Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 9 felhasználó


Tulajdonságok
Név: James Kresley
Kategória: Yaoi
Feltöltő: darkrukia

Kor: 17

Külső leírás: Csokibarna, kócos haja van, helyenként rozsdabarna, világos tincsekkel. Bár mindig szanaszét állnak, gyönyörűen keretezik szép vágású arcát. Bőre olyan, mintha órákig fürdőtt volna napfényben, a napbarnítottság pedig valami megnyugtató autát ad neki. Érintése puha, elég egy érintés és ismét arra vágysz, hogy simogadhasd. Mikor zavarban van, megjelenik egy kis pír arcán. Nagyon édes, ahogy mindenfélét összemotyog, csakhogy terelje a témát a zavartságról. Karcsú, törékeny fiú, az ilyeneket mondják “férfiatlan”-nak, de neki ez jó áll. Feszek, kerek feneke van, formás combjai és gömbölyű válla; keze kecses, olyan, mint egy lányé. Szemei csokibarnák, melegséget és huncutságot tükröznek vissza. Ajkai finoman duzzadtak, halvány barackszínűek. Mosolya nagyon szép, ha ránézel csak azt várod, mikr görbül felfele ajkacskája. Egész lényéből nyugalom sugárzik, olyan, mint egy ártatlan kiscica, márcsak a macskafülek és farok hiányzik róla. Nem válogatós ruhák terén, amit adnak rá, azt felveszi. Állandó kiegészítőt sem hord magán. Bokájára egy cifra „H. W.” betű van tetoválva. Gazdája monogrammja.

Jellem: Kedves, nyugodt természet. Nem olyan akire olyan könnyen rá lehet hozni a szívbajt, de ha egyedül marad, akkor teljesen kiborul és sikoltozni kezd. Szüleit és nővérét a szeme láttára ölte meg egy idegen maffia. Eztán a sokkos állapontban lévő Jamest elrabolta, majd a Gangnam (A Han folyó déli része Seoulban.) területén eladta egy amerikai nagyhalnak, Harold Walkernek. A fiú még most is a tulajdonában van, engedelmes pet lett belőle, aki ragaszkodik gazdájához. Ugyanis a férfi megigérte neki, hogy bármi áron is, de börtönbe juttatja a családja gyilkosát. James naív természete miatt egyből belement, hiszen nem is nagyon volt választása. Mai napig úgy hiszi, hogy a férfi majd segít neki. Engedelmes és jómodorú fiú, sokszor játékos, amit a gazdája nemigen szeret, de meérti, hogy valamivel a kölyök is le kell foglalja magát. Ha egyedül marad, s nincs mi lekösse a gondolatait, maga előtt látja a képet, ahogy végeznek családjával, ezért sokszor sokkosan, vagy ájultan találnak rá. Nagyon szereti a meleget, nagyon szeret bújni valami puhához. Ha a Han folyó olyan részére viszik, ahol homokos part van, akkor az elfoglaltság már meg is van. Komolyan, csak egy lapátka és kis vödör hiányzik, máris nekiállna játszani vele. Imádja a homokot, a folyót, lenyűgözőnek tartja Seoult, de mindig visszavágyik szülővárosába, New Yorkba. Szobája ablakából sokszor nézegeti a napkeltét és napnyugtát, szereti a meleg sugarakat, amik arcát simogatják.

Élettörténet: Egészséges kisfiúként jött világra 1994 december első napján. Szülei és nővére nagyon szerette, egy igazi boldog család voltak, amíg ki nem derült az igazdág. James édesapja elég komoly összeggel tartozott egy maffiának. Anyja is rájött, hogy a keresetéből nem gyűlt volna össze ennyi pénz, ezért is hívta fel azokat, akikkel férje üzletelt. Hiba volt leadnia a címet és tartozkodási helyet bárkinek is. Az eddigi boldog családban viták elttek úrrá, egyre jobban szétesett a kép. Egy nap váratlan vendég érkezett. A család kedvesen beinvitálta, úgy bántak vele, ahogy egy vendéggel illik. Mígnem hazaérkezett a családfő is. A férfi fegyvert rántott, hamar végezni akart a családdal, de James volt olyan ügyes, hogy ráugrott a férfire és az első lövés apja helyett a falba fúródott. Aztán két alak leszedte a fiút és a férfi alaposan meg tudta nézni. Megtetszett neki a látvány, magának akarta a kissé erőszakos fiút. Meg akarta tőrni, s a következő percekben sikerült is. Apját és nővérét lelőtte, anyját pedig egy késsel kínozta, mígnem a nő elvérzett és meghalt. Eztán a sokkos állapotban lévő fiút elrabolták. A maffiavezér bárhogy próbált a közelébe fékőzni, ő erőszakosan ellenált. Sikoltozott, sírt, rúgott, karmolt, bármit amit csak lehetett, csak tartsa távol magától a férfit. Aki egy idő után beleunt ebbe és nem próbálkozott. Eladta őt szép summáért egy amerikai nagygazdagnak, aki eőször szintén úgy járt, mint a maffia. Sok időbe telt, de „betörte” a fiút, egyetlen ígérettel. Azóta is vele van, azóta is őt „szolgálja”. Gazdája azonban mostanában másra is szemet vetett, s Jamesnek van egy olyan érzése, hogy az ígéret csak kamu volt, ami az igazság is.

Hobby: Kisgyerek módjára játszik mindennel, amit egyszer a kezébe adnak.

Foglalkozás: Pet.

Extrák: Szereti az édességet, a finom ételeket. Utálja a tejet és bármit, amiben az van. Van egy nagy plüssnyuszija, ahhoz szokott hozzábújni, ha egyedül érzi magát, még gazdája társaságában is. Ha elhanyagolják hajlamos arra, hogy mindenféle rosszasággal hívja fel magára a figyelmet. Imádja a zenét, nagyon szép énekhangja van, bár nemigen szokott dalolgatni. * Gazdája úgymond, kísérleti alanynak is használja. Igaz, szigorúan olyan anyagokat ad, amiben nincs méreg, de ettől is nagyon gyengül a szervezete. Van, hogy napokig nem tud mozdulni. Harold azonban sosem őlné meg, de már tervezi, hogy eladja a fiút jó kis összegért.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 06. 16.
2017. 09. 08.

Módosítva: 2017. 09. 08. 21:46:59
Módosította: darkrukia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).