekszik. Nem az utolsó divat szerint öltözik, azt veszi fel, ami neki tetszik, amiben jól érzi magát. Ha ez hétfőn reggel egy bőrnaci, kedden meg egy szabadidőalsó, akkor gondolkodás nélkül húzza magára. Sosem tagadta, hogy női parfümöt használ, abból is a kifejezetten édeskés illatot, hiszen neki ez jól áll, és saját, jellegzetes illatával keveredve kifejezetten dögös. Ami nem látszik - mert általában meglepetésnek tartogatja, az a tetoválás a derekán, egy hegyoldalt ábrázol a kép, egy temetővel és egy romos kastéllyal. Szépen kidolgozott munka, az egész derekát takarja, fekete-fehér.

Jellem: Más, mint amilyennek látszani akar. Valójában egy kiscica, aki próbál tigris lenni a haverok között. Otthon, ha senki nem látja, imádja a szőrös, fekete párnáját, de ha épp játszik, akkor gond nélkül kigúnyol akárkit, akiben valami gyengeséget lát. A haverok olyannak látják, aki mindenkit hülyének néz, előszeretettel gúnyol ki akárkit. Az igaz barátai, akikből nagyon kevés van, ismerik mindkét oldalát, és valahogy megbarátkoztak azzal, hogy Miyu álarc mögött él. Nem zavarja őket, hiszen mindkét Miyut lehet nagyon szeretni. Ő magéban már eldöntötte, hogy a kedvese majd látni fogja az igazi oldalát - de hogy ez a kedves fiú lesz vagy lány, azt még nem tudja. Vagánykodik azzal, hogy már szopta le csaj is, pasi is, valójában még hozzá sem ért senki. Mondhatjuk, hogy a tömegfiatalok táborát erősíti, és egyelőre ezzel tökéletesen elégedett.

Élettörténet: Svéd anya és japán apa gyermeke - és természetesen a férfi akaratának engedve, Japánban nőtt fel. Nevét édesanyja adta neki, tudva, hogy ez női név, de nagyon tetszett neki a csengése, Miyu pedig belenyugodott és nem változtatta meg. Valahol menőnek és különlegesnek érzi, hogy csini és még női neve is van. Egyébként az átlagos fiatalok életét éli - suli, haverok, szerelem ugyan még nem volt, de bulizni szeret. Lustácska, sportolni sosem szeretett, nem is érti, mi ebben olyan menő, de még nem is nagyon látott semmit, mindent azonnal elkapcsol. Egyke, így picit elkényeztették. A haverjai körében látni leginkább, a családjával, az igaz barátokkal nem mutatkozik.

Hobby: Buli ezerrel - neki ugyanis még az egész élet buli

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Anime/manga: Kuroko no basuke - általam kitalált karakter *** Uke lesz és foglalt. *** A Seirinbe jár jelenleg, első éves.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2017. 07. 15.
2017. 12. 31.

Módosítva: 2017. 12. 30. 15:01:59
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).