Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Arcan
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Akira_chan

Kor: 27

Külső leírás: A kifejező szempár hamiskás csillogását beárnyékolják a hosszú pillák, és a smaragd szín szemekbe nézve, az embernek olyan érzése támad, hogy a zöld íriszek a lelkébe látnak. Arcát, mintha csak egy művész festette volna, tökéletes és bizalmat ébresztő. Keskeny ajkain állandó jelleggel ott ragyog egy halovány félmosoly, mintegy megkoronázása az összképnek. Hosszú, ében haja még inkább sápadtnak mutatja márvány fehér bőrét, és, ha csak teheti, hagyja, hogy szabadon szétterüljön vállain és hátán. Magas és izmos, sok időt fordít arra, hogy formában tartsa magát. Tisztában van vele, hogy szép, és ehhez mérten hiú is kicsit. Ha meg is sérül, azonnal eltünteti magáról a hegeket, mert képtelen elviselni, hogy elcsúfítsák testét. Egyetlen dolog van, amitől képtelen megszabadulni, és amit mindig is utált. A háta közepén egy kör alakú, fekete tetoválás sötétlik, egy jel, amit minden sötétmágus magán hordoz születésétől kezdve. Ha csak módjában áll, könnyű, selyem ruhákat hord, mert szereti a puha anyag hűs simogatását érezni bőrén.

Jellem: Önző és arrogáns, bármi áron eléri a céljait. Nem érdekli, kin kell átgázolnia, nem érez sajnálatot sem megbánást, csak felszegi a fejét és soha nem néz hátra. Egyetlen emberhez hű, hozzá viszont már-már betegesen ragaszkodik, és elvakultan engedelmeskedik parancsainak. Hogy jó-e, vagy sem az, amit tennie kell, nem érdekli, számára teljesen mindegy, kit kell megölnie, börtönbe vetnie, vagy épp elcsábítania. Férfi vagy nő, egyre megy, ha a parancs tejesítéséhez szükséges, bárkit képes elbűvölni. Valódi énjét azonban csak egyvalaki ismeri, okosabb annál, hogy felfedje jellemét, inkább csak a háttérből szemlélődik és nevet a markába. Igazi színész, képes eljátszani bármit, a hős szerelmestől kezdve a haldoklóig, ami az aktuális áldozat megszerzéséhez épp szükséges.

Élettörténet: Semmit nem tud a múltjáról, sem a szüleiről. Három éves lehetett, amikor eszméletlenül rátaláltak az út szélén, és mivel azonnal meglátták meztelen testén a jelet, egyenesen a királyi udvarba vitték. Noaron királya azonnal pártfogásába vette, és elnevezte a fiút. Királyi pompában nevelkedett, a legjobb tanítók oktatták, a leghíresebb mágusok fejlesztették éledező képességeit és csakhamar kiderült, nem egy átlagos gyerek. Az ereiben folyó démoni vér különlegessé tette, és magyarázatul szolgált sok egyedi képességére is. Mindezek ellenére, vagy épp, hogy emiatt, az egekig magasztalták tanítói, ami kicsit a fejébe is szállt. Ahogy telt az idő, a gyámoltalan kisfiú emléke semmivé foszlott. Arcan lett a király legfőbb bizalmasa, a legjobb kéme és a jobb keze. Csak és kizárólag urának volt hajlandó engedelmeskedni, így soha nem is lelt barátokra. Kiközösítették és kibeszélték a háta mögött, de nem vette a szívére. Az őt gúnyolók azonban rejtélyes körülmények között el-el tűntek, és lassan mindenki megértette, vele nem ajánlatos ujjat húzni. Hatalma és befolyása miatt félni kezdtek tőle, és mivel csak a király állt tőle magasabb rangban, nem is igen keresték társaságát. Úgy nőtt fel, hogy lenézték, és úgy él, hogy rettegnek tőle. Különbnek tartja magát az egyszerű halandóktól és mélységesen lenézi őket. Az, hogy ura, olykor a hálószobában is igényt tart szolgálataira, nem zavarja különösebben. Hálával és rajongással tekint rá, hiszen neki köszönheti az életét, így soha nem ellenkezett a testi kapcsolat ellen sem, ezzel is próbálva érzékeltetni, mennyire nagyra becsüli királyát.

Hobby: Amikor ideje engedi, szívesen olvas, főként fekete mágiáról és démonokról szóló írásokat. Ezenkívül mindennap edz és vív, utóbbit kizárólag saját, egyedi készítésű kardjával.

Foglalkozás: Sötétmágus, kém

Extrák: A király engedélyével egy tíz főből álló, elit csapat vezetője is, akik az uralkodó parancsára, a legnagyobb titokban teljesítenek küldetéseket. * Démoni mivoltának hála, a testén eső sebek pillanatok alatt begyógyulnak és eltűnnek, ezen felül pedig, ért egy kicsit a gyógyító varázslatokhoz is. * Alakváltásra is képes, és ilyenkor egy fekete macska képében jelenik meg, de ritkán él ezzel a képességével, mivel nagyon fárasztó és sok koncentrációt igénylő mágia.

Engedélyezve: 2012. 06. 09.

Módosítva: 2012. 06. 09. 23:47:31
Módosította: Akira_chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).