Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 10 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Chase Terrence Weldon
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Rauko

Kor: 27

Külső leírás: Helyes, aranyos srác. Félhosszú haja nagyobb része szőke, hátul egy tincset a divat kedvéért mindig feketére festet. Egy férfihoz képest nem foglalkozik vele kiemelkedően sokat, néha vasalja, ha unja a huncutkáit. Szemei zöldek, érdekes vágása miatt mindig látsz benne valamit, akkor is, ha semmi okod nincs félni vagy sejteni semmit. Bőre hófehér, a látható helyeken semmi sebe nincs. A hátán látszanak nyomok, hiszen minden félresikerült küldetésért előző munkaadója megkorbácsoltatta. Nem akarja eltüntetni őket, nincs értelme, és úgy tekint sebeire, mint harci díszekre. Testalkatilag nem túlságosan izmos, de nem vékonyka. 172 centi magas, testalkatához képest igencsak kellemes alakja van, mindenhol pont olyan, amilyennek lennie kell. A hasa lapos, a feneke kerek, a karjai pont annyira vékonykák, hogy még izgasson. Ruhái mindig elegánsak, abszolút a céltalan elegancia híve, ha kell, ha nem, öltöny, ing, mellény. Ezekből válogat, de szereti az ékszereket is. Kicsit szarka, minél csillogóbb és hivalkodóbb az ékszer, annál jobb. Ha olyan munkája van, amihez elengedhetetlen, akkor bármilyen ruhát felvesz, öltözött már be a cél érdekében nőnek is.

Jellem: Magánemberként is egy cseles kis róka. Ez már beleivódott a jellemébe. Mindenhol körbenéz, mindenhol körbeszagol, hiszen fontos neki, hogy soha, sehol ne bukjon le, még magánemberként sem. Ebből adódóan okos is. Minden helyzetet jól átlát, hamar talál viszonylag elfogadható megoldásokat. Nem zseni, mert hajlamos hibás következtetést levonni és ennek következtében rossz döntést hozni, de ez ritkán fordul elő vele, csak ha az érzelmei vezetik. Emiatt próbálja kizárni őket, de mivel ember és nem robot, ez nehezen megy neki. Nem olyan nagyon kemény és menő gyerek. Félni és sírni is tud, szokott. Retteg tőle, hogy a szeretteit elveszíti amiatt, amivel foglalkozik, de nem ért máshoz, így nem tudja ott hagyni. Sok dolgot szeret, sok szempontból nagyon emberi. Sokkal emberibb, mint mások. Lelkesedik a cuki állatkákért, az édességekért, de szemrebbenés nélkül öl ha kell. Bárkit, kivéve a fiúkat. Ezt mindenki tudja. Vallat, öl, kínoz akárkit, de a fiúkhoz, akik körülbelül vele egykorúak vagy tőle fiatalabbak, alapesetben nem ér bántó szándékkal. Kivéve, ha felidegesítik. Olyankor elborul, nem néz senkit és semmit. Dühöng, vad, üt, verekszik, lő. Kezelhetetlen, de hamar lenyugszik. maximum fél óra általában. A szerelmi élete kaotikus. Nehezen ismeri fel, ha szerelmes, általában szimpla testi vonzódásnak tud be mindent. Féltékenysége viszont szinte kezelhetetlen. Ha csak szexel is valakivel, akkor is maximális jogot formál partnerére. Ha ő nem megy félre, akkor a partner sem teheti meg. De ha egyszer tényleg fontossá válik valaki számára, akkor az sokáig tart, megbocsájtani viszont nem hajlandó. Nála nincs második esély.

Élettörténet: Kétgyerekes család kisebbik csemetéje. Bátyja rajongásig szereti kistestvérét, még ma is. Napra pontosan tíz év van köztük, ezért a szülinapokat mindig együtt tartják, akármi történik. Chase katonai suliba járt, apja ugyanis ezredes volt a seregben, nyugdíjazásáig, így mindkettőjüknek eldöntetett a hivatása - gondolták a szülők. Tanár édesanyjuknak eszébe sem jutott, hogy nagyobbik fia inkább utána megy foglalkozásügyileg, a kisebbik pedig hivatalosan sehol sem dolgozott még soha, mégis mindig van pénze… hogy hogyan csinálja? Egyszerű. Tizenhét volt, amikor az utcán állásajánlatot kapott. Akkor azt hitte, hostnak keresik, de a felvételi beszélgetésen kiderült, hogy amolyan magánakciókat kellene végrehajtania munkaadója parancsára, szép summáért. Persze, hogy elvállalta, nem tájékoztatták az akciók milyenségéről. Ekkortájt tanult meg gond nélkül ölni, hiszen a legtöbbször likvidálási parancsot kapott. Az egész dolog illegálisan ment egészen két évvel ezelőttig. A rendőrség egy ügy során elkapta, és cserébe a szabadságért feladta munkaadóját és annak minden csatlósát. Nem sokkal később egy, az elnök hatáskörébe tartozó csoport, akik legálisan az FBI részét képezik, illegálisan pedig nem, felkereste, hogy vállalja el ugyanazt a munkát. Kém lenne, ha kell a CIA mellett segít, ha kell az FBI mellett. Mivel kilátástalannak gondolta életét büntetett előélete miatt, elvállalta a munkát, és azóta is itt dolgozik.

Hobby: Szívesen tölti szabadidejét még mindig egyedülálló testvérével és idős szüleivel, ha nem ez, akkor csak sétálgat, zenét hallgat vagy netezik

Foglalkozás: Hivatalosan FBI ügynök, illegálisan kém-féle

Extrák: Uke. *** Retteg a sötéttől és a bezártságtól, de félelmét jól kezeli, a munkába nem befolyásolja. *** Arra, hogy meleg, előző munkaadójának testőrei ébresztették rá, amikor büntetésképp egy éjszakán át ki kellett szolgálnia a három férfi vágyait, ő maga pedig rettenetesen élvezte. *** Enyhén mazochista.

Képinfo: Nem az enyém. (http://)

Engedélyezve: 2017. 07. 15.
2018. 01. 01.

Módosítva: 2017. 12. 30. 14:41:42
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).