Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lucy White
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Thalia

Kor: 18

Külső leírás: Hosszú barna haja van frufruval amiről utálja ha a szemébe lóg ezért ha túl hosszú egyszerűen levágja magának. Szemei hihetetlenül érdekesek, minden fényviszonyban más színűnek tűnnek amit az édesanyjától örökölt legtöbbször barnás színűek. Alacsony, törékeny testalkatú. Kedveli a nőies ruhákat általában pasztellszíneket visel. Szereti a szoknyákat és a toppokat. Gyakran visel farmert. Semmi feltűnőt nem hord.

Jellem: Félénk és visszahúzódó lány. De ha megkedvel valakit annak nagyon mélyen képes megnyílni. Kedves és nagyon empatikus, szívesen segít másoknak. Önbizalomhiányban szenved, sokszor érzi senkinek magát. Néha túl sokat gondolkozik.

Élettörténet: Átlagos gyerekkora volt. Imádta a szüleit. Ügyvédként dolgozó édesapjára mindig is felnézett. Igazi példaképe az anyukája volt. Aki költő és író volt. Munkájából kifolyólag rengeteget voltak együtt, mert az anyukája mindig otthon dolgozott. Imád festeni amiben a szülei mindig is támogatták. Annak ellenére hogy egyetlen gyerek nem kényeztették el. Szívesen segít otthon. Apja munkája miatt a család sokszor költözött és Lucy mindig nehezen illeszkedett be az új társaságba. 3 évvel ezelőtt az édesanyja rákot kapott és meghalt. Apját és őt is nagyon megviselte a tragédia. Apja a munkájába menekült. Így Lucyra marad minden teendő a ház körül. Édesapjával nem romlott meg a kapcsolata de az édesanyjáról azóta sem beszélnek. Apja hírtelen jelentette be, hogy elköltöznek mert úgy gondolja máshol jobban tudnak majd új életet kezdeni.

Hobby: festés, zenehallgatás

Foglalkozás: ebben az évben fejezte be a gimnáziumot, egyenlőre nem akar továbbtanulni.

Extrák: *Frunak készült*

Engedélyezve: 2012. 05. 12.

Módosítva: 2012. 05. 12. 22:23:07
Módosította: Thalia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).