Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Amy Braun
Kategória: Yuri
Feltöltő: Momiji

Kor: 18

Külső leírás: Kicsivel magasabb az átlag nőknél, amire mindig is büszke volt, mert mindig is dicsérték, hogy milyen szép modell alkata van. Teste nem annyira karcsú, inkább az a van rajta mit fogni típus, de ettől csak még inkább szexi. Kékes-fekete haja háta közepéig ér, frufruja pedig egészen orráig leér. Élénk kék színű szempárjával mindig csodásan tud nézni, mindenkit rabul ejt vele. Ruhái szinte mind feketék és kékek. Öltözködése attól függ, hogy épp kivel, vagy hol mutatkozik. Utcákon, iskolában csak nadrágban és pólóban, kiengedett hajjal, minden ékszer és smink nélkül, de amikor barátaival, családjával van sokkal nőiesebb. Imádja a hajába azt a kis koronát hordani, amit még kicsiként kapott anyukájától. Az ékszereket nagyon szereti, de főleg a sötétkék köves nyakláncot és fülbevalót. Imádja a fűzős felsőket, és az egyszerű, kicsit fodros szoknyákat. Sminkből ilyenkor se visel sokat, max halványan kihúzza a szemét.

Jellem: Családi helyzetéből adódóan megszokta, hogy mindent és mindenkit ő irányít. Szülei teljesen elkényeztették, mindent megkapott, és a szolgálókat is kedve szerint ugráltathatta. Alapjában véve is nagyon domináns, határozott és kitartó nő, és külön élvezetet nyújt neki, ha a másik félnek parancsolhat, szereti, ha minden úgy megy, ahogy ő akarja. Ettől függetlenül kedves, szeretnivaló, és egyszerűen lehetetlen rá haragudni.

Élettörténet: Soha semmivel nem volt problémája, hisz egy nagyon gazdag családba született. Anyja japán származású, tinédzser kora óta énekes- és színésznő, az apja pedig annak a hatalmas lemezkiadó vállalatnak az alapítója és vezetője, ami kiadta az énekesnő lemezeit. Így találkoztak. Ugyan a családok nem örültek a házasságuknak, mivel az apja német származású, és a nagyszülők elvárásai sokkalta szigorúbbak voltak, de ez nem érdekelte a párt. Első gyermekük Amy volt, akit a lehető legjobban elkényeztettek. Utána már csak két fiúk született, de ők is megkaptak mindent, amit csak lehetett. Amy már fiatalon tudta, hogy ő csakis a lányokat kedveli, és ezt nem félt kimutatni, főként a szobalányok felé. Szülei nem értették, hogy miért mondanak fel hetente a szolgálók. Ez egészen tizenöt éves koráig folytatódott, amikor is kollégiumba küldték, hogy megtanulja, hogy éljen egyedül. Amy ennek a legkevésbé sem örült, de nem is bánta, mert úgy gondolt erre az egészre, mintha egy új „játszóteret” kapna.

Hobby: iszogatás, néha súlyzózik, de nem látszik rajta.

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Van egy tetoválás a bal vállán, egy japán szimbólum, jelentése sárkány, mivel imádja a sárkányokat.

Engedélyezve: 2012. 06. 10.
2017. 12. 05.

Módosítva: 2017. 12. 01. 19:47:07
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).