Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Haruo Masa - Shin
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Laurent

Kor: 21

Külső leírás: törékeny virágszálnak tűnhet elsőre, kifinomult szépséggel, nőies, bájos pofival, könnyed mozdulatokkal. Tökéletes sminkesként bármikor nőket megszégyenítő arcot varázsol magának. Alkata a halk járást is lehetővé teszi, képes szinte teljesen nesztelenül mozogni. Hosszú fekete haja selymes, ránézve a legtöbb ember keze viszketni kezd az érintés után. Bőre hibátlan, alabástrom színű, megjelenése olyan, mint egy ókori görög istené. Karcsú lábait felvillantva bárki tetszését elnyerheti, feszes kis kerek fenekébe pedig sokan élyesztenék fogukat. Egyedül a kéjes, csintalanul megvillanó szürkéskék szemei azok, amik bármilyen elhamarkodott véleményt képesek megcáfolni. A szem a lélek tükre. Ha akarja, igazán ijesztően is tud nézni. Első ránézésre mindenkinek nő jut róla eszébe, erre ő szivesen rá is játszik, ugyanakkor ha akar, tud férfiasabb megjelenést is produkálni.

Jellem: A tökéletes besúgó. Kifogás nem lehet viselkedése ellen, ennélfogva sok helyre bejut, sokat hall és lát. Mégsem árulkodós tipus, inkább olyan, akinek az ügyfelek egy kiadós feszültséglevezetés után szivesen öntik ki lelküket. Finom, csendes, udvarias, talán sokáig szolgalelkűnek is lehetne hívni. De tud lenni durva, szélsőséges, kéjenc, vagy parancsolgató, ha úgy hozza a pillanat, vagy ezt kérik tőle. Lelke mélyén egy álmodozó, romantikus alak, aki gyengédségre és figyelemre vágyik, de mivel munkája szigorú szabályai tiltják a mélyebb kapcsolatokat, szigorúan eltemeti magában érzéseit. Szeret nevetni, szereti szépnek hinni magát, a legkisebb egoizmus vagy fennhéjazás nélkül. Olyan ember ő, aki soha nem kér semmit, és mindig elégedett azzal, amit kap az élettől, inkább csendben szenved, semhogy kérnie kelljen.

Élettörténet: Szülei adósságuk miatt 9 évesen egy közékorú férfinak adták el. Eleinte csupán lóti-futi volt, és minden munkát vele végeztettek, amihez a cselédségnek nem fűlött a foga. Gyűlölte és megvetette a körülötte élőket, egyetlen ember volt, akit szeretett. Munkaadója mindig kedves volt hozzá, simogatta, csókolgatta, szeretgette, tiltott dolgokra csábította, ő meg gyermeki tudatlansággal tért arra az útra, amit az öreg kiszemelt neki. 12 évesen már elsőrangú ágyasként állt mellette, soha nem eresztette el maga mellől Shint, aki őszintén beleszeretett, azt gondolván, hogy a gazdája is szereti őt. Óriási csalódásként érte, amikor az ráunva továbbadta őt, busás pénzt zsebelve be érte. Dacossága miatt sok büntetést kapott, lehetőleg azonban olyanokat, amik külsején nyomot nem hagynak, de lelkén annál mélyebb sebeket okoznak. Három évvel később olyan finomításokat végeztek rajta különféle gazdái, hogy tökéletesen megtanult alkalmazkodni a környezethez. Amit kérnek tőle, kivétel nélkül tökéletesen véghezviszi. 18 évesen aztán otthagyott csapot-papot, és beállt egy kisebb klubba kurvának. Alakja és jelleme miatt kelendő lett, sokan felfigyeltek rá, és rengeteg ajánlatot, meghívást kapott. Nőként és férfiként egyaránt érdeklődtek iránta. Hozzá érkező férj vagy fejes-jelölteket ,,tanította” meg az ágy fortélyaira, kéréseket elégített ki, bármilyen hajmeresztők is voltak azok. Feljebb és feljebb küzdötte magát. Vágyai és álmai egy idő után utópisztikussá, álomszerűvé-váltak, elkezdett a jelennek élni. Kérési elfogytak, és mivel elég sok rossz dolgon esett már át, úgy véli jobb olyanra vágyni, amit megkaphat, semmint olyanra, amit nem, és mégis olyan lehetetlen emberekbe szeret bele, akiket soha többé nem láthat. Ennélfogva legtöbbször a klubbok főnökei nem csak pénzszerzés miatt tartják őt a háznál, hanem jelleme miatt egyfajta ,,belső kamerának”. De mint mindenkit, őt is le lehet fizetni ajándékokkal, elnyerni ,,kegyeit”. Nem tudhatja senki se igazán vele találkozva, hogy mire számítson.

Hobby: táncolás, masszíroztatás

Foglalkozás: Host

Extrák: Tömegjátékhoz készült. Lámpalázas tömegek előtt, vagy fellépésekkor. Mindenki kétszínűnek tartja, pedig ő igazából egy elveszett lélek. Se mások, se ő maga nem tudja, ki is ő, vagy milyen is ő valójában. Minden vágya egy elsöprő, mindent elfelejttető szerelem, valaki, aki nem külseje miatt szereti meg, sőt még képes meg is fejteni és elviselni őt. De sose engedi meg magának, hogy érzelmei teljesen eluralkodjanak rajta, hangulatingadozásait egyedül, négy fal között intézi. Imádja az ajándékokat, legyen az hasznos, vagy csecsebecse. Szereti a kényeztetést.

Képinfo: beautiful_shinigami képe ()

Engedélyezve: 2012. 06. 02.

Módosítva: 2012. 06. 02. 23:14:39
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).