Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Lilith
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Hentai Chibi

Kor: 22

Külső leírás: Hosszú fekete haja hullámosan omlik vállaira, majd végig egészen le fenekéig. Nagyon ritka alkalmakkor hajlandó csak össze fogni. Édesanyjával ellentétben neki csodás sötét szemei vannak, melyek, ha mérges vörösen izzanak dühétől. Arca szép, kerek nőies. De amilyen csodás ő, olyannyira van ok félni tőle. Mert a szép arc és test romlott lelket takar. Ajkai kívánatosak, szép teltek. Szereti vérvörös színűre rúzsozni. Alakja szép formás, teste kívánatos és szereti is megmutatni teste csodálatosságát, hisz ő tökéletesnek tartja magát. Elég magas, 170 cm, de vékony lány. Színekben a feketét tartja előnyben, és persze nem veti meg a kihívó viseleteket. Gyakran ölt magára visszafogottabb ruhákat és takarja kissé arcát csuklyával, ahogy annak idején anyja tette ezt. Ilyenkor egy ima lánc és kereszt is van nála mások megtévesztésére. Szárnyai gyönyörű füstszínűek, de nem használja őket, fél a repüléstől.

Jellem: Rajta aztán nehéz kiigazodni, mert hát már a szülei is elég érdekes páros. De ő, ő aztán tényleg félre sikerült. Édesanyjával ellentétben ő cseppet sem jó vagy kedves. Csupán önös érdekek vezetik és a dolgok rossz oldalát tapasztalta csak meg. Akaratos, makacs, forrófejű és lobbanékony. Ha felhúzza magát, akkor a körülötte levőket képes szétszedni darabokra. Persze ilyenkor nem feltétlen az szenved, aki dühét kiváltotta. Néha nehéz vissza fogni, fejjel megy a falnak. Nem tűri, ha parancsolnak neki és utál unatkozni. Mindig kell neki valami, ami leköti fantáziáját és örökmozgó természetét. Kedvencei az angyalok, akikkel szívesen játszadozik. Jól játszik szerepeket és ha a helyzet megkívánja sír is. Amit jól titkol az az, hogy bár néha elég könnyűvérűnek tűnik igazából ő nem szereti amit tesz, hanem egy szerelemre vágyik. Lehetne ő jó is, csak meg kell tanítani rá, hiszen csak a rosszat élte át és a fájdalmat, még ha szülei igyekeztek is megóvni tőle. Testvére iránt csak szeretet érez, féltékenységet nem.

Élettörténet: Lucifer unokájának született, mint Satanel és Luna második gyermeke. Igyekeztek jól nevelni lányukat is és rejteni Lucifer elöl. Egy ideig sikerült is és bár Lilith Mammon árnyékában nevelkedett, imádta, sőt rajongott testvéréért. Senki sem lehet olyan jó, olyan szép, olyan okos mint az ő drága bátyusa. De aztán minden jónak vége szakadt, hisz Lucifer elől nem sikerült túl sokáig bújtatni a lányt és elvitte magával. Bár Mammon jobban érdekelte, Lilith-ben Luna-t látta, így pótolni akarta amit elszalasztott. Csak semmi sem úgy sikerült. Lilith csak a rosszat kapta, szenvedett. 14 évesen aztán megerőszakolták és onnantól csak egy eszközként tekintett testére mellyel sok dolgot el tud érni. Szeretni sose szeretett, de játszadozni az angyalokkal annál inkább. Sokat csábított bűnbe és érte el váljanak bukottá. Lucifert gyűlöli, bár ő tanította meg mindre, amit tud, főleg harcolni. Hamar megtanult kegyetlen lenni és onnantól kezdve Lucifer bántalmazása nem okozott neki gondot. Azóta is a saját útját járja, bár szüleivel elég jó kapcsolatot ápol, bátyját viszont nagyon ritkán látja. Képességét mára már tökéletesen kezeli.

Hobby: emberek közt sétálgatni, angyalokat bűnre csábítani, énekelgetni

Foglalkozás: nincs neki, főállású pokolfajzat (ahogy Lucifer hívja)

Extrák: édesanyjától örökölte, hogy látja az angyalokat, démonokat még ha azok nem is mutatkoznak meg vagy ha embernek adják ki magukat is megmondja ki ő valójában * látomásai vannak, és akárcsak édesanyjának, így neki is vörös könny folyik a szeméből * lobbanékony és ilyenkor szó szerint robbanni tud, ezt édesapjától örökölte * jól bánik fegyverekkel, kiváló harcos * tűzet kelteni nem tud, de irányítja azt *művelt leányzó* fél repülni * ha nagyon de nagyon elveszti a fejét testén démoni jelek látszanak és szemei is vörösen izzanak ilyenkor

Képinfo: http://noob.hu/view/1d65abdb00

Engedélyezve: 2012. 06. 18.
2012. 06. 28.

Módosítva: 2012. 06. 28. 20:46:40
Módosította: Hentai Chibi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).