Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: George Norway
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 21 éves

Külső leírás: Nagyon magas, nagyon jóképű, nagyon mutatós. Lélegzetelállító jelenség, göndör sötét hajával és aranysárga szemeivel. Hangja rendkívül mély. Egyszerűen öltözik, de mindegy mit vesz fel vízilabdázással kisportolt álomtestére, bármiben jól néz ki. Ha nagyon be akar vágódni és rámosolyog az illetőre, még egy törzsgyökeres hetero is elalél tőle.

Jellem: Igazi ragadozó. Mint egy oroszlán, úgy uralkodik a környezetén. Büszke és hiú. Néha nagyon szemét módon tud viselkedni, hiszen megtanulta már az évek alatt, hogy külseje miatt mennyire tapadnak rá a nők és férfiak, ezért kegyetlen megjegyzéseivel képes csúnyán megbántani azt, akit akar. Azonban nagyon elbűvölő tud lenni valójában azokkal, akikkel jóban van. Sok barátja van, állandóan nők legyeskednek körülötte, szinte soha nincs egyedül. Ha fontos a számára valami, akkor azért kész áldozatokra és kemény, kitartó munkára is. Egyébként hajlamos a lustaságra.

Élettörténet: jómódú család. Apa kereskedelmi céget vezet, anyja pedig a titkárnője. Három gyermek közül George a legidősebb. Egy nap ő fogja átvenni apjától a vállalatot, ezt maximálisan elfogadta, és engedelmesen beiratkozott a közgazdasági egyetemre. Jelenleg harmadéves. A suliban nagyon népszerű, mindenki tudja ki ő, a tanárok is elismerik, mert híres élsportoló. Sok nőt látni körülötte, de valójában senki nem tudja ki a barátnője, és hogy van-e. Azt pletykálják róla, hogy egy híres énekesnővel jár titokban, de ez természetesen nem igaz. George nem igényel semmiféle kapcsolatot a női nemmel, ő inkább az érte rajongó fiúk közül szokta szedni áldozatait, persze titokban. Elsősorban házibulikon aratja le a gyümölcsöket, és senkivel sem csinálja kétszer, így is sokszor nehéz levakarnia magáról a szerelmes pasikat. Persze néhány kegyetlen mondat a megfelelő helyen és időben, és többé nincs gondja az illetővel. Igen... George nagyon gonosz is tud lenni ha akar.

Hobby: vízilabda, úszás, foci, akciófilmek, olvasás, sós ropi (imádja, rengeteg meg tud enni), motorozás (van egy Hondája), szex

Foglalkozás: egyetemista

Extrák: -

Képinfo: ismeretlen rajzoló (http://google.hu)

Engedélyezve: 2012. 04. 29.

Módosítva: 2018. 02. 24. 22:43:04
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).