Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Aaren Mahoney
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Hiyahiya

Kor: 37

Külső leírás: : 190 cm magas, szálkás izomzatú férfi, akit messziről bárki felismer karizmatikus, és termetes alakjáról, és a titokzatos, pikánsan sötét auráról, ami körbeöleli. Haja tejföl szőke, rendezetlen tincsekben díszelegnek fején, rakoncátlanságukkal kölcsönözve Aaren-nek, azt az egyediséget, amit mindig is a magáénak tudott. Halvány, jeges kék íriszei világítanak hófehér bőrű, férfias, mégis finom vonású arcán, s ez az a szempár, amitől mindenkinek az jut az eszébe, hogy a veséjébe lát, ha akarja, ha nem. Előszeretettel bújtatja magát elegáns ruhákba, nem kedveli a talárokat, és azokat a göncöket, amik elfedik a testét, mert kedvenc időtöltése a saját kiismerhetetlen megjelenésével elbűvölni másokat.

Jellem: nem csak a külseje egyedi, de a személyisége is a kiismerhetetlenség határait feszegeti, így néha képtelenség kitalálni éppen mire gondol, ám neki lévén, hogy kiváló legillimentor a legkevesebb erőlködésbe sem telik mások fejében kutakodni, amit ha a szükség úgy hoz, erőszeretettel használ. Van a személyiségében valami veszélyes, ami vonzza az embereket, és ha lehet akkor a szarkazmusa, még izgalmasabbá teszi őt. Nem túl kedves fickó, szeret ugratni másokat, de hűséges a barátaihoz, tudja mi a helyes út, még ha általában ő az, aki szabályt szeg és a legmocskosabb eszközöket választja, hogy az igazságot szolgálja. Talán éppen ezért tartják számon a legjobb aurorok között, mert sosem fél a durva eszközökhöz nyúlni, és mikor ezek használatára kényszerül nincs bűntudata. Nagyon szórakoztató férfi, a maga módján. Intelligens, higgadt, és nem fél felvágni vele, ugyan így az erejével sem fukarkodik, ha demonstrálásra kerül a sor. Nem kenyere a szerelmi játszadozás, nehezen kelti fel valami az érdeklődését, de ha az a valami megtette, nem ereszti a karmaiból.

Élettörténet: Varázsló anyag és mugli apa gyermekeként jött a világra, s egészen kis gyermek korától kezdve veszélyesen vakmerő módon fedezte fel varázs erejét, amit Roxfort-ba kerülése után is ilyen vehemenciával gyakorolt. Éppen ezét gyakori látogatója volt a büntetéseknek, amiket később módszeresen került, és húzta ki magát alóluk. Nem is csoda, hogy a bátor Griffendél házába került, ahol összeismerkedett James Potterrel, akivel rendszeres vendégei voltak a büntetéseknek. Miután kikerült a Roxfortból aurornak állt, s miután Voldemort „hadjárata” elült, s családját, megannyi barátját vesztette el nem is akármilyen auror lett belőle. Módszeresen képezte ki magát, hogy olyan varázslatok birtokosa legyen, amikkel képes megvédeni azokat, akiket szeretet. A nagy háború előtt, és közben is fejvadászként kereste Voldemort szövetségeseit s a halálfalókat, s akik nyomára talált nem maradtak életben. S Voldemort halála is folytatja ezt a kegyes szokását, és vadássza azokat, akik szerinte „nem illenek bele” a varázs világ békés képébe.

Hobby: italozgatás, varázslatok kifejlesztése, izgalmak keresése

Foglalkozás: auror

Extrák: rengeteg sötét varázsigét és átkot ismer, a fekete mágia a kedvenc terepe * Raukonak készült*kitalált karakter

Képinfo: deviantart - jounetsunoakai galériájából (http://jounetsunoakai.deviantart.com/art/breeze-279520747?q=gallery%3Ajounetsunoakai%2F402757&qo=0)

Engedélyezve: 2012. 06. 21.

Módosítva: 2012. 06. 21. 18:13:53
Módosította: Hiyahiya

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).