Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jacob Smith
Kategória: Hentai
Feltöltő: MarionetteBábu

Kor: 30

Külső leírás: Akárcsak egy lebukott arkangyal. Megrendíthetetlen, kőszikla jelenség, olyan ember, aki talán még a világvégét is túlélné, legyen az akármilyen katasztrofális. Magas, de nem robosztus testének harcban edzett izmai kivételes természetességgel feszülnek porcelánfehérségű bőre alatt, melyet pár, alig látszó sebhely szel át láthatatlanul megbújva ruhái alatt. Egyetlen látható, és egyben legfeltűnőbb sérülésének nyoma, amit egy repeszgránáttal eltalált viskó okozott, jobbarcélét csúfítja el, de az is csak éles napfényben látszik igazán. A seregben sokan cukkolják modellalkata, vagyis inkább különleges, férfias szépsége miatt. Hiszen akármelyik szemszögből is nézzük, ez a pasi veszettül gyönyörű! Sűrű, szerteálló világosszőke haja, huncutul komor vonásai, egzotikus vágású, vakító kék szemei, vértelen ajkai, markáns arcéle egyszerűen lehengerlővé, elérhetetlenné teszik lényét. Hihetetlen elképzelni róla, hogy katonaként éli mindennapjait, hogy szinte szokásként éli meg a verekedéseket, és nem sajnálja betörni mások orrát, még ha azzal komoly zúzódásokat is szerezhet kezének bütykeire. Harciassága igazából viharos tengert idéző kék tekintetében mutatkozik meg, ami olyan szenvedéllyel izzik a nap minden órájában, mint a Nap soha ki nem hunyó tüzes melege. Arcán gyakori vendég a csibészes félmosoly, aminek lehetetlen ellenállni, s garantáltan megremegteti még a legstabilabb térdeket is. Kétségtelenül álom pasi, de vajon tényleg olyan tökéletes, mint amilyennek kívülről látszik?

Jellem: Nem különb, mint a többi sokmillió másik fajtársa. Ugyanúgy tud szeretni, mint mások, ő is tud végtelenül önző és érzéketlen lenni, képes pillanatok alatt úgy megbántani mást, hogy az egy életre megharagudjon rá. Csak úgy, mint mások, neki is szokása bolhából elefántot csinálni, s meg nem érteni a probléma mibenlétének lényegét. Makacs akár az összes többi, olykor csak a saját maga által elfogadott tényeket, igazságokat hajtja, s nem hajlandó más tézist elfogadni. Ugyanakkor szörnyen bűntudatos és lelkiismeretes, próbálja mindenből a legjobbat kihozni és az élet pozitív oldalát szemlélni a sok szemét helyett, ami a világban helyet foglal. Nem igazán befolyásolható öszvérségének köszönhetően, ám ökörsége miatt hatalmas baklövésekre képes, amik miatt már többrendbeli megrovást is kapott. Nem egy nagy elmebajnok, de nem is hülye, képes arra, hogy felfogja a helyzet komolyságát, és kihozza magából a lehető legjobbat, még akkor is, hogy ha az a saját életét teszi kockára. Szörnyen sértődékeny, ráadásul nehezen is békül. Nem éppen haragtartó típus, hogy az összeveszés pillanatától kezdve nagyjából egy-két óráig lángol dühe, utána már csak fásultság, megbántottság vagy éppen szomorúság uralkodik szívén. Arról nem is beszélve, hogy érzelmi kuka, elég nehezen teszi meg az első lépést mások felé, újrakezdés szintjén pedig kimondottan gyáva. Szóval a kibékülés tárgytalansága kivétel nélkül mindig az ő hibája, hiszen fizikailag képtelen arra, hogy továbblépjen. Még akkor is, ha teljesen tisztában van vele, hogy jobb együtt, mint külön, a veszekedés pedig nem számít.

Élettörténet: Kanadában született, és alig volt négy éves, mikor szülei úgy döntöttek a jobb megélhetés érdekében, New Orleansba költöztek. Gyerekkora átlagosnak számít még a legátlagosabbak között, semmi oka sem volt soha a panaszra, mindent megkapott, amire szüksége volt egy jó élethez. Sosem volt kiemelkedően jó semmiből, talán csak testnevelésből és matematikából teljesített úgy, hogy a kisujját sem kellet megmozdítania érte, míg más tantárgyakból rengeteg tanulással eltöltött óra után is csak egy kettest vagy hármast tudott kicsikarni magából, míg ezekből sorra szedte fel a kiválókat. Minden sportban nagyszerűen jeleskedett, lehetett az úszás, vívás, boksz vagy kosárlabda, tök mindegy, csak mozogjon. A matek pedig… Igazából sosem érdekelte, mégis csípőből megoldotta a legbonyolultabb műveleteket, mindenféle háttérismeret nélkül. Egyik barátja révén került be a SEAL-be, ahol tehetségesnek ítélték, és ugyan nem zökkenőmentesen, de végül befejezte kiképzését és rövidesen már Irak poros útjain zötykölődött egy rakás idiótával körülvéve, egyenesen a földi a pokol felé.

Hobby: Tulajdonképpen a szex, de mostanság eléggé elérhetetlenné vált számára, ami miatt eléggé frusztrált és stresszes néha…

Foglalkozás: Őrmester, tengerészgyalogos

Extrák: Inaktív, egyjátékos karakter.

Képinfo: Nem az én munkám gyümölcse, én csak felhasználom. ()

Engedélyezve: 2012. 06. 12.
2015. 07. 02.

Módosítva: 2015. 07. 02. 17:00:24
Módosította: MarionetteBábu

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).