Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lassadar Ilirra (Lass)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: timcsiikee

Kor: „kortalan”

Külső leírás: Magas termetű, szikár, izmos, kemény testfelépítésű edzett acélizmokkal. Kicsit kisebb termetű mint harcostársai, de ez nem riasztja vissza semmitől, sőt még több bizonyítási vágyat sulykol belé. Arca szép mint minden elfé, ajkai dúsak, szeme szürkéskék árnyalatú, haja fehér, törékenynek tűnik. Fülei hosszúak és csúcsosak. Öltözéke szinte mindig ugyan az, egy fehér ing, amit még nemes családjától maradt rá, és egy vászonmellény, szintén nemesi vérre utaló sújtásos díszítéssel. Magas, térdig vagy combközépig érő csizmát visel, sötét nadrágot és mindig található nála több fegyver. Sokan néha tekintetükkel vagy mimikájukkal gúnyolják megjelenését, mivel a harcosok durvább öltözéket viselnek páncéljaik alatt, Ő viszont nem tagadja nemesi származását, ezért is gondolják olykor nagyképűnek. Félvér származása révén sötétebb a bőre mint a nemesi elfeknek, viszont nem elég sötét a harcosok színéhez, így olyan mintha emberi bőrszínt látnánk mindig kicsit piszkosan, szürkés árnyalattal.

Jellem: Melegszívű mégis forr benne a harcos vér. Nem hirtelen haragú, viszont ha számára valami kedveset bántanak, elméjét nehezen tudja korlátozni, s ilyenkor ész nélkül támad. Nem ostoba, hisz veleszületett képesség az, hogy átgondoljon mindent mielőtt cselekszik, viszont félvérűsége miatt a harcos én gyakran csorbítja ezt a képességet. Halálig képes szeretni valamit/valakit, sőt az után is csak nehezen felejt, szíve úgy tűnik olyan, mint a kőszikla, pedig könnyen meglágyítható. Hajthatatlan benne a harc utáni vágy és annak keresése, mindig elsőként rohanna bele a csata közepébe, bizonyítva erejét, tehetségét, bátorságát. Hiába sugallja benne a belső én, hogy nem az a bátor, ki elsőként vágyna meghalni. Soha nem gondol a halálra rossz dologként, csak az élet részének véli, ami az elfeket igen sokára érik el. Talán azért él így, ilyen tudatban, mert nincs semmi az életében, amiért élni szeretne, csak országa, amit védeni kell.

Élettörténet: Anyja a királyi nemesi családból származik, apja egy harcos elf. Habár társadalmukban ritka jelenség az, hogy új gyermek születik – hisz sokáig élnek – ő mégis egészen hamar, és könnyedén fogant meg. Nem tudták, hogy vajon csak a harcos apa miatt ilyen erős volt már „mag” korában is, de nem is foglalkoztak sokat vele. Anyja alsóbb nemesi családból származott, ami annyit tesz, hogy a király és királyné közeli rokona, de nem a közvetlen „öröklési” láncba tartozik, így kevéssé botránkoztatta meg őket az, hogy a lány akkoriban egy Harcost fogadott az ágyába nemes helyett. Így született meg Lass. Nem tulajdonítottak neki különösebb figyelmet, hisz sem csoda, sem haláleset nem történt születésekