Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Elena Christina Dale
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Thalia

Kor: 18

Külső leírás: Halovány vékony alak. Alacsony törékeny testalkat. Az arca megigézően szép. A bőre fehér akár egy porcelánbabáé. Haja hosszú és vörös. Senkinek nem engedi levágni. Az egyetlen szín, amit visel a vörös. Imádja ez a színt. A száját és a körmeit is mindig vörösre festi. Minden ruhája vörös ritkán kombinálja feketével. A szemét barnának mondják, de ő tisztában van vele hogy vörös.

Jellem: Teljesen kiszámíthatatlan. Olykor csendes máskor szinte kiabál. Gyakran viselkedik úgy mint egy kisgyerek. De egészen nőies is tud lenni. Zavart, szenvedő jellem. Majdnem mindentől fél. Sokszor bújik el félelmében de néha sikítozik is miatta. Rengeteget sír.

Élettörténet: A család 3. gyermeke. Általában titkolják a létezését. Komoly pszihiátriai gondokkal küzd. Melyek szülei próbáltak elviselni. De kamaszkorára annyira komollyá vált az állapota, hogy már nem hatott semmiféle terápia. Már 2 éve él különböző pszihiátriákon. Ahonnan egy idő után mindig tovább kell vinniük, mert egy idő után nem tűrik el furcsa szokásait. Imádja a vért és ha csak tud vérgyűjtő tasakokat lop más osztályokról. Majd ezekkel éjjel a falakra ír. Az orvosok szerint rendkívül erős depresszióban szenved, amelyhez tévképzetek, halucináció és esetenként önbántalmazás is hozzájön. Időnként furcsa rituálékat végez. Ennek ellenére a szülei szeretik és mindent tőlük telhetőt megtesznek érte.

Hobby: Varrás, rituálék végrehajtása, tárgyakkal és emberekkel beszélgetés.arrás, rituálék végrehajtása, tárgyakkal és emberekkel beszélgetés.

Foglalkozás: nincs

Extrák: Beszámíthatatlansága miatt nem minősítik nagykorúnak. Nagyon ritkán viszik haza, de igazából sehol sem érzi magát biztonságban. Bizonyos tárgyakahoz különösen ragaszkodik. Mániákus gyűjtögető.

Engedélyezve: 2012. 06. 06.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).