Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 12 felhasználó


Tulajdonságok
Név: James Redcreek
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Katharina-chan

Kor: 24

Külső leírás: Arányos testfelépítéssel, és 170 centis magasságával nem igazán tűnik ki a tömegből. Barnásvörös, lapockáig érő hajával, viszont már annál inkább. Gyönyörű enyhén szürke árnyalatú kék szemeit, vörös pillák keretezik. Arca igazán szép metszésű, halvány barackszínű ajkai csábítják az embert. Bőre annyira világos, hogy ereit is tökéletesen ki lehet venni alatta. Izmai szépen kidolgozottak, de nem visszataszítóan izmos. Általában kapucnis felsőket hord, s a csuklyát mélyen az arcába húzza. Imádja a zöld, a szürke, és a kék színeket.

Jellem: Visszahúzódó, komoly önbecsülési problémái vannak. Nem szereti, ha bámulják, olyankor úgy érzi, mindenki undorítónak tartja. Nem mer közvetlenül az emberek szemébe nézni. Úgy gondolja, ő csak egy alantas lény, aki az életet sem érdemli meg. Tisztában van azzal, hogy homoszexuális, és ez csak még mélyebbre lökte a saját maga által ásott gödörbe. Imád tanulni, ez az egyetlen, amiben igazán örömét leli.

Élettörténet: Édesanyja titkárnő, míg apja rendőr. Mindketten sokat dolgoztak, így James sokat volt egyedül. A legtöbb gyerek kiközösítette nem mindennapi külseje miatt, ezért elkezdett magába fordulni. Végül már nem is próbált barátkozni. Kora kamaszkorában rájött, hogy ő bizony a férfiakhoz vonzódik. Töredelmesen bevallotta szüleinek, akik idővel képesek voltak elfogadni a tényt. Első barátját a gimnáziumban ismerte meg. Majd' egy évig jártak. Azután szakítottak, hogy lefeküdtek. Az aktus után a fiú nevetve közölte James-szel, hogy ő mennyire undorító. Azóta csak egy barátja volt, de az is gyászos véget ért. Jelenleg egyetemen tanul, a második diplomáját készül megszerezni. Egyetlen barátja van, Lina, aki mindig támogatja. Titokban novellákat ír, ebből tartja fenn magát.

Hobby: Olvasás, tanulás, edzés, zenehallgatás

Foglalkozás: Egyetemista, író

Extrák: Kialakított magának otthon egy edzőszobát. Van egy cirmos macskája, Mei. Nem tud lebarnulni, csak leégni. Matematika-filozófia szakos tanári diplomája van, és matematika doktorátusa. Most irodalom-pszichológia szakon tanul. Utóbbiból szeretne majd doktorálni.

Képinfo: Nem saját mű, pusztán szemléltetési célzatot szolgál. ()

Engedélyezve: 2012. 05. 26.
2013. 05. 31.

Módosítva: 2013. 05. 31. 00:28:35
Módosította: Katharina-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).