Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Anthony Blackwood
Kategória: Hentai
Feltöltő: MarionetteBábu

Kor: 30

Külső leírás: Igazából ezer szó is kevés lenne arra, hogy leírjam, milyen is a külseje. Szemrevaló férfi, akiért a női nem tagjai akkor is odavannak, ha egy utolsó suttyó lenne egy koszos kis lebujban. Az ősi férfiasság mintapéldánya, ami teljesen érthető származását nézve, egyszerűen lehetetlen vele, nem tisztelettel bánni, és felnézni rá. Markáns arca, határozott pillantása és szigorú ajkai teljes önkontrollról árulkodnak, olyasfajta türelemről, amit talán csak a jó Isten érezhet gyermekei iránt. Mandulavágású pillantása mélybarna, egészen sötét, de semmiféleképpen sem fekete, s a vonásain ülő komorság ellenére, olyan tűz ég bennük, ami bármilyen szívet szenvedélyre gyújthat. Bőre ugyan fehér, ami éles kontrasztot alkot éjfekete szemöldökével és elegánsan vágott hajával, de tisztán látszik testfelépítésén és arculatán, hogy kinek a fia. Edzett alkata nem hagy kivetni valót maga után, erő sugárzik minden pólusából, amit még azok nagyon is fess öltönyök sem rejthetnek el senki szeme elől sem. Hiába él némiképp csak szellemileg stresszes életet, nem eresztette el magát, és tartja a tökéletes alfai mintaképet, amit igazán, de igazán követnie kéne a többi sokmillió férfinak.

Jellem: Nem túl bonyolult, de nem is olyan egyszerű természet. Tettre kész ember, akinek életében előkelő első helyet foglalnak el a család és a barátok, és csak utána, jócskán lemaradva következik a többi. A megfontoltság is jelleme alappillére, de sok esetben inkább hallgat a megérzéseire, szívére, mint a teljes mértékben logikusan gondolkodó, csak is a reális világot elismerő eszére. Képes bármit megtenni a cél érdekében, tűzön-vízen keresztülviszi akaratát, amit segít erősen domináns, uralkodó jelleme. Sokan elítélik a hajthatatlansága miatt, hiszen elvei szerint bármiből pénzt lehet csinálni. Kissé nemtörődöm típus, de éppen csak egészséges mértékkel, nem pedig túlzott szarkazmussal és érdektelenséggel. Aljasnak éppenséggel pont nem mondható, de makacssága ambícióiban sokszor már bosszantó, nem is beszélve éles nyelvéről, amit sokak tőből tépnének ki. A humorban mindig benne van, elképesztő mennyire gyerekes tud lenni bizonyos helyzetekben. Gyorsészjárású, közepesen agyafúrt ember, nagy híve a tiszta módszereknek, nem szeret a háttérben áskálódni, és a szent cél érdekében tönkretenni másokat, az ellenkezne az elveivel. Lelkiismeretes típus, könnyű bűntudatot ébreszteni benne.

Élettörténet: Édesanyja tudósprofesszor volt a Harvard egyetem antropológiai szakán, s egy kutatás alkalmával találkozott édesapjával, egy indián rezervátumban. Szerelmük viharos volt, hamar véget ért, aminek eredménye ő maga. Annak ellenére, hogy szülei kapcsolata megszakadt, ő a kezdetektől fogva rengeteg találkozott apjával, aki nagyon is szerette meglepetés fiát. Sokat mesélt neki a régmúltról, míg anyja inkább a racionalizmus eszméit próbálta belésulykolni. Mindkettejük tanítását magáénak érezte, így igazából egyikkel sem szakított, még akkor sem mikor Harvadra jelentkezett jogi szakra, amiből később nem lett semmi, ügyvéd helyett inkább szabadúszó üzletember lett, részvényeket vett és eladott, beszállt cégekbe, tanácsokat adott és továbbállt. Furcsa életet él, még mai napig is, nem igazán tud megmaradni egy helyben, amin mindkét szülője sokat derül. Mindig is fontos volt számára a család, így gyakran hazalátogat – mindkét helyre. Jelenleg különböző szórakozóhelyek felé kacsingat, azokban látta meg azt a bizonyos spirituszt. Szerelmi élete siralmas, valahogy nem találja azt a tüzet, amire szíve vágyik; nem igazán híve az egyéjszakás kalandoknak sem, sem pedig az értelmetlen lébecolásnak valaki mellett. A tökéletes egyetlent keresi, akit majd elkényeztethet.

Hobby: Tőzsdézés, különböző italokat és szivarokat gyűjt, amit talán majd egyszer fel is használ.

Foglalkozás: Szabadúszó üzletember

Extrák: Jelenleg inaktív karakter, egyjátékos.

Képinfo: - ()

Engedélyezve: 2012. 06. 11.
2015. 07. 02.

Módosítva: 2015. 07. 02. 15:58:44
Módosította: MarionetteBábu

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).