Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 13 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Nicholas Flame
Kategória: Fantasy
Feltöltő: LastBreath

Kor: 25

Külső leírás: Magas, szálkásan izmos figura. Az a tipikus arisztokrata sznob, akihez nem mész két méternél közelebb, mert úgy sem néz rád. A látszat persze csal. Ő akkor sem néz rád, ha közvetlenül előtte ácsorogsz. Ha nem vagy számára érdekes, felejtsd el a figyelmét. Testét rendszeresen edzi, bár izomzata inkább szálkás, semmint durva. Nem az a két ajtós szekrény típus, ám karcsú és nyúlánk. Keskeny csípővel, hosszú, feszes combokkal; gömbölyded, mégsem elhanyagolható vállakkal. Bőre sápatag, fehéres árnyalatú, az esetek többségében hűvös és száraz. Kora ellenére teljesen ősz. Dús haja leér derekáig, amit tarkóján copfban köt össze; leginkább hűs selyemhez lehetne hasonlítani, és esze ágában sincs akár csak egyetlen centimétert is levágatni belőle. Jeges, kék szemei nem kecsegtetnek kedvességgel, mégis van bennük valami megmagyarázhatatlanul vonzó csillogás, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Hosszú, dús szempillái vannak, kecsesen ívelő szemöldöke. Orra keskeny, arisztokratikus vonású, ajkai teltek, halvány színűek. Ruhatára egyetlen fogalmat ismer: kényelmes. Semmi nyakig begombolt ing, semmi nyakkendő, az öltönyt és hasonlókat meg sem említve. Ha épp a jóért küzd, akkor sincs rajta több, mint egy fekete póló, meg egy kényelmes farmernadrág, és egy edzőcipő. Az uralkodó szín nála a kék és ennek széles skálájú árnyalatai. Testékszert, ékszert, tetoválást nem visel.

Jellem: Tartózkodó jellem, ezt mondanánk rá legelső ránézésre. A dolog azonban nem ilyen egyszerű. Nem az a kimondottan angyalian kedves ember. Inkább mondhatnánk szemtelennek és egy kicsit talán bunkónak, de a maga módján őt is el lehet viselni... úgy ötven méter távolságból egész elviselhető. Vagy szájkosárral, netán ragasztószalaggal. Egészen addig bűbájos azzal a csibészesen bájos mosolyával, amíg el nem kezd beszélni. Nos, akárhogy is vesszük eléggé irritáló egyéniség. Akibe csak tud beleköt, mindenre tud valamit mondani, főleg, ha rossz napja van. Márpedig, ha emberek közé kell mennie, mindig rossz napja van. Komolyan kétségbeejtő, hogyan tud együtt élni saját magával. Egyenesen imádja a csípős megjegyzéseket, hobbit űz mások felidegesítéséből, és az egyetlen aranyszabály nála: egyedül dolgozik. Egyszerűen képtelen a csapatmunkára, és ez az egyik legrosszabb tulajdonsága. Nem hajlandó mások irányítása alatt dolgozni, ő a maga ura, megy a saját feje után. Képtelen kompromisszumokat kötni, nem az a megalkuvó fajta, makacs, mint egy öszvér, önző, és arrogáns. Lehetetlen rajta kiigazodni, lehetetlen kiismerni, lehetetlen együtt dolgozni vele. Kiállhatatlan alak a szó legszorosabb értelmében. Ha valaki mégis a személyes szférájába pofátlankodik igyekszik minél előbb megszabadulni tőle. Még a hideg is kirázza attól, ha valaki bármilyen értelemben is érdeklődik iránta, legyen szó baráti vagy romantikus vonzatban. Nem aszexuális, csupán saját ars-poeticája, hogy nincs szüksége senkire. Az igazat megvallva fél egészséges kapcsolatokat létesíteni, ugyanis még mindig nem tartja többre magát egy elfuserált szörnyetegnél.

Élettörténet: Az első emléke: rengeteg víz. Úgy tizenhét éves lehetett, amikor magához tért egy vízzel teli tartályban, egy katonailag erősen védett és titokban tartott laborban. Állítólag úgy szedték össze félholtan egy sikátorból, erre azonban ő nem emlékszik. Egyáltalán semmire nem emlékszik abból, ami a laborba kerülése előtt történt vele. Sem a szüleire, sem a gyerekkorára, sem pedig arra, hogy volt-e valaki, akit közel tudhatott magához. A létesítményen belül bárhová szabadon elmehetett, egyedül azt tiltották meg neki, hogy elhagyja a helyet. Mindig árgus szemek követték. Úgy nagyjából két éven keresztül be is tartotta ezeket a szabályokat, aztán ráébredt rejtett képességére. Titokban kísérletezgetett vele, feszegette határait és büszkeséggel vegyes félelemmel viseltetett iránta. Tudta, hogy ha kiderül mire képes, újból ő lesz a laborpatkány, ezért mélyen hallgatott. Később belenézett pár szigorított aktába feltörve a központi számítógépet, és rájött: egész végig kísérleti nyúl volt. Megtudta, hogy a képessége egyáltalán nem volt rejtett, mindenki tudott róla, és selejtnek minősítették. Ő pedig megszökött. Legalábbis ebben a hitben él. A valóság viszont az, hogy hagyták megszökni. A titoktartásért cserébe lakást kapott, pénzt, bármit, amit megkívánt. De ennek is feltétele volt. Ha a szervezet füttyentett, neki engedelmes kutyaként ugrania kellett. Gyűlöli a katonaságot, és úgy általában az embereket sem kedveli túlzottan. Ez nem azt jelenti, hogy nem találkozott olyan emberekkel, akik kedvesek voltak hozzá. Egyszerűen csak nem akar még több csalódást, még több árulást átélni. Bizalmatlansága végett teljesen elszigetelten él, s a szervezet tartja vele a kapcsolatot, és értesítik róla, ha a világban gáz van; ennél többet nem hajlandó kommunikálni senkivel. Elhiteti saját magával, hogy nincs szüksége senkire.

Hobby: Majong, de kizárólag csak számítógépen

Foglalkozás: Egy titkos katonai szervezetnek dolgozik

Extrák: A környezetének nedvességtartalmát, manipulálva győzi le ellenségeit. Igazából bármilyen folyékony halmazállapotú löttyöt képes mozgatni, felforralni, lefagyasztani. Utóbbit nagyobb élvezettel. *** Ha nem a saját ágyában alszik, hajlamos a horkolásra, és ezt elég intenzíven csinálja.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. ()

Engedélyezve: 2013. 05. 28.
2017. 02. 01.

Módosítva: 2017. 01. 31. 20:45:45
Módosította: LastBreath

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).