Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kenchy Spoogen
Kategória: Fantasy
Feltöltő: vicii

Kor: 31

Külső leírás: Magas, férfi, inkább szálkás izomzattal. Tekintete, arckifejezése a semmitmondó és a lenéző között ingadozik, mást nem nagyon tud kimutatni. Barna tincsei ápoltak, oldalt pajeszt hord, alul egy kisebb szakállat. Akármi történhet, ő mindig tökéletesen borotvált. Bal szemöldökében piercing, jobb fülében pedig industrial található. Szembogarai 12 éves kora óta vörösen izzanak, de szivárványhártyája megtartotta eredeti, piszkoszöld színét. Bőre kicsit száraz, néha kipirosodik, de próbál foglalkozni vele. Ajkai szögletesek, nem vastagok, de szép ívűek. Általában feketés-zöldes egyenruhájában látni, de ha az nincs rajta, akkor is sötét színű inget, feszes nadrágot visel. Arca bal oldalán, a homloka tetejétől szinte az orrnyílásáig egy sebhely található. Róla info extrákban. Kidolgozott hasán is található egy átlós, mély karmolásos seb.

Jellem: Első benyomásra egy lenéző, öntelt, idegbeteg és hatalmaskodó alaknak tűnik... Aztán második benyomásra is, ugyanis ő valóban birtokolja ezeket a tulajdonságokat, olyan szinten, hogy az ember eleinte el sem hiszi. A csöndes kifejezés korántsem illik rá, ugyanis imádja hallani és hallatni a hangját. Ezt pedig nem úgy éli ki, hogy hőstetteit meséli... Nem... Az eredeti hangszínét nem nagyon szereti. Mindig keres okot, hogy üvölthessen valakivel, néha arra is, hogy megverhesse katonáit, de ez ritkán fordul elő. Akármit csinálsz, hidd el, talál benne hibát, de ha nem, akkor csinál. Ha új vagy, nem lesz nyugtod legalább egy fél évig. Sokan rettegnek tőle, néhányan elmebetegnek nézik, de vannak, akik szimplán egy agresszív, rosszindulatú seggfejnek. Ha a határon kívülre megy katonáival, moderálja magát, olyannyira, hogy 10 éve folyamatosan a legjobb vezetőként tartják számon, ellenfele nemigen akad. Alapjáraton valóban ironikus, és rosszindulatú, de ha régebb óta jól szolgálsz, nincs veled baj, megbékél, nem zaklat. A nőkkel kesztyűs kézzel bánik, a gyerekekre meg vigyáz, mint a szeme fényére. Aki gyereket bánt, félholtra veri. -közben üvöltve, természetesen.

Élettörténet: 6 éves lehetett, mikor bolygóján egy "agyrohasztó"-nak is elnevezett vírus terjedt el. Legkönnyebben zombiapokalipszisnek nevezhetjük. Volt egy bátyja és egy öccse, őket hármukat édesanyjuk egyedül nevelte. A nő igazi amazonná vált, mikor elterjedt a vírus, nem félt kaszabolni, főleg, ha a gyerekeiről volt szó. Útjukat a legközelebbi emberi bázis felé vették, de igen nehezen haladtak, ugyanis míg az anya kiugrott a kocsiból élelemért, a gyerekek benn maradtak, 8 éves bátyja volt az aki vigyázott a 6 éves Kenchyre és az 1 éves Robbyra. Nehezítésképp egyéb vírusfajok terjedtek el, Robby is megbetegedett, és az anya is... Épp sikerült elérniük a bázisra, Robby időben kapott ellenszert, de édesanyjukban már elburjánzott a vírus, s elhunyt 1 héttel az érkezés után... Egy idős pár vette magához a három fiút, s nevelte őket tisztességgel. A mama szeretetre, az öregúr pedig a katonaság minden csínjára. 19 éves, forrófejű, lázadó volt Kenchy, mikor portyára indult a 3 testvér és még néhány katona. Találtak 21, csontsovány túlélőt, akikben alig volt erő. Kenchy kapta a feladatot, hogy vigye őket vissza, mert közben érkezett egy zombicsapat. Útjukat kellett állni, hiszen a szerencsétlen emberek nem tudtak futni. Az emlékek homályosak, hisz régen történt, vagy csak egyszerűen nem akar emlékezni. Robby, a kis öccs lőni próbált egy erős fertőzöttre, de az kicsavarta a kezéből a fegyvert. Steve, a legidősebb bátty tépte ki Robbyt a zombi erős szorításából, s üvöltött, fusson... Mikor Kenchy visszaért, épp láthatta, ahogy a zombi szétmarcangolja azt a személyt, akit a legjobban tisztelt, és akihez legjobban ragaszkodott egész életében. Már hiába lőtt. Késő volt. Rengeteg fertőzött jött, rohanni kellett, s ennek az emléknek köszönhetően áll fenn az a helyzet, hogy Kenchy szarba se nézi a saját öccsét, idegbeteg, s a bátty haláláért is őt tartja felelősnek.

Hobby: üvöltés, újonc kiképzés, portyázás, kártya

Foglalkozás: katona, vezető

Extrák: A vírus cseppfertőzéssel (harapással) terjed, igen gyorsan, mert a "zombik" nem lassúak és buták... Van köztük okos, és a legtöbbjük rettentő gyors és nehezen adja fel, főleg az őrjítő éhség miatt. Sőt, még szaporodni is képesek ugyanúgy, csak épp betegen. Az egészséges emberek kolóniákat alkotnak, hatalmas falakat állítanak, s azt folyamatosan őrzik. A katonák kéthetente egyszer, 3 napra élelemért, gyógyszerért és túlélők találásának reményében hagyják el a bázist. Köztük van természetesen Kenchy is. *** Amikor 13-14 éves volt, rengeteg kísérletet végeztek, próbálták a vírus ellenszerét megtalálni... Kenchi megkapta az egyik ilyen "próbavakcinát", ugyanis kiment óvatlanul a határon túlra "próbaportyázni, s a bátyja alig bírta kitépni egy éhes fertőzött karmaiból. mikor meggyógyult, azt hitték, megtalálták az ellenszert, mindenki ujjongott... Míg végül kiderült, a vakcina csak és kizárólag az rh 0 negatív vértípusú embereknek használ, a többi szervezet kidobja magából. A legritkább vértípus a világon. Az emberek 0.5 %-ának van ilyen típusú vére. Egyedül a szemszín maradt meg, -ugyanis minden fertőzöttnek olyan a szeme, mint Kenchinek- minden más elmúlt nála. ***Talán ezért is félnek tőle olyan sokan, mert a szeme, akár egy fertőzötté. *** Szexuális életéről nem sokat tudni, pár kalandról tudnak, de nem az a fajta, aki meghalna, csak hogy egy jót keféljen (állítólag) *** Erős, de legfőképpen rettentően gyors reakciójú, ami a portyák idején lényegesen jó tulajdonság.

Képinfo: Sakimichan (http://)

Engedélyezve: 2017. 07. 24.
2018. 08. 05.

Módosítva: 2018. 08. 05. 20:35:56
Módosította: vicii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2018. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).