Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Godrick Wennel
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 28

Külső leírás: Kisfiú és serdülő kis fegyverhordozó korában még nagyon jóképűnek és helyesnek számított. Mára ez a „szépsége” megfakult. Zafírkék szemei fáradt lelket tükröznek, arca kemény, kegyetlen vonású. Szája mindig merev, komor, bőre fakó, de könnyen lebarnul. Általában kisebb borosta jellemzi állát, de viszonylag gyakran gondozza pengével, hogy ne legyen hosszú szakálla. Magad, daliás termet, de szikár, olyan, mint az acél. Erős, rideg, nem rugalmas, inkább törik. Hangja mély és borzongató. Dús, vékony szálú éjfekete tincseiben a kor túl korán látszik meg benne, hogy még el sem érte a harmincadik életévét, már néhol észrevehető apró ősz hajszálak. Hajzuhatagát általában lazán összefogja hátul egy lapos lófarokba, ha nem épp csatára készül, hanem mondjuk egy vacsorához, akkor a nagy hullámú tincsek kiengedve keretezik arcát, és vállát simogatva a leghosszabb tincsek lapockája közepéig érnek. A páncél alatt mindig bőrmellényt, sodronyinget és vászonruhát hord, általában feketét, kivéve a vászonruhát, ami sárgás-barna színű. Sötét csizmája térdig ér, lábszárát és karjait védő fém lemezeket csak akkor visel, ha csatában harcolnia kell, olyankor teljes felszerelése nehéz, sisakja sötétszürke, és különleges kialakítású. Nyakában egy láncot, rajta egy kulccsal visel. Senki nem tudja, a kulcs igazi-e és tartozik valamilyen zárba, vagy csak dísz.

Jellem: Az élet edzette gyermeki lelkét, és kegyetlen, mégis lovagias embert faragott belőle. Ismeri az illemet, lojális, a parancsot mindig hűen teljesíti, amíg a józanész diktál a parancsolónak. Ha olyat lát, ami szerinte nem illő, vagy nem „lovagias” nem szól ellen, inkább észjárását használva próbál olyat mondani, ami sikeresek kiküszöböli a dolgot. Ez persze csak hercegével szemben működik, és inkább csak ott kell használnia. Könnyszerrel ont vért, ha kell, a gyilkolás számára már olyan, mint a mindennapi reggeli, vagy az ivás, hisz egy háborús korban élő csak így élheti túl társadalmát. Csak akkor öl, ha muszáj, de ha valami számára kedveset bántalmaznak, leszáll a vörös köd, és nincs észérv, ami megtántoríthatná. A kemény, komor külső valahol érző szívet takar. Gyerekként volt utoljára szerelmes, de szörnyű véget ért, és azóta csak a túlélésért küzdött. A helyes kisfiúból egy félelmetes lovag vált, és ez látszik is rajta.

Élettörténet: Egy kisebb nemesi család másodszülött fiaként jött a világra. Balszerencséjére vagy sem, volt egy bátyja, aki az öröklés során a családi birtokokat kapta meg, Ő viszont mondhatni semmit, csak azt, hogy hű maradhat testvéréhez. Gyerekkorában szerette a lovagos énekeket, álma volt, hogy lovaggá váljon, sokat játszott a városi, avagy faluban élő fiúkkal és lányokkal. A háború viszont az Ő falujukat is elérte, magával sodort mindent és mindenkit, akkori gyerekkori szerelmét, egyetlen hercegnőjét a pásztor lányát kegyetlen módon ölték meg, és ez beleégett az emlékezetébe, akár egy billog. Fájdalmas emlék. Ebből az emlékből erőt nyerve érlelgette a bosszúját, ami azóta elcsitult, a bosszú is gyermeki álom maradt csupán, nem úgy, mint a lovaggá válás. Mivel egy nemes fia volt, így nem bántalmazták annyira, hogy súlyos sérülései legyenek, kezesként a királyi udvarba vitték, ahol apród, fegyverhordozó lett belőle az egyik legismertebb harcos lovag mellett. Kitanult tőle mindent, amit csak lehet, de a múltat sosem tudta feledni. Kiábrándult a lovagénekekből és a mesékből már rég, megismerte a kegyetlen világot, és ez tette megtörtté. Hű a királyhoz, családjához, saját családját már régóta nem látta. A királyi testőrség lovagja lett, és valamelyest ismertté vált.

Hobby: nincs, talán az ivászat, de azt nem szórakozásból teszi olykor.

Foglalkozás: lovag

Extrák: Foglalt. *** A nyakában lévő kulcs régi emlékeket őriz otthonában.

Engedélyezve: 2012. 06. 03.

Módosítva: 2018. 05. 09. 22:06:23
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).