Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dr. Edgar Hollow
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 38

Külső leírás: 185 cm magas, izmos, férfias testalkatú. Nem mondható jóképűnek, mégis vonzó. Hogy miért? Hm, nehéz megfogalmazni, a kisugárzásában rejlik a titok. Barna haja néha a válláig is leér, szürke szemei hidegek és szúrósak, szinte soha nem mosolyog. Mély hangja van, amelyet jól kihasznál. Rendkívül tekintélyt parancsoló a megjelenése és a viselkedése. Ha belép valahová, azonnal mindenki megérzi a belőle sugárzó rendkívüli erőt, és tudják, hogy ez a férfi valami nagyon fontos személy lehet. Lássuk a ruházatát. Általában a kórházban zöld műtősnadrágban és ingben van, ezeken pedig fehér orvosi köpenyt visel. A privát szférában grafitszürke vagy sötétszürke öltönyök jellemzik. Szeret adni magára, elvégre ő a szakmájának egyik leghíresebb sebésze, nemzetközi konferenciákra utazgat, estélyekre hivatalos, nem öltözhet slamposan.

Jellem: erőszakos, öntelt, határozott férfi. Ismeri a saját képességeit, korlátait, és ezek tudatában kihozza magából a maximumot. Ó igen, rendkívül maximalista. Csak tökéletes munkát fogad el, ahogy ő is csak tökéletes munkát hajlandó kiadni a kezei közül. Az ebből, és a munkájából adódó rendkívüli feszültséget különböző módszerekkel kezeli. Elsőszámú stressz-oldó taktikája a sport. Sokat mozog, minden nap. Még akkor is, ha egyáltalán nincs ideje, akkor szakít rá, és minimum fut 2-3 km távot, ha több ideje van, akkor mást is. A második stressz-oldó taktikája a munkája. Kikészít a munkád? Dolgozz keményebben! Röhejesen hangzik, de nála valahogy működik. Szereti a szexet is, csodaszép modellekkel és egyéb buta cicababákkal bukkan fel néha társasági összejöveteleken. Ó elérkeztünk a nőkhöz való viszonyához! Hát lássuk csak. Először is: a nők számára csupán járkáló vaginák. Körülbelül annyira is becsüli őket. Lenézően, gúnyosan beszél velük, csupán azzal beszél normálisan, akik kiérdemlik a megbecsülését. Kevés ilyen akad. Nehezen elviselhető stílusa van, néha bezsebel egy-egy pofont is a hölgyektől, de ő sosem emelne kezet rájuk. Ő a szavakkal képes mélyen sebezni. Ráadásul rettenetesen önző, uralkodó típus, nem tűr ellentmondást, lobbanékony és könnyen kitör belőle a feszültség, olyankor ordít, földhöz vág dolgokat. Ezt az oldalát sokan ismerik a munkatársai közül és nagyon félnek tőle.

Élettörténet: gyerekzseni volt. Ebből fakadóan a gimnázium, majd az orvosi egyetem legjobbja volt. Több nyelven beszél, és még csak 38 éves, mégis az idegsebészet egyik legnevesebb orvosprofesszora. Kutatásainak eredményeit sok kórházban hasznosítják a gyakorlatban, és gyakran meghívott vendégsebészként operál híres klinikákon, így oktatja társait az újabb és újabb módszerekre, amelyeket ő talált ki és néhány kutatótársa. Ennyit a szakmáról, lássuk a magánéletét: apja öngyilkos lett, anyja egy nyugdíjas otthonban éldegél. Edgar dokinak nincs testvére, és az anyjával sem jó a kapcsolata, pedig szegény asszony nem tehet semmiről, az apjának volt szörnyen rossz természete, ahogy fiának is. Edgar elvált. Még az egyetemi évek alatt nősült, rövid és borzalmas házasság volt, hogy miért, majd a játékból megtudod. Jelenleg egy menő klinikán dolgozik, amikor épp nem konferenciákra vagy vendég-operációkra hivatalos. Egyedül él egy sziklás tengerpartra épített csodálatos és luxuskivitelű villában. Azért tetszett meg neki a ház, mert egy többszáz méter mély szakadék szélén áll.

Hobby: Hobby: futás, úszás, tenisz, fallabda, partyk, szex, extrém szex, munka, olvasás, mozi

Foglalkozás: egy neves klinika idegsebészeti részlegének vezető orvosprofesszora.

Extrák: foglalt.

Képinfo: wolfie-chama (http://google.com)

Engedélyezve: 2012. 06. 09.
2023. 02. 20.

Módosítva: 2023. 02. 20. 14:33:59
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).