Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Rachele Laudine
Kategória: Yuri
Feltöltő: Momiji

Kor: 18

Külső leírás: Középmagas nő, természetes külsővel. Teste gyönyörű, kerek derék, ugyan kicsi, de formás mellek, azonban ezt ő sosem emeli ki, sőt van hogy direkt olyan ruhákat vesz fel, amik nem állnak jól rajta. A legtöbb külső szemlélő számára ez nem vonzó, így tekintetük a testéről automatikusan felfelé, az arcára vándorol, és aki egyszer, akár egy pillanatra is farkasszemet néz az ő ragyogó smaragd szempárjával, az soha nem felejti. Ritka az ilyen módon igéző tekintet, mellyel általában álmodozva mered ki az ablakon. Arcát világosbarna, kósza tincsek ölelik körbe amik leérnek egészen derekáig.

Jellem: Nem az a könnyen barátkozó fajta, neki kicsivel több idő kell, hogy valakit igazán be tudjon engedni a szívébe. De ha valaki oda bekerül, ki út nincs, örökre szeretni fogja azt a személyt. Nincs sok ilyen személy az életében, jelenleg a családja és a legjobb barátnője töltik ki. Az ellentétek vonzzák egymást, így lettek barátok Rachele és Clarice. Míg Clar egy vad, kiszámíthatatlan, szétszórt és felelőtlen lány, vele ellentétben Rach megbízható, komoly és figyelmes. Plusz szinte határtalan türelemmel és kitartással rendelkezik, ami kellett is neki, hisz három fiútestvére van, most meg itt van neki Clar, akihez általában kellenek az ilyenek.

Élettörténet: Szeretetteli, boldog gyermekkora volt, igazi családi környezetben nőtt fel. Szülei francia származásúak, de a felmenők között más vér is megtalálható. A gyerekek mind arra lettek nevelve, hogy vegyék komolyan a dolgokat, tanuljanak és legyenek mindig aktívak és akkor elérhetnek bármit. Így nem is csoda, hogy a legidősebb fiúk orvosnak ment, a másik jelenleg a jogi egyetemen tanul, Rachele keményen tanulja a nyelveket, a legfiatalabb fiú pedig minden idejét a sportnak szenteli. Mivel a felnőttek elvárásai magasak, így nem elégszenek meg azzal, hogy a fiatalok csak egy dologban legyenek jók. Még kiskorukban beíratták őket mindenhova, és amelyik a legjobban tetszett nekik, azt meg kellett tartaniuk egészen tizennyolc éves korukig. Rachelenek ez a balett.

Hobby: nyelvtanulás, balett

Foglalkozás: tanuló

Extrák: ~ mivel egészen hat éves kora óta balettozik, mostanra szinte teljesen profivá vált, bár szerinte mindig van hova fejlődni ~ mind tudásával, mint tánctehetségével sok-sok versenyt nyert már ~ a reggelt mindig egy turmixal kezdi, de hogy mi mindent rak bele, azt inkább ne akarjuk tudni ~

Engedélyezve: 2012. 05. 28.
2017. 12. 04.

Módosítva: 2017. 12. 01. 19:43:01
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).