Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ren Nix
Kategória: Hentai
Feltöltő: Catgirl

Kor: 19

Külső leírás: Első ránézésre egy igazi vad rocker. Így is van. Imádja a rockot és ezt a többi emberrel is érezteti. Fekete cuccokat visel, vagy vöröseket. Szereti a rózsát és a vérvörös színt. A szem tus kihagyhatatlan. Fiú létére sokat foglalkozik külsejével és ez meg is látszik rajta. Ápolt bőre puha és hamvas, kissé bronzszínű. Szája keskeny, fogai hófehérek. Mosolya magában rémisztő. Magas (178 cm), nem a leg izmosabb, de meglátszik rajta, hogy néha meglátogatja a futópadot és súlyt emel. Haja természetes színe, ez a méz szőke. Szemei zöldeskék színűek, mintha az ember egy kavargó kék hurrikánba nézne. Ha jó kedve van, akkor szemei üdén csillognak. Megjelenése határozott. Mindig kihúzza magát. Szakadt pólóját hordja, amit imád. Mindenféle dalfeliratok látszanak rajta. Több piercingje is van, többek között a hasában, a szemöldökében és mind a két fülében végig, amiket imád. Van egy tetoválás a karján 4 vonal áthúzva. Csak ő tudja, mit jelentenek ezek. Fekete kabátot hord, és szakadt farmert. Imádja a feltűnő, nagy öveket, és a halálfejeket, meg a rózsákat. Láncokat is hord bőven. Csizmája fekete és hosszú. Tudja magáról, hogy jól néz ki és ezt ki is használja.

Jellem: Bár mindenki lenézi, mert fiatalosan néz ki egy igazi vadállat. Fejjel megy a falnak. Nyílt, és ezzel szereti zavarba hozni a másik félt. Még kisebb korában rájött, hogy élvezi azt nézni, ahogyan a másik szenved, és ahogyan folyik a vér. A durva dolgokat imádja. Nem bízik meg senkiben, maximum azt hazudja. Csapattársaival jóban van, de énekesként mégsem ő fogja össze a zenekart. Úgy gondolja, ha kilépne is simán találna magának való bandát és sok értelme nincs annak, hogy a Red Roses-ben játszik. Bár nagyon sokan ismerik és rajonganak érte, neki nem elég ez a hírnév, többet akar. Sértődékeny, főleg akkor tud nagyon besértődni, ha valaki nem tudja kicsoda. Szeret perverzkedni és ha valamit eltervez, akkor azt véghez is viszi. Határozott, akaratos kölyök. Utálja, ha valahol várakoznia kell. Nem valami türelmes típus.

Élettörténet: Már kiskorában kiderült, hogy nagyon tehetséges énekes, ezért anyja és apja erre a pályára szánták. Egyke, nincs testvére, de nem is akart soha. Apja mikor Ren 17 éves lett elvált, mert nem bírta tovább. Ren anyjától elköltözött így egyedül él egy igazán szép házban, hiszen a bandája befutott és jó sok pénzt szerez vele.

Hobby: Zenekarával fellépésekre járás, írás.

Foglalkozás: Énekes

Extrák: Szereti a könyveket és ír is egyet, bár senkisem nézné ki belőle.

Képinfo: A kép nem az enyém és nem is én rajzoltam. ()

Engedélyezve: 2012. 08. 26.
2013. 12. 29.

Módosítva: 2013. 12. 29. 22:20:23
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).