Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Katharine Moore
Kategória: Hentai
Feltöltő: MarionetteBábu

Kor: 24

Külső leírás: Kétségtelenül nagyon szép nő, amolyan porcelánbaba alkatú, akire vigyázni kell és óvni, hisz olyan törékeny. Alig 150 centijével persze elég helytálló ez a gondolat, rendkívül apró, de arányos teremtés, kislánykorában mindenki Tündérkének hívta bűbájos mosolya és alacsonysága miatt. Arca nyílt, és genetikailag barátságos, de az örökké rideg pillantás és mosolytalan korall ajkak komorrá változtatták vonásait. Szemei nagyok, kerekdedek és fémes kékek, olyan szomorú csillogással, ami bármelyik ember szívét is meghatná. Haja dús, szőke s hosszan hullik hátára, ám sajnos, mint minden másban, ebben is megtagadja önmagát, s örökké felkontyolva hordja, ami bár kiadja arcának szívalakját, de mégis valami rideg kifejezést kölcsönöz neki. Pedig otthona csendes magányába érve, szinte dühösen tépi ki hajából a gyenge hajgumit és hullámcsatokat, véleménye szerint, szinte megfojtja, ha tincseit összefogva hordja. Hogy akkor mégis miért teszi, azt nem tudom. Kissé vékonyka, de ahol kell, ott kellemesen domborodik, meg van a maga melle, feneke és combja, nem kell félteni attól, hogy elveszik a nagytömegben. Karcsú dereka, gömbölyded csípője egészen szemet gyönyörködtető, elképesztően nőies, ő mégis bő ruhák alatt rejtegeti. Ritka alkalmak egyike, amikor ejtett vállú, vagy esetleg mélyen dekoltált, passzos felsőt fesz fel, egy csinos, testhez simuló farmerrel és magas sarkúval. Kissé szégyenlős típus, ezáltal zavarba hozni sem nehéz, ami erősen meglátszik kellemesen fehér bőrén, hiszen arcán azonnal megjelenik az apró, halvány pír.

Jellem: Elképesztően merev személyiség, pedig régen minden volt, csak épp ilyen nem. Próbál távolságtartó lenni mindenkivel szemben, ha valaki mégis megpróbálná átfúrni magát vaspáncélján, akkor tíz karommal marja el maga mellől az illetőt. Habár mézesmázosan kedves a páciensek gazdáival, embertársainak inkább a távolságtartóbb oldalát mutatja, emiatt pedig őszintén megdöbben, amikor valaki kedves gesztust tesz felé. Jobb szereti magában tartani gondjait, bajait, így aztán nem sok barátot üdvözölhet maga körül, amit ugyan egy kevéske búbánattal, de elfogad. A férfiaktól különösen ódzkodik, szent és megrendíthetetlen véleménye róluk, hogy mindegyikük, amelyik csak udvarol neki, mocskos szándékok vezérlik tetteit. Legyen az az egyed bármilyen hűséges és odaadó szívű. Gyengébb pillanataiban megrendül a hite a frigidségben, szinte lángol a lelke valaki erősebbért, aki talán, ha csak egy kis időre is, de levenné terheit a válláról. Ám, a következő percben már újra magabiztosan szegi fel állát, és egy fagyos mosollyal továbblép. Egyáltalán nincs időérzéke, s szinte képtelen a kikapcsolódásra. Ha nem éppen a rendelőben dolgozik, akkor gőzerővel tanul és készül a vizsgáira, vagy éppen tudományos szakiratokon rágja át magát, gyakorlatokon vesz részt. Idejét sem tudja már, mikor volt moziban, ment el bevásárolni, vagy szánt magára egy szusszanásnyi időt. Kissé tart az ismeretlentől, a változásoktól meg pláne, de ezt igazán jól kezeli és leplezi jégkirálynő modorával. Elhivatott és a legvégéig kitartó ember, rettenetesen akaratos és még akkor is küzd a célért, mikor már mindenki feladta körülötte. Így van ezzel, ha akár a 10 éve kómában fekvő bátyja kerül szóba. Szinte mindent megtesz érte, dolgos munkájával megkeresett pénzének nagy részét az ő kezelésére fordítja, nem is beszélve arról, hogy megannyi kedves holmiját és ékszerét adta zálogba, csakhogy ne szenvedjen kárt semmiben sem öntudatlan testvére. Semmit sem sajnál tőle, hiszen ő az egyetlen, még élő rokona, s bármennyire is kilátástalan a helyzet Kath mégis bízik benne, hogy egyszer majd megint hallhatja butuska vicceit és szeretetteljes beszólásait.

