Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kiichi Shiro (kitalált karakter)
Kategória: Death Note
Feltöltő: darkrukia

Kor: 16, jövő hónapban 17

Külső leírás: Kócos, tejszínű hajával teljesen kitűnik a tömegből. Tincsei folyton a szemébe lógnak, ez ellen tenni sajnos lehetetlen. Kiskorában is sokan elpártoltak tőle, mert ijesztő volt a fehér kóca, most is van, aki csak ezért mutogat rá ujjal, aki nem, az meg folyton odamegy hozzá (tömegében lányok), s elkezdik, hogy de édes, de faja, de furcsa, stb. Ezeket Shiro nem igazán szereti, ezért próbál mindig a környezetébe olvadni. Ráadásúl bőre is fehér, meg a ruhái is általában, olyan, mint valami kisangyal mindig. Arca és teste minden pontjának puhasága, selymessége lenyűgöző, mintha csak minden pólusával azt akarná, hogy cirogassák meg. Mikor zavarban van, arca kipirul, s nagyon édes látványt nyújt, ahogy félszegen a finom ajkacskáit rágcsálja vörösre. Karcsú, törékeny fiú, az ilyeneket mondják “férfiatlan”-nak, de neki ez jó áll. Feses, kerek feneke van, formás combjai és gömbölyű válla; keze kecses, olyan, mint egy lányé. Szemei csak egy árnyalatnál világosabbak a tengertől. Huncut csillogás és apró bánat tükröződik benne. Egész lényéből nyugalom sugárzik, olyan, mint egy ártatlan kiscica, márcsak a macskafülek és farok hiányzik róla. Szereti a laza, divatos ruhákat, a kiegészítőket, mindegy mit hord, csak ne legyen túlcicomázva, mert azt nem bírja. Álla két felén, két fekete, függőleges csík tetoválás díszeleg, míg csípőcsontjára egy tőr van tetoválva.

Jellem: Kedves, nyugodt srác, kissé talán nagyon is. Nem könnyen lehet kihozni a sodrából, ha mégis, akkor azt jelenti, hogy kedveli az illetőt, érdemesnek találja vele kötekedni, mert azt nagyon tud. Ravasz és huncut, senki nem jár túl az eszén, ha mégis, akkor morcos lesz, s ilyenkor nagyon édes. Felfújja pofiját, s durcásan csillogó szemekkel, kipirult arccal méregeti “ellenfelét”. Bátortalan és félszeg az új dolgokkal szemben, de ha valamibe belekezdett, attól nem lehet eltántorítani. Szívében egy hatalmas úr tátong, nagyszülei, s szülei elvesztése miatt, egyedül a bátyja maradt neki, Setsu, aki védelmező és türelmes vele. Nagyon szereti testvérét, ahogy mindenkit, akit a szíve közelébe enged. Kiskorában már tudta, hogy ő meleg, hogy egyáltalán nem vonzzák a lányok, sokkal jobban szereti, ha van akihez bújjon, ha van aki őt átöleli. Tapasztalatlan még a szerelemben, s minden ehhez kapcsolódó dologban, még csókolózni sem csókolózott soha. Gyerekes, őt bármi lefoglalja, akár egy kiálló cérnaszáll a pólójából is. Szereti az állatokat, a növényeket, s mindent, ami kapcsolódik a biológiához. Egyszer még nagyra fogja vinni a tudásával e téren, vagyis vine, ha őt nem foglalkoztatná jobban az akvárium, ami a szobájában van. Szereti a halakat nézegetni, ahogy úszkálnak, mintha részegek lennének, s a tenger alatti világot is szereti.

Élettörténet: Két fiatal pár hibájából egy esős nyári nap fogant meg egy rakoncátlan gyerek. Szülei bármennyire is undorodtak attól az éjszakától, fiúkat nagyon szerették, s mindent megadtak neki. Lassan egymásba szeretett a két szülő is, s végre egy boldog családdá válltak. Boldogságuk nem ért véget, három év után ujjabb gyerekkacaj töltötte be a házat, újabb gyermek született. Az orvosok is megmondták, hogy a gyerek szervezete még gyenge, nem minden úgy működik benne, ahogy egy átlag emberben. Szíve gyorsabban ver, s teste nem állít elő színező anyagokat, ami miatt haja is tejfehér. Ez viszont cseppet sem zavarta a család többi tagját. Szerették, ahogy csak tudták, nevelték jóra, s óvták a rossztól. Élete legszőrnyűbb éjszakáján vihar tombolt, s bátyával együtt, az iskolaablakból leskelődve, várták, hogy szüleik megjelenjenek, s magukkalvigyék. Már kezdett sötétedni, mire nénikéjük értük jött, s hazavitte őket. Ruhátváltottak, s gyorsan megebédeltek, ahogy nénikéjük kérte, aztán ismét autóba szálltak. Egyenesen a korház felé tartva. Útközben kiderült, hogy szüleik és nagyszüleik is a kocsiban ültek, amibe belerohant egy részeg kamionsövőr, persze a járművel együtt. Akkor valami összetörött a fiúkban, s napokig nem voltak hajlandóak semmit sem csinálni, csak egymást ölelve sírtak, gyászoltak. Két ever rá, szüleik halálának évfordulóján, Setsu egy titokzatos füzettel állított haza, mint később kiderült, egy halállistával. Mostanra a két fiú felváltva használja, de cskais szükség esetén, vészhelyzetben. Elég okosak mindketten ahhoz, hogy ne terelődjenek gyanuba, s ne legyenek feltűnőek sem. Setsu találta a füzetet, de a halálisten, Atsuto mindig Shiroval tart, akárhová megy. Mivel testvére nem volt hajlandó lemondani a hátralévő élete feléért, egy szemért, hát Shiro tette ezt, s élete megrövidült.

Hobby: Úszás.

Foglalkozás: Tanuló, tanársegéd.

Extrák: Szereti az édességet, a finom ételeket, a gyümölcsöket, s péksütiket. Van egy cicája, akit az utcán találtak, a neve Neko, csakhogy senki ne bonyolítsa túl. Kissé nehézkes volt megtanítani szerencsétlen macskát, hogy ne menjen az akvárium közelébe, de sikerrel jártak. A macska is megvan, meg a halak is elvannak, egymástól tisztes távolságban.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 06. 16.
2017. 09. 08.

Módosítva: 2017. 09. 08. 21:50:47
Módosította: darkrukia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).