Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 9 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Noel Wild
Kategória: Fantasy
Feltöltő: darkrukia

Kor: 30 (18-nak néz ki)

Külső leírás: Sötétkék, szürkés, fényes, rövid vágású haja van, amit nem szokott kifésülni. Általában ahogy felkel, kicsit megigazítja, de nem igazán törődik se a hajával, se a külsejével. Szinte mindig ugyanazt a farmert hordja és kedvenc fekete pulcsiját, fekete pólókkal. Szemei aranysárgák. Általában komor, és nem beszél, de van, hogy sikerül megnevettetni akkor nagyon édesen tud mosolyogni. Nagyon fehér bőre van, hiszen vámpír. Mindig hordja magával telefonját és zenét hallgat rajta. Kihagyhatatlan tartozékai egyike. Arca fiús. Erős, izmos teste van, révén sok ideje volt edzeni magát. Van egy apró sárkány tetoválás a bal bokáján és egy kölök piercingje. Nem valami magas, és ezt utálja is magában. Szép keskeny szája van, ami halvány barack színű. Sosem visel magán ékszereket.

Jellem: Pimasz kölyök. Imád mások idegeire menni. Egyik hobbyja, hogy az embereket piszkálja. Szeret versengeni másokkal. Nagy szája van, ami miatt sokszor került már bajba. Néha túl őszinte, bunkó. Szeret másoknak vetíteni, és hazudni magáról. Nagyon jó pókerarca van. Ha valami fáj neki, azt nem mutatja a külvilág felé. Bonyolult személyiség, hisz nem tudni, hogy épp milyen kedvében van. Ha valaki keresztbe tesz neki, akkor dühös lesz, és az illetőt vagy megöli, vagy addig zaklatja, amíg önként nem megy a halálába. Bosszúálló típus. Kissé egocentrikus. Nem figyel másokra egy fikarcnyit sem, sőt nagy ívben tesz rá, hogy mit gondolnak róla. Sértődékeny. Önző. ha valami az övé, akkor azt nem adja oda senkinek sem. Utálja az emberi ételeket. Imád inni. (Vért) Naponta ha kell akár többször is öl vágyai csillapítására. Eddig csak nőkkel volt, de nem igazán vonzódik hozzájuk. Hatalmas hiszti királynő, és jó színész. Nincs túl jó humorérzéke. Az állatokat nem bántja. Imádja őket. Ő is szeretne majd. De egyelőre nem lehet neki. A műkönnyek az erősségei. Okos és az ellenfeleit simán átveri. Nem fut valami gyorsan, így könnyen utol lehet érni. Előéletéről nem tud semmit. A vámpír léte előtti évek kiestek neki. Eddig még nem volt hosszabb kapcsolata, de nem is akar. Egyetlen gyengéje a villámok és a vihar. Utálja az esőt, és a villámoktól egyenesen fél. Vándorol. Nem marad sokáig egy városban. Háza nincs így a fákon kénytelen aludni. Áldozatai holttestét mindig elégeti. Gyerekekre sosem támad. Nem olyan idős hisz csak 30 éves.

Élettörténet: 18 éves korában változtatták át vámpírrá. A körülményekre nem emlékszik, csak arra, hogy fájt neki. 18 évi emberi léte kiesett neki, és nem bír visszaemlékezni rá. Sok helyen látott plakátokat, hogy keresnek egy 18 éves kék hajú fiút, de mivel ő már nem ember volt, így sosem jelentkezett. Eddigi vándorlása során nem találkozott más vámpírral, ami részben óvatosságának részben a szerencsének köszönhető. Mindig városról városra megy, nem marad egy helyen sokáig. Nincs háza, se vagyona. Ha megéhezik, ott vannak az emberek. Fákon szokott aludni, de azt sem igazán igényli.

Hobby: Állatok nézegetése, vándorlás.

Foglalkozás: Nincs, vámpír.

Extrák: Fél a vihartól * Uke

Képinfo: A kép nem az enyém és nem is én rajzoltam. ()

Engedélyezve: 2012. 10. 29.
2015. 06. 16.

Módosítva: 2015. 06. 16. 08:06:27
Módosította: darkrukia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).