Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Nickolas Dale
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 33

Külső leírás: Magas, karizmatikus férfi, viszonylag átlagos külsővel. Barna haj, barna szem, ápolt sármos arc, amit csak ritkán hanyagol el, főleg akkor amikor hosszabb túrán vagy forgatáson van. Nagyon jól áll neki a borosta, de nem a kedvence, ha teheti inkább borotválkozik. Szereti a kényelmesebb, vagy sportosabb ruhákat, a farmert és a mellényeket, dzsekiket. Általában elhagyhatatlan kezéből egy kamera, mindegy milyen.

Jellem: Barátságos, és értelmes férfi. Ambíciózus, megtesz mindent azért, amit el szeretne érni az életben, és így is lett sikeres. Bárhol járt az életben, sok barátot ismerőst szedett össze, számtalan kapcsolatai vannak különböző helyeken. Mindezt kisugárzásának és jellemének köszönheti. Az emberek általában szeretik, hisz mindenkivel barátságos, bírja a strapát, a munkát. A munkájának él.

Élettörténet: Már fiatal korában vonzotta őt a mozgóképek világa, de nebulóként még csak fotózással kezdte, majd fokozatosan ahogy cseperedett, úgy tanulta ki a kamerázás minden trükkjét. Először kis filmekben kezdte, majd ahogy egyre jobban belejött a munkába, rájött hogy ennek szeretne élni, de egy idő után már unalmasnak tartotta a sima filmek kamerázását, belevágott saját műsorba. Egyedül indul neki kalandoknak, egzotikus, különleges helyeknek, és amit csak tud, felvesz kamerával, s vagy filmet vagy egyéb műsort szerkeszt össze belőle. Elég keresett. Mikor még csak sima operatőr volt, s biztos állása, addig volt egy kedves felesége, de amint új munkájába kezdett, elhagyta őt, és elváltak… ez körülbelül három éve történt, azóta nem igazán foglalkozik a nőkkel, a szerelemmel, főleg a munkájának szenteli életét

Hobby: kamerázás, fotózás, utazgatás, túrázás

Foglalkozás: hivatalosan operatőr

Extrák: hivatalosan operatőr

Engedélyezve: 2009. 09. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).