Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Deena Graham
Kategória: Hentai
Feltöltő: Saya

Kor: 25

Külső leírás: Magas és csinos lány. Különlegesen szép arca van, csokoládé barna szemei és telt ajkai buja külsőt kölcsönöznek neki. Hosszú, sötét barna haját általában kibontva hordja. Formás leányzó, idomaival hamar felhívja a figyelmet magára. Büszke rá, hogy minden szépségét a természetnek és a genetikának köszönheti, egyedül műkörmei azok, amiket meg szokott csináltatni. Imádja a csillogó ékszereket, minél nagyobb és drágább, annál jobb. Öltözködésében a divatot követi, szereti a kihívó ruhákat. Bőre színét édesapjának köszönheti.

Jellem: Legjobban a hangos és vad szavakkal lehetne jellemezni. Folyton a középpontban áll, ha társaságban van. Igazi bevállalós csajszi, nyíltan vállalja kacérságát. Kissé perverz, és nála igen is a méret számít, ha pasikról van szó. Vágyát nem csak a szex, de a romantika is enyhíti, mert szerinte minden lánynak szüksége van arra is. Temperamentumát édesanyjától örökölte, ezért fut bele az újabb és újabb kalandokba. Nagyszájú, beszólogatos, mégis tudatos, ha a helyzet megkívánja. Igazi kemény csaj, szereti a versenyhelyzeteket, és ha kell, még a férfiakat is lenyomja egy-egy helyzetben.

Élettörténet: Deena a gettóba született bele. Édesapja afrikai bevándorló volt, édesanyja pedig egy amerikai, átlagos életű leányzó. Ebből a tiltott szerelemből született meg ő és bátyja is. Édesanyja még csak 18 éves volt, mikor megszülte fiát, majd rá egy évvel később megszületett a kicsi Deena is. Mivel a nagyszülők nem támogatták a kiscsaládot, nehéz anyagi helyzetbe kerültek. Hosszú évekbe telt, míg apja olyan állást kapott, amivel kihúzhatta a családot a nyomorból. Dee kiskorában sokszor keveredett bajba, volt, hogy szórakozásból kisebb lopásokban is benne volt, de mivel megvan a magához való esze, mindig úgy alakított a körülményeket, hogy őt ne kaphassák el, vagy ha mégis, ne legyen még büntethető korú. Mikor felcseperedett, gyakran csapódott fiú bandákhoz, ahol királynőként bántak vele, mert eszével sikerült kivívnia a tiszteletet. Miután jobb anyagi helyzetbe kerültek sem felejtette el, hogy honnan jött, gyakran látogatja meg azt a gettót, ahol fél életét töltötte. Jelenleg ékszertervezéssel foglalkozik.

Hobby: Táncolás

Foglalkozás: Ékszertervező

Extrák: Beceneve: Dee

Képinfo: Nem én rajzoltam, a kép illusztráció ()

Engedélyezve: 2012. 06. 13.
2017. 07. 13.

Módosítva: 2017. 07. 11. 23:22:22
Módosította: Saya

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).