Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Everett Hays
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 32

Külső leírás: Teljesen átlagos, szürke egérke. Nem csak így gondolja, hanem így is van. Haja sötétbarna, mindig rendezett, szemei is barnák, mint a vadgesztenye. Vastag keretes szemüveget hord mert nem költ „feleslegesen” divatosabb keretű szemüvegre, a kontaktlencsét pedig nem bírja a szeme. Mindig ápolt és rendezett, nem tűnik ki a tömegből, egyszerűen csak… átlagos.

Jellem: Mint külsőleg is, jellemben is egyszerű ember. Az irodában és otthonában is mindig rendet tart, hisz – már- agglegény. Baráti köre nem nagyon volt. Most sincs. Csak a kollégáit ismeri inkább, meg persze a diákok egy részét – főleg aki több éve jár oda mint kéne – de ők csak diákok és több kapcsolat nincs is mint az hogy munka alatt beszél velük amikor kell. Munkáját jól végzi, bár néha képes ügyetlenkedni de csak épp annyit mint amennyi egy normális emberrel megesik. Kedves pasas, szerethető, jó szívű de nincs aki már elfogadná, vagy aki szeretné, legalább is így gondolja mióta felesége elvált tőle. Már nem is nagyon reménykedik semmiben inkább csak próbál élni egyik napról a másikra, hogy néha azért meglátogathassa kislányát.

Élettörténet: Teljesen átlagos fiúként élt, most is az. Az iskolában a jegyei is átlagosak voltak, és kevés barátja volt, igazi meg egy sem cseppnyi kisebbségi komplexusa miatt. Családja is középszintű szülőkből állt, állami iskolába járt és az egyetemre még soha nem is gondolt mert nem tartotta magát elég jó tanulónak. Mégis bekerült, csak másik oldalról. Nem tanulni, hanem dolgozni mégpedig a Tanulmányi Osztály ügyintézőjeként kapott munkát nem sokkal az után, hogy elvégzett egy szakmát. Amíg a szakmát tanulta megismerkedett egy lánnyal, sőt már nővel, rá pár évre született egy „szerelemgyerek” Nicole így gyorsan össze is házasodtak nem sokkal a születése előtt. Nem volt egy tökéletes házasság sőt utolsó éveiben még átlagosnak sem lehetett mondani, inkább szörnyű volt. A felesége csalta, végül azzal a férfival jött össze a válás után, sok mindent vesztett és a lányát is csak havonta egy hétvégére láthatja. Egy egyszerű lakásban él, ami pont elég számára, és viszonylag közel van a munkahelyéhez.

Hobby: újságok, könyvek, internetes cikkek olvasása, tévénézés, internetes böngészgetés.

Foglalkozás: Tanulmányi Osztályos Ügyintéző

Extrák: Lánya már hét éves is elmúlt, nagyon szereti, de csak ritkán láthatja. *** Egy napja körülbelül annyiból áll, hogy felkel, elmegy dolgozni, hazamegy, néha bevásárol, eszik és punnyad. *** Foglalt.

Engedélyezve: 2012. 04. 29.

Módosítva: 2012. 04. 29. 15:15:55
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).