Élettörténet: Édesanyja és édesapja még autóbalesetben meghaltak tíz évvel ezelőtt, egyedül ő és ikerbátyja élte túl ezt a szerencsétlenséget. Ám míg ő megúszta egy-két karcolással, hogy egy teherautó miatt belerohantak egy fába, addig bátyja súlyos sérüléseket szenvedett, egy-két kivétellel szinte mindegyik csontján esett kár, belső vérzése volt, s míg a kórházba értek háromszor állt le a szíve. De Kevin harcolt az életéért, és legyőzte a halált, s akkor sem adta fel, mikor a kitudja hányadik műtétet végezték el teste épségének visszaállítása érdekében. Azonban talán a harmadik műtét után nem ébredt fel, súlyos kómába esett. Kath szinte belebetegedett abba, hogy őt is elveszíti, s az cseppet sem segítette elő lelki békéjét, hogy a szomszédos városka árvaházába került, messze testvérétől, a kórháztól. Rettentő rossz gyerek volt, egyszer engedte, hogy örökbe fogadja egy család, az is rossz döntés volt. Alig egy napja lehetett ott, mikor az apa mocskos szándékkal kezdett közeledni felé, amit ő, talpraesett lány lévén, egy egyszerű rúgással oldott meg, majd elfutott, vissza az árvaházba. Természetesen nem került küldték vissza a családhoz, helyette feljelentették a férfit, aki a molesztálásért pár év börtönt kapott. Később Kath a lehető legrosszabb és utálatosabb oldalát mutatta, ha bárki is szemet vetett rá. Ha kellet ütött, rúgott, harapott, csak ne ismétlődjön meg a korábbi jelenet – az sem érdekelte, ha a világ legrendesebb családjával van dolga. Mind az általános-, mind a középiskolában is maximálisan teljesített, így ösztöndíjjal felvették az orvosi egyetemre, ahová nagy lelkesen és reményteljesen jelentkezett. Két szakon is ügyködő egyetemistaként (antropológia és zoológia), aki ráadásul kiválóan is teljesít, nem vették el tőle az ösztöndíj jogát, helyette még különböző támogatásokat is kapott még mellé (olcsó bérleti díj a kollégiumban, különböző kedvezmények a megélhetésben). Minden óráját délelőttre, maximum kora délutánra ütemezi, majd a munkaidejének kezdetéig fennálló időt tanulással tölti. Gyakran látni jegyzetekkel és vaskos könyvekkel utazni a buszon, habár legtöbbször biciklivel közlekedik. Bátyját minden héten többször is meglátogatja, leellenőrzi és beszél hozzá, mindenféle apró-cseprő, de fontos kezelést fizet neki, ami miatt egyre több mindenről kell lemondania. Egy ilyen alkalommal adta zálogba kedvenc, még születésekor kapott nyakláncát, ami miatt napokig sírt. Magánéletére sivárság jellemző, de ez csakis önhibája miatt, hiszen hiába szeret a szíve, nem is akármennyire, agya folyton visszavonulót fúj, pedig fülig szerelmes az egyik kollegájába.

Hobby: -

Foglalkozás: Orvostanhallgató, asszisztens egy állatmenhelyen

Extrák: Inaktív, egyjátékos karakter.

Képinfo: Jesper Loveus ()

Engedélyezve: 2012. 06. 12.
2015. 07. 02.

Módosítva: 2015. 07. 02. 16:22:09
Módosította: MarionetteBábu

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).