Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Dariel
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Meera

Kor: 28

Külső leírás: Magas, karizmatikus megjelenésű, minden lépte szinte még magasabbra taszítja a földtől, tiszteletet parancsoló kisugárzása van és szinte érezni belőle az alakváltók erejét. Az embereket forróság járja át, ha ez a robosztus, méltóságteljes alak elhalad mellettük, ez nem más, mint a bölcsesség és az erő egyvelege, amelyet kibocsát magából. Megjelenése megtévesztő, mindenki első pillantásra egy élvhajhász szoknyapecért lát, holott ez koránt sincs így. Öltözködése csupán munkája miatt fontos neki, inkább hord trikót és melegítőt. Haja méz-szőke és állandóan hátrafésüli, pillantása áthatóan kék és hátborzongatóan vesébe látó. Nyakában mindig egy kereszt lóg, a családjában ez az ékszer generációkon át mindig a legerősebb férfié volt. Átalakulva a legszebb látvány, amit Vadász és Ragadozó valaha látott. Hatalmas szarvasbika, agancsai az égig nyúlnak és képes feltartóztatni egy kisebb horda Ragadozót is, valamint ereje teljében hatalma van ahhoz, hogy megfutamodásra kényszerítsen egy idősebb, tapasztaltabb Farkast vagy Tigrist. Egyszerűen tiszteletet parancsoló és fenséges, a leggyönyörűbb trófea és a legbüszkébb bika.

Jellem: Nyugodt, határozott és cselekvésre kész, döntésképessége nagyban befolyásolja családja életének további menetét. Érzi az embereken és más alakváltókon az érzelmeket, erejük szintjét és azt, mennyire beszámíthatóak. Bölcs és megfontolt, nehezen irányítható, de mégis, sokszor annyira elfojtja a saját érzéseit, hogy a kifakadásai általában elviselhetetlen mértékűek. Szeret csapatban járni, családjában Ő a felelős az összes Őzikéért és Sutáért, így gyakran látni játszótéren, plázában vagy a többi kis Bakkal múlatja az időt az erdőben. Emiatt felelősségteljes és nagy teher nyomja a vállait, de náluk a dinasztia mindennél előrébb való, s mivel Ő a rangidős vezető... Gondoskodó típus, ameddig nem támadnak rá és vágják orrba, addig szelíd és kedves, mindenben segít, amiben csak tud, még ha Ragadozó is az illető. Megveti a vadászatokat a Ragadozókra, de helyesli az éjszakai kijárási tilalmat, amikor biztonsági óvintézkedéseket tesznek az éjjeli huligánok ellen. Pártatlan, nem szívesen folyik bele efféle ügyekbe és ameddig nem állják körbe éhes Ragadozók a családi kúriát, addig nem tesz semmit. Családcentrikus, meglepően vehemensen védelmez és szeret, habár utóbbi nagyon hosszan alakul ki benne, idő kell, míg Ő maga is rájön, mit is érez valójában.

Élettörténet: Növényevőként látta meg a napvilágot, az egyik legerősebb Bak az összes közül. Szerető családban cseperedett fel, bár abban az időszakban folytak a legvéresebb Ragadozó üldözések, így volt, mikor az óvodában kirántották mellőle a legjobb pajtását és soha többé nem látta. Szülei sosem féltették, erős gyermek volt, de sorra fogyatkozni kezdtek az idősebbek, így belátták, hogy szorosan maguk mellett kell tartaniuk Darielt, ha azt akarják, hogy a család megmaradjon ennyi viszontagság után. Jelenleg több tucatnyi Sutáért és Őzikéért felelős, mindegyik szegről-vérről rokon, de amolyan régi, hierarchikus és tradicionális rend alakult ki közöttük: a nők és a gyermekek csak Dariellel hagyhatják el a biztonságot nyújtó kúriát, éjszaka pedig tilos a kijárás. Ritkán veszi fel eredeti alakját, csak akkor mutatja meg, ha úgy érzi, emberi alakban kevesebbet tud tenni, mint állatiban. Gyakran fut a környéken, szinte mindig ugyanazt a távot teszi meg: a területeit járja körbe.

Hobby: futás, családja terelgetése

Foglalkozás: klán vezető

Extrák: Növényevő, egy szarvasbika. Átalakulva egy óriás.**Ha sokáig (ez heteket jelent) szarvas alakban van, megőrülhet és megvadulhat.**Foglalt.

Képinfo: Vízjel! ()

Engedélyezve: 2012. 05. 07.

Módosítva: 2012. 05. 06. 21:04:52
Módosította: Meera

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).