Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Tanaka Yuri (kitalált karakter)
Kategória: Death Note
Feltöltő: darkrukia

Kor: 18

Külső leírás: Hosszú fekete haja van, mely a derekáig leér és persze általában fel szokta fogni. Gyakran tesz bele virágokat fekete csatokat. Arca kislányos, babás, kissé sápatag. Ajkai teltek és halvány rózsaszínek. Ritkán látni őt mosolyogni. Mindkét szemét takarja és általában fejét is lehajtja, egyébként sötétbarna szinte fekete a szemének színe, de a semmibe mered. Vékony lány és nem túl magas, viszont ha úgy vesszük átlagos. Nőies, forms idomokkal rendelkezik, de ezt takarja. Általában kicsist bővebb ruhákat hord. Kedveli a fekete, szürke, fehér, vörös és kék színeket, melyek öltözködési stílusában meg is jelennek.

Jellem: Kedves lány, aki nagyon szeret barátkozni Viszont ugyanekkor igencsak óvatos is. Csak akkor nyílik meg valaki elött igazán is, ha biztos abban megbízhat az illetőben. Jó tanuló, igazán szorgalmas. Boldognak mutatja magát olykor, viszont cseppet sem az. Belül egy megtört lélek, aki a megmentőjére vár. Szülei halála óta őszintén mosolyogni nem volt képes és majdnem minden gondolata a halál körül forog. A külvilág ebből semmit sem vesz észre, hiszen mutatja, hogy minden rendben van, de ez csak a kegyes hazugság. Már nem hisz semmiben, nincs ami felvidítaná, ami örömet okozna neki. Nincs félelem érzete, bármit amit tesz vakmerőségből teszi. Egyszerűen a legveszélyesebb helyzetekben sem fordul meg a fejében, ő meghalhat és meg sem ijed.

Élettörténet: Egy átlagos család egyetlen gyermekének született. Hatalmas szeretetett kapott és odafigyelést. Mindigis jó volt, kis drágaság. Könnyen barátkozott, sok is volt neki. Jól tanult, a szülei boldogok voltak. Csak, hogy egyszer minden jónak vége szakad. Mindösse 17 éves volt mikor az iskolából arra ment haza valaki van a házukban. A szülök megkötözve, a férfi kínozta őket. Menekülni akart és segítséget hívni, de esélye sem volt. A férfi őt is elkapta és megkötözte. Végig kellett néznie szülei szenvedését és halálát, amit a gyilkos előre jól eltervezett és a lehető legbrutálisabb módon hajtott végre. Majd következett ő. A férfi kiélvezte kínzásának mindne egyes másodpercét és meg is erőszakolta Yuri-t. Akarta, hogy lássa őt a lány, nem is takarta arcát. De tett arról, hogy Yuri többé ne lásson, megvakította a lányt. Yuri életben maradt, de sérülései súlyosak voltak, viszont a férfit nem fogták el. Az addig mindig mosolygó lány, teljesen magába zárkózott és az elején próbált öngyilkos is lenni. Majd jött a hír: a gyilkos meghalt, Kira tette. Onnantól kezdve csak az számított neki, hogy minnél jobb eredményeket érjen el a suliba és hogy Kira az ő istene.

Hobby: nem nagyon van neki, de szeret gyilkossági ügyek után nyomozgatni, kutyájával sétálgatni

Foglalkozás: magántanuló (jelenleg érettségizik)

Extrák: szeretne bűnügyi nyomozó lenni * Kira az istene, akit szinte őrülten imád * van egy kutyusa Mimi, aki németjuhász. * imádja a természetet és az állatokat* vak, de jó a hallása és így ezt könnyen korrigálja * hiányzik a félelem érzete már kis kora óta * egy műtéttel esetleg lehetséges lenne, hogy újra láthasson.

Képinfo: http://newartfunnywallpapersjokes.blogspot.com/2011/02/new-fantasy-girls-wallpapers-size.html

Engedélyezve: 2012. 05. 08.

Módosítva: 2013. 06. 29. 09:41:32
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).