Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Asano Gitta
Kategória: Yuri
Feltöltő: Cyntie Dred

Kor: 16

Külső leírás: Nagyon alacsony, mindössze 152cm, és a testmagasságához illően nagyon gyermekded külsővel rendelkezik: Törékeny, babusgatnivaló lányka. Svájci édesanyjától örökölte szőke haját, amit babarózsaszínre fest, hogy jobban hasson tengerkék színű szeméhez. Haját szereti befonva hordani. Öltözékeit a gyerekosztályon vásárolja, ezért 10 évesnek szokták nézni, de ezt ő cseppet sem bánja, hiszem 10 évesnek is érzi magát.

Jellem: Harsány, mosolygós, aki szereti a barátait, felebarátait is boldognak látni. Önzetlen, naiv természete miatt sokan átvágják, de őt ez nem tudja érdekelni. Szeret a természetben lenni, a hegyek, fák között, ahol legtöbbször csak fekszik, és bámulja az eget. Mindenhova a babáival megy: Mániákus babagyüjtő. Nem túl anbíciózus, szereti, ha mások meghozzák helyette a fontos döntéseket, akármilyen kaliberű is a probléma. Nagyon rendszerető, takarításmániás, de örömet okoz neki, ha mások rá támaszkodhatnak, hiszen minden másban másra támaszkodik. Van, hogy nagyon szertelen, és elég feledékeny is, viszont az állatkáiról, és a biológia-tanulásról sosem feledkezik meg. Viszont a telefonját rendszeresen elhagyja, a pénztárcáját is, a cipőjét a lábáról, stb.

Élettörténet: Édesapja Svájcba költözött még a hatvanas években, ahol elvette édesanyját, aki akkoriban kertészként dolgozott (ebből adódik a természet iránti szeretete. Harmadik gyerekként született, ő a legfiatalabb gyerek a családban. Két bátyja van, akiket egyedüli férfiaknak tart apja mellett az életében: Egyébként nem szereti a fiúk társaságát. Édesanyjával kicsi korában rengeteget kertészkedett, túrázott, de édesanyja tragikus balesetben meghalt: Fűnyírás közben a régi, nem túl jól működő fűnyíró bekapta a lábát, és mivel az akkor 4 éves Gitta nem tudta, mit csináljon, későn hívta a mentőket, ezért édesanyja elvérzett. Ezért az incidensért mai napig saját magát okolja. Svájcban lakik, ahol egy bentlakásos lányiskolába jár. Közepes tanuló, igazából semmivel nem tűnik ki társai közül, csak biológiából: Szeretne a későbbiekben botanikus lenni.

Hobby: álmodozás a szabad ég alatt, babagyüjtés, állatgondozás, kertészkedés a suli kertészklubjában

Foglalkozás: tanuló, aki később botanikus szeretne lenni

Extrák: Amellett, hogy imádja a természetet, nagy állatvédő: vegetáriánus, és a svájci Green Peace szerves tagja is. Összesen 6 macskát, 2 papagályt, 3 kutyát, 2 teknőst, 10 halat, és nyuszikat is tart, de mivel az iskolában nem tarthatja őket, összebarátkozott a gondnokkal, aki a saját lakásépületében tartja őket, ahova Gitta naponta többször is elmegy. Szeret az iskola fáival társalogni. Selypít enyhén, de ettől csak még aranyosabbnak tűnik.

Engedélyezve: 2012. 05. 14.
2012. 05. 14.

Módosítva: 2012. 05. 14. 18:24:14
Módosította: Cyntie Dred

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).