Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kevin Armani
Kategória: Hentai
Feltöltő: Barack

Kor: 28 éves

Külső leírás: Nem egy hű de magas férfi, mégis eléri a 185 cm magasságot. Teste kisportolt, hasán a kockáit meg lehet számolni, mégis van pár heg a hasfalán. Arca selymes tapintású, kiemeli gyönyörű sötét szemeit, meg halványrózsaszín ajkát, amiből a cigi lóg. Haja hollófekete színű, mely kicsit tépett fazonban a tarkójáig ér. Napszemüveget azóta hord mióta, belement egy szilánk a szemébe. Hiába szedték ki, mégis arra a szemére rosszabbul lát, és nagyon érzékeny a fényre. Amikor dolgozik, inget és feliratos pólót szokott hordani, a nyakában a belépőkártyájával. Mivel imádja a sötét színeket, ezért a gardróbjában csak ilyen színek találhatóak.

Jellem: Ha a munkáról van szó, nagyon határozott és megfontolt, mert ha rosszul magyaráz el valami nagyon fontosat, az a munkájába kerülhet. Mivel fegyverekkel foglalkozik,körültekintőnek kell lennie, kinek ad fegyvert a kezébe és, hogy tanítja meg annak forgatására. Ha érzelmekről van szó, kimutatja, nem rejti véka alá, ha tetszik neki valaki. Néha kételkedik abban, hogy rátalál élete nagy szerelmére, mert nagyon sok negatív élményben volt már része, ennek ellenére, nem adja fel. Még a neten is próbálkozik az ismerkedéssel, kevés sikerrel.

Élettörténet: Armani család nagyon híres, mert az édesapja híres ruhatervező, míg édesanyja egy ékszerbolt tulajdonosa, aki saját kezűleg készíti és tervezi az ékszereket. Kevin volt ez első kisfiú, aki megszületett, pár perc múlva ikertestvére is követte, aki sajnos meghalt. Amikor Kevin olyan három éves lehetett megszületett a kisöccse, akit nagyon szeretetett míg kicsi volt. Ahogy mindketten cseperedtek, úgy kezdték el utálni egymást. Már általános iskolában rivalizáltak, mert Mich mindig keresztbe tett testvérének, pont azoknak a lányoknak csapta a szelet, akik tetszettek testvérének. Gimnázium kezdetén, szerencsére külön utakon jártak, mégis a testvére sorba vitte fel a lányokat, nem egyszer rajta kapta, ahogy az öccse a barátnőjét kettyinti. Amint leérettségizett, tizennyolc évesen elköltözött otthonról és állást szerzett magának egy fegyver boltban dolgozott, itt szerzett gyakorlatot a lövészetből, az évek rutinja meghozta a gyümölcsét, mert oktató lett belőle. Öccséről nem hallott már 5 éve, aminek kifejezetten örül, mert legutóbb amikor találkoztak, csak pénzt kunyerált tőle.

Hobby: Lövészet és oktatás

Foglalkozás: Lövész kiképző

Extrák: :~Shillának~ Sok csaj, amint megtudja, kik a szülei, mindegyik a pénzére hajt.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. ()

Engedélyezve: 2017. 08. 04.
2018. 06. 20.

Módosítva: 2018. 06. 15. 20:45:36
Módosította: Barack

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).