Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jurriaan Witziers
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 24

Külső leírás: Mindig túl fiatalnak nézik így sokáig nem is vették komolyan egy állásinterjún sem. Mivel alacsony és vékonyka is inkább néz ki középiskolásnak, mint egy egyetemet végzett, három idegen nyelven is tudó fiatal, pályakezdőnek. Hatalmas kék szemei erre csak rátesznek még pár lapáttal, hisz ettől még kisfiúsabbnak tűnik. Ha haját épp nem állítja be az is fiatalos stílusban félig arcába hullik. Frufruja kicsit hosszabb, tincsei a tarkóját csak csiklandozzák. Egész arca olyan, mintha szobornak faragták volna. Sima világos bőr, pisze orr, finom vonású ajkak. Még nyakának íve is kecses. Gyöngymosolya van, bár általában igyekszik komoly arcot magára ölteni, hogy komolyan vegyék. Baráti társaságban nagyon is mosolygós… lenne, ha gyakran járna baráti körökbe. Munkája megköveteli a hivatali öltözetet így leggyakrabban öltönyben látni, otthonában csak kényelmes, laza ruhákat hord ami vagy három-négy számmal nagyobb eredeti ruhaméreténél. Szerencsére ilyenkor nem látja szinte senki mert így még kisfiúsabbnak tűnik főleg ha meglátják a kezében a plüss alvócsacsit.

Jellem: Jó nyelvérzéke van, persze idegen nyelvre kell gondolni. Jelenleg három nyelven tud, de ha lenne több ideje tanulna még. Egyetlen hátráltató erő hogy egy kis ideje sűrű a munkarendje, sokat kell utaznia így nincs ideje tanfolyamra, bár ha épp ideje tartja, olvasgat könyveket vagy újságokat más nyelven. E mellett egy kedves, megbízható srác, a munkáját mindig lelkesen végzi, bár jelenleg egyéb okai is vannak erre, de alapjában véve is hasonló. Nem tapasztalatlan de azért szemérmes valamennyire, ha bókolnak neki vagy szépet mondanak róla néha csak bugyután mosolyog és nem tud mit kezdeni a szavakkal, mert Ő magát nem érzi elég szépnek. Ennek az érzésnek története is van. Ha egyszer valakit megszeret azt nehezen tudja elfelejteni, érzelmes és kedves, viszont ha egyszer megszeretett valamit abból nehezen lehet kirángatni. Szereti biztonságban érezni magát.

Élettörténet: Nos mint általában a holland családoknál ők is jól megvoltak, kényelmesen eléltek tágas kis családi otthonukban. Apja sokat utazott így keveset volt otthon, ami lassacskán kezdte szétszakítani a családot. Sok tragédia érte élete során, szüleit is elvesztette így vagy úgy. Míg egyetemen tanult kollégiumban élt, mikor betöltötte a 20-at a szülei hagytak rá egy kis pénzt, de ez nem volt elég egy új élet kezdetéhez. Míg munkát nem talált, addig nagyszüleinél élt, és végül egy tartós munkát talált egy nagy, multi cégnél, ahol az igazgató személye tolmácsa. Mivel kitűnően tud olaszul, németül és spanyolul így gyakran alkalmazza és üzleti utak során is gyakran magával viszi. Első alkalmak között volt az, hogy középkorú hihetetlenül helyes igazgató elcsábította, de csak körülbelül két alkalomra, ekkor teljesen belé is szeretett és azóta nem felejtette el és még annak ellenére is szereti, hogy „eldobta” mondván több ilyet nem lehet, mert neki felesége van és csak kíváncsiságból tette. Jury azt hitte nem elég vonzó ahhoz hogy többször is igazán szeresse, mert érte még a titkos viszonyra is képes lett volna, de hiába próbált beszélni sosem tudta igazán kifejezni magát így maradt a türelmes csendes csodálatnál és várja hátha történik valami csoda ami folytán mégis meggondolná magát főnöke. Gyakran gondol rá.

Hobby: Nyelvtanulást is annak vehetjük, hisz szereti az idegen országok nyelveit és néha a kultúrájukat is szívesen tanulgatja. Olvas és filmeket néz természetesen idegen nyelven.

Foglalkozás: tolmács

Extrák: Foglalt.*** Szemérmessége nem jelenti azt, hogy ne vágyakozna ,ne lenne ő is pasiból és ne lenne olykor kiéhezve csak ezt jól leplezi az ártatlan és félénk álarc mögé. *** Amikor épp hazájában tartózkodik egyedül él egy kis lakásban, kényelmesen, jó környezetben, nem túl távol munkahelyétől.

Képinfo: universe-of-doodles ()

Engedélyezve: 2012. 05. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).