Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Guinevere Sherrard
Kategória: Hentai
Feltöltő: MarionetteBábu

Kor: 16

Külső leírás: „Lady Sherrard igazán megnyerő személyiség, egy tüneményes szépség” – mondogatják unos-untalan, akárhányszor csak látják vagy beszédbe elegyednek vele. Szépséges arca ovális, szimmetrikusan gyönyörű, amin ritkán látni bármilyen kifejezést. Kissé kifejezéstelennek a vonásai, a természetes nemesi szépség mégis elképesztővé teszi. Orra egyenes vonalú, kellően kicsi; húsos ajkai vörösek, mint a legédesebb bor, ívük pedig szomorú mosolyra görbül. Álla vonala márványszerűvé teszi orcáját, ívelt, vékony szemöldöke kiemeli hidegen csillogó, kissé világosabb zafírkék, hatalmas szemeit. Angyali jelenség, világos vörösesszőke haja dús, lágy hullámokban omlik hátára, nem sajnálva a tündöklést és a színek kavalkádjának természetes csillogását. Vállai nőiesen törékenyek, dereka karcsú, mellei teltek – mintha csak egy Michelangelo festmény istennője pattant volna le a vászonról, annyira megkapó. Tartása királynői, olyasfajta elegancia sugárzik róla, ami az egyszerű közember számára szinte már elérhetetlen. Jellegzetesen arisztokrata hölgy, a bájos pirulások és az érzelemmentes vonások birtoklója. Alakja étéri, kellően magas és lehengerlően nőies, fiatalkora ellenére teste érett, figyelemfelkeltő. Kár, hogy a hosszú szoknya alatt ugyan sosem látszanak azok hosszú, hófehér combok és lábak, amik bolond szíve szerint csak egy valakinek nyílnak meg.

Jellem: Makacs. Végtelenül önfejű, gátlásos és egy kicsit tudálékos is. Szereti a művészeteket és a tudományokat, ha tehetné, egész napját a könyvtárban töltené – és ez nehéz természete miatt elég gyakran meg is történik. Anyja gyakran szidja cseppet sem nőies viselkedéséért, ami végtelenül bántja törékeny lelkét. Nagyon könnyű fájdalmat okozni neki: mind fizikailag, mind lelkileg. Egyszerűen retteg a fájdalomtól, még maga sem tudja, hogy mégis miért. Ha beszélnek, róla az már rosszul esik számára, átérzi és mélyen megrázza az eset. De igyekszik ezen változtatni, akárcsak azon, hogy ne sértődjön meg minden egyes rossz szón, vagy vegye komolyan a keményebb élű szurkálódásokat – egyetlen kivétellel: Williamnél mindig nevet. Ugyanakkor, mint ahogy azt már említettem, akaratos személyiség, aki szentül kitart minden apró dologért, amit fontosnak vél, vagy csak annak tűnik. Könnyű zavarba hozni, nem igazán bírja, ha valaki csak nézi, de nem beszél hozzá, a kétértelmű megjegyzésekre pedig már szinte sírna szégyenében. A bókokat viszonylag könnyen fogadja, a legkülönlegesebb benne, ami miatt igazán széppé válik a dolog, hogy nehezen pirul el. Tekintetét ugyan lesüti, vagy zavarában rákiált az illetőre, de teste teljes ellentéte lelkének. Erős nő, kétségtelen, de támasz nélkül mit sem ér.

Élettörténet: A Brit Királyság egyik hercegi családjának egyik sarja, apja herceg, anyja grófnő. Egyetlen egy testvére van, a nála két évvel idősebb William, akivel a sok civakodás ellenére nagyon jó kapcsolatot ápol, amit rigolyás, mélyen vallásos édesanyja egyáltalán nem néz jó szemmel. Szabályosan retteg attól, hogy csemetéi végül egymásban találják meg a boldogságot. Persze a testvérek fütyülnek az öregszóra, ráadásul atyjuk rá se hederít a köztük fennálló, szoros kapcsolatra. Úgy véli, jobb is hogy valaki vigyáz az ő hercegnőjére, mert mi lesz vele akkor, ha ő már nem lesz? Egyébként is, Billyvel rengeteg időt töltöttek együtt kiskorukban, bátyja örök lázadóként mindig menekült a tanítói, nevelői elől, s az akkor még könnyen kezelt Guinevere hamar elcsábult a babák mellől. Együtt járták a birtok határán belüli rétet, az a melletti erdőt; együtt játszottak a kristályos vízű patakban, kergetőztek a kerti kút körül, s keresték meg a másikat a labirintusban, hogy bocsánatot kérhessenek. Nagyon sokáig együtt aludtak, az állandó rémálmok egy csapásra megszűntek, ha maguk mellett tudhatták a másikat. Különleges kapcsolat az övék, szinte már két test, egy lélek. De aztán Guinevere eladósorba került, William pedig zárkózottá vált, bálokra járt, s dorbézolt. Egyikőjük sem tudja elfogadni, hogy a gyerekkornak vége, s el kell válniuk. Mind a ketten megváltoztak, szüleik – még az anyjuk is – gondterhelten figyelik, ahogyan szó nélkül mennek el egymás mellett, mint két idegen. Hová lett az felbecsülhetetlen testvéri szeretet? Guinevere gyakran bánkódik miatta, képtelen tovább lépni rajta, egyetlen vigaszát a bolondos kocsis jelenti, aki nem átáll viccet csinálni minden apró dologból.

Hobby: Tanulás, olvasás, lovaglás

Foglalkozás: Arisztokrata - hercegnő

Extrák: Inaktív, egyjátékos karakter. // Történelmi.

Képinfo: Lee-chan munkája. ()

Engedélyezve: 2012. 06. 08.
2015. 07. 02.

Módosítva: 2015. 07. 02. 16:28:43
Módosította: MarionetteBábu

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).