Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Deniyan
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Geneviev

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Ő egy jó tündér keresztapa?! Komolyan? Hát, senki nem hinné el. Előbb hinnék, hogy egy álruhás herceg, vagy egy varázsló, de nem tündér. Szőke haja hosszan omlik le, a derekáig. Az, hogy engedték eddig növeszteni, jelzi a sikeres küldetéseinek számát. Kék szemei a világ legszebb, tavaszi égboltját idézik, bőre selymes, és hófehér. Bőrén a minták különlegesek, ami minden egyes tündérnek van, de mindegyikünknek máshogy néz ki. Magas, délceg alakja tényleg egy hercegére hasonlít, de tud ám bármilyen alakot is fölvenni, az apró kis bogártól kezdve, az óriásig bármilyet, csak a külső jegyei maradnak meg, mint például a haja, a szeme és a minták a testén. Ruhái általában valami könnyű kis anyagból készülnek, amikben könnyen tud repülni, meg mozogni, de ha nagyon muszáj, magára tud varázsolni valami elegánsabbat is.

Jellem: Milyen is lehet egy tündér jelleme? Pláne egy jó tündér keresztapáé? Elég érdekesen hangzik, nem igaz? Hát de. Valószínűleg, az emberek egyből arra gondolnak, hogy „ohh, jó tündér? Akkor ő biztosan kedves, és csak azzal törődik, hogy a védencei mind egytől-egyig boldog legyen.” Hát, ha valaki ilyet vár, akkor bizony csalódik Deniben. Persze, megvan benne minden, ami ehhez kell, mert különben nem mehetett volna át a jó tündér keresztanya, illetve ez esetben -keresztapa vizsgán, de ezzel együtt több minden is van benne. Ő nem csak másokkal akar foglalkozni. Ő magával is foglalkozik. Álmodozik. Szórakozik. Álmodozik arról, hogy egyszer neki is eljön a boldog vég, ami az általa segített szegény lányok és fiúkák számára mindig megtörtént. Szeretne világot látni. Meg akarja tudni, milyen lehet a szerelmével elszökni a gondok elől. Vagy egyszerűen csak szerelmesnek lenni. Nem kell egyből az igaz szerelmével összejönni, de… szeretné végre megtalálni azt a személyt, aki a világ legfontosabbja lenne a számára. De addig is… Szórakozik, ha éppen szabadideje engedi. Szeret suttyomban ellógni munka után, és különböző bálokba járni, és onnan nézni az embereket. Ha teheti, táncolni is táncol, de van, hogy csak fölül a karzatra, és fentről dobálja az emberkéket. Szórakoztató jó tündér, nem igaz?

Élettörténet: Mint minden tündér, ő is a Rózsák Kertjében született. Bár Rózsák Kertjének hívják, nem minden tündér rózsában születik, van, aki gerberában, vagy tulipánban, attól függően, hogy ki milyen erős tündérré válik majd. Pár nappal születése után megkezdhette kiképzését, ami jó pár évet igénybe vett, mert többször katasztrófába torkollott a próba-jótevése, de végül kitűnőként végzett a Jó tündér Akadémián. Azóta sok embernek hozott boldogságot, örök szerelmet, no meg sok pénzt, amivel életük végéig tisztességgel eléltek. Vágyai miatt mindig is kicsit kilógott a többi tündér közül, de azért próbált beilleszkedni, több-kevesebb sikerrel. Nem sok tündér szereti a közülük kilógókat, már pedig Deni rendszeresen áthág néhány szabályt.

Hobby: Álmodozás, szórakozás

Foglalkozás: Jó tündér keresztapa

Extrák: Az a rózsa, ami a szülője volt, az van most a bal karján, ugyanis pár nappal születés után, mikor a tündér már elég nagy ahhoz, hogy fölkeljen, eltűnik a rózsa, és a tündér bőrén jelenik meg, hogy helyet adjon egy újabb virágnak, és egy újabb tündérnek. *** Tud repülni, olyankor a jobb karján levő minta kerül le a bőréről, és az változik szárnyakká. *** Soha nem tapasztalta még meg a szerelmet, sem a testi gyönyört, mert ha nem is tiltja a Jó tündér-szabályzat (nem is érdekelné, ha tiltaná), nem talál még senki olyat, aki megérdemelte volna a szerelmét. Na, meg olyat sem, aki nem érdemelte volna meg, de viszonozta volna. *** Tud varázsolni, és magát bármeddig bármivé át tudja alakítani, míg másoknál van időlimit, ami után visszaváltozik az a valaki vagy valami.

Képinfo: Ribkadory (http://ribkadory.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2012. 05. 30.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).