Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Troy Lawton
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Laurent

Kor: 29

Külső leírás: Alakja karcsú, de nem az a vékony, aktakukac formájú, hanem sudár. Ne túlmagas, az átlag közé tartozik, tartása egyenes, és rettentő tiszteletet sugárzó. Fiatal kora ellenére szaglik a sikertől, minden bizonnyal önbizalom parfümöt használ, és karizma sminket, mert soha senki nem látta még szétszórtnak vagy megtörtnek. Ruhái tükrözik is. Akár a legújabb divat szerinti öltönyről vagy szabadidős ruháról van szó, mind az utolsó varratig rá vannak öntve. Második ránézésre már vonzónak tűnik. Mozdulatai határozottak, kiállása megnyerő. Haja rövid, és sokat kell tükör előtt szobroznia, hogy alakja is legyen frizurájának, ám ha csak szabadon szálldos, akkor búzaszőke tincsei a szélrózsa minden irányába néznek, de még ettől is inkább szigorúnak tűnik, mint cukinak. Arca helyes, nyílt és nyitott bármire. Zöld szemei pedig többnyire zavarba ejtő színű kontaktlencsék mögé vannak rejtve, macska-szerű kisugárzását elnyomva, de a különféle szemüvegei felett felpillantva ugyan azt a hatást tudja elérni bárkinél.

Jellem: Munkahelyén maga a követendő példa. Nincsenek lezáratlan ügyek mögötte, elvarratlan szálak, későn leadott papírok vagy szemétkupac. Akit a bíróság a vendégeknek mutogat. Kiegyensúlyozott, és összeszedett, egyik legsikeresebb és legobjektívebb bíró a megyében. Úgy tűnik, élete a munkája körül forog, holott nem karrierista, nem vállal el semmit plusz pénzért, nem hoz előre, nem halaszt és nem szeg semmilyen törvényt kiskapukon át. Ha úgy véli, igaza van, akkor is véghezviszi, ha lehetetlennek tűnik. Szivacsként tanul minden újat, de nem ront minden közepébe. Mindennel határidőre kész, és sosem panaszkodik igazán, ha nagy gond van. De magánéletében olykor azt mondják, másnak tűnik. Nem a Mr Tökély bírónak. Ott megengedheti, hogy szétszórt legyen, vagy késsen, hogy viccelődjön, vagy gúnyolódjon. Nem rejti udvarias csomagolásba amit mond. A közös két életében az, hogy nem szereti, ha hazudnak neki. Igazságérzete és olykor az árnyalatnyi hőskomplexusa valahogy kiszimatolja, ha az orránál fogva vezetik. De sikereire nem vág fel, nem dicsekvős fajta, ő is csak emberből van.

Élettörténet: Ügyvéd papa, és egy tanító mama. Mi más lehetett a közösség előtt, mint a tökély? És csak keveseknek adatott meg, hogy a barátai legyenek, vagy közelebbről megismerjék. Sose csúfolták mert túl okos volt, örömmel segített bárkinek felzárkózni, ahogy a nehezebb feladatokat is megérteni, csak az a ronda szokása, hogy a puskázókat lebuktassa... Diák Tanács titkára lett, és meg is felelt neki ez a fontos, de nem hivalkodó poszt. Akikkel eddig megismekedet, senki sem érdekből vagy számításból kezdett el vele lógni. Természetéből adódóan megnyerő, és körbelengi valami megfoghatatlan, ami vonzza az egyes embereket. Az egyetemet is ügyesen, évfolyamelsőként végezte. Már gyakornokoskodása alatt komoly ügyekkel dolgoztatták, és mikor rájöttek, hogy még a saját apjának sem ad igazat ha nem támasztja alá igazát, elkezdték imádni őt. A törvny szolgái igen kitapossák a belük, mert alapos, és nem szeret elsiklani semmi felett, de ha ő ítéletet mond, akkor szavát lassan a média is megissza a reggeli kávé mellé. Szülei büszkék rá, és segítik, ha kell, de rettentő önálló, és nem szeret segítséget kérni, ahogy azt sem érezni, hogy valamibe beletört a bicskája. Semmilyen állatka nem képes mellette életben maradni, hiszen leköti a munkája. Eddig egy hal bírta a legtovább, bár nem tudja, meddig, mert nem vette észre, mikor döglött meg.

Hobby: szemüvegek gyűjtése, otthon a meghökkentő kontaktlencsék viselése

Foglalkozás: Bíró

Extrák: Rauko játékhoz ~ mivel mindene a munka, párkapcsolatai az egyéjszakás kalandokra redukálódtak, amiből azonban bőven akadna ~ Imád utazni, menjen az út a kínai negyedbe, vagy Kínába, mindegy ~ Nagyon édesszájú, de utálja a gumicukrot és a nyalókát. ~ Allergiás a koffeinre.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció ()

Engedélyezve: 2012. 06. 18.
2014. 05. 28.

Módosítva: 2014. 05. 27. 15:17:03
Módosította: Laurent

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).