Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jorgen Lindberg
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 21

Külső leírás: Magas, kellemes izomzattal rendelkező fiatalember. Igen, az emberek általában így jellemzik. Sötét haja és sötét szemei vannak, lágy arca, kellemes mosolya. Az egész megjelenésében rejlik valami puha és szeretni való. Világos bőre tipikusan dán, gyakran csak vékony termo dzsekiket hord, ami nem takarja el alakját. Nincs kocka hasa, de talán nem is kell neki, mert így is elég helyes, bár pár lány szerint sportosabb is lehetne öltözékén kívül. Viszont a lányok véleményét ritkán veszi figyelembe. Ujjai kicsit hosszúkásak, karcsúak- Előnyben részesíti a sötét vagy a pasztell ruházatot, abban is a zöld, és a barna a kedvence. Amolyan egyszerű, szürke színek. Az ing és a póló is kifejezetten jól áll neki, és ezt változatosan is szokta viselni. Ruházatához mindig passzol cipője. vagy sport, vagy bakancs, vagy bőrcipő.

Jellem: Külsőre egy egyszerű mosolygós, néha szomorkás arcú pasit látunk magunk előtt. Belül sokkal érzékenyebb mint egy átlagos pasi. Romantikus, odafigyel a részletekre, figyelmes, kedves… túlságosan is kedves. Néha már a csöpögősbe folyik, és észre sem veszi magát. A lányok persze ezt nagyon is szeretik/szeretnék benne, ha nem lenne meleg. Fiúkkal lányokkal egyaránt jól kijön, nem az a mimóza alkat, és néha jól fedi érzékenységét. Mélyen és sokáig tud szeretni valakit, nehezen felejt, küzd azért amit el szeretne érni, de van egy bizonyos pont ahonnan feladja, amikor már semmi reményt nem lát a dologban. Vannak olyan pillanatok, ahol kikapcsol az agya és megváltozik de erre ritkán emlékszik vissza, mintha szelektív lenne az emlékezete és a rossztól akarná megvédeni. Így összefoglalva nevezhetnénk hős szerelmes típusnak is.

Élettörténet: Egyszerű család, egy domináns nővér és annak szeretete. Sokszor befolyásolta életét nővére, de sosem bánta meg, vagy legalábbis nem mondta ki. Olyan középiskolába járt, ahova ő segítette be, de mikor érettségi előtt elköltözött tőlük, teljesen tehetetlen lett és döntésképtelen. Míg a nővére velük élt vele beszélt a legtöbbet megosztott vele minden gondolatot, együtt néztek filmet ő vigasztalta meg. Jobban kedvelte mint szüleit, akik rá akartak hagyni mindent és hanyagolták saját életük miatt. Egy ideig nem tudja mihez kezdjen, majd talált fiú és lány barátokat is az iskolában, így az Ő segítségükkel folytatta tanulmányait. Megfigyelték mit szeret, mi az amiért kifejezetten rajong, ami érdekli és ennek megfelelő egyetemet választottak a számára. Sajnos nem a közelben. Az ország másik végén volt található a legnépszerűbb irodalmi szak, így oda jelentkezett. Kicsit talán megkönnyebbült attól, hogy eljöhetett a szülői házból, ráadásul egy, az osztálytársai közül, egy kedves lány vele tartott és vele barátkozik a legjobban. Amolyan nővérpótló számára.

Hobby: könyvek, versek, költészet.

Foglalkozás: irodalom szakos hallgató

Extrák: Foglalt. *** Már középiskolában is kísérletezett identitását illetően és bizony a férfiak jobban vonzzák, mint a nők. De bármennyire is legyen magas, jóképű és külsőre dominánsabb, érzékenyebb belsőleg. Ettől függetlenül viszont jobban kedveli a „felsőbbrendű” pozíciót, avagy szeret ő vezetni, ő az aktív. *** Kissé olyan a jelleme, mintha franciásan romantikus lenne. *** Jelenleg kollégiumban lakik az egyetem közelében.

Képinfo: mimibumi ()

Engedélyezve: 2012. 05. 11.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).