Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Atisuto Rankoo (kitalált)
Kategória: Naruto
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 18

Külső leírás: Kissé alacsony és törékenynek tűnik, de ez megtévesztő lehet. Termete és alakja ellenére erős chakrával rendelkezik. Nem ér fel az ereje egy biijuu-éhoz képest, de azért távolról közelíti. Öltözéke cseppet lányossá teszi társaihoz képest, és a hozzá illő arc és hosszú haja miatt nézték már lánynak. Ilyenkor csak meg kell komoran szólalia, és rájönnek tévedtek, ha ez sem elég, akkor tipor. Kissé rokokóra hajaz a nyakűnűl előbuggyanó habos gallér, hozzá annyira nem illő rövid ujjű barnás blúzt visel - igen, nem inget. Feszes sötétbarna nadrág és fekete csizma egészíti ki. Kezei kecsesek és puhák, ha játszik hangszerén. Bőre világos, keveset tartózkodik napon, ráadásul országában ritka a jó idő. Haja akár az életre kelt selyem, lágybarna, puha és gyönyörűen fényes. Általában csak egy vékony fekete szalaggal fogja össze, így laza copfot kialakítva magának. Tengerkék szemeiben többször csillan bujaság vagy fenyegetés, mint félelem. Külsejét mindig ápolja, nem szereti hosszú távon piszkos lenni, de ha nagyon muszáj elviseli.

Jellem: Vajon milyen lehet egy 18 éves törékenynek tűnő fiúcska jelle, aki ninja ráadásul a szülei egy kiterjesztett bordélyházat üzemeltetnek? Elég érdekes. Már a közeg nagy hatással volt rá, mondatni kicsi kora óta inkább mások véleménye formálta jellemét. Mivel külsején nem tud nagyon változtatni, így maradt a jelleme. Erős és könnyen visszavág, felvágták a nyelvét, néha mocskosan beszél, de tudja mikor kell befogni. Ezt csak akkor felejti el, ha már ingerül vagy túl fáradt. Nem a legbarátságosabb jellem, de szerethető, már aki szereti a cseppet egoista embereket. Az állatokat és a növényeket szereti, tehát rossz ember nem lehet, csak az emberekkel szeret néha görénykedni, ha azok nem szimpatikusak számára. Buja, pajzán természetű, ha valaki megtetszik neki azt nem rejti véka alá, sőt addig tesz csábító megjegyzést az illetőnek, amíg az fel nem fogja, vagy be nem adja a derekát. Nem csábít, csak ráveszi a másikat, hogy csábítsa el. Talán a hangja is segítségére van, mert ha dallamosabban beszél, sokkal jobb hatást ér el. Ha kell képes eljátszani az ártatlant, és hatalmas cicaszemeinek nehéz nemet mondani.

Élettörténet: Olyan közegben nőtt fel, amilyen egy gyereknek nem igazán való, hisz majd minden nap hallotta a mocskos hangokat, a kéjelgő embereket. Gyerekként nem nagyon fogta fel, de ahogy cseperedett kezdte furcsállni majd érdekelni a dolog. A szülei normális emberek... legalábbis szerinte. Ők csak tulajdonosok itt, semmi más. Rankoo minden egyes lányt és férfit ismer, aki alkalmazásban van náluk. Koraérett lett, nem csoda a környezetnek, viszont nagyon is ki tudta használni a helyzetet. Bűntetlenül mászkálhatott akármikor, akárhol az épületen belül, ha kedve tartotta használhatott bárkit. A náluk dolgozó nők nagyon nem nyerte el a tetszését, így fokozatosan hanyagolni kezdte a női nemet. Mivel gyerekkora óta gyakran nézték lánynak vagy gyengének, meg akarta mutatni, hogy talpraesett. A szüleiben nincs erő, szerinte csak kitartás, benne viszont nagy erejű chakra kering, ami meglepte anyucit és apucit. Mivel baba kora óta szereti a zenét, és a szülei megengedhették maguknak, kapott egy hegedűt. Sokáig csak szenvedett vele, magától és hallás után tanult, végül mikor már szépen is játszott, de nem érezte igazinak, kitépkedte a húrokat, majd mintha némán játszana elkezdett húrok nélkül hegedülni. Lassan kialakult és gyakorolni kezdte, hogy a chakra fonalak segítségével csaljon elő hangszert a hegedűből. Később észrevette, hogy ezekkel a hangokkal állatokat képes irányítani. A bizonyos állatra kell gondolnia, az utasításra, játszani, és azok megteszik.

Hobby: állatok, növények gondozása, szórakozás, ha van ideje, és ha van lehetősége ágytorna.

Foglalkozás: hangninja

Extrák: Különlegesség a képességében még az, hogy embereket is képes irányítani így, de mivel azoknak erősebb az akaraterejük, mint a sima állatoknak, így nem elég a hegedülés énekelnie kell hozzá. Csodálatos, elbűvülő hangja van. *** szereti az állatokat, gyümölcsöket és az édességeket. *** Jelenleg Chuunin vizsgára készül. *** Két társával nem jön ki tökéletesen, de ha kell jól tudnak csapatban dolgozni. ***

Képinfo: goku-no-baka ()

Engedélyezve: 2012. 05. 31.

Módosítva: 2012. 06. 01. 12:43:06
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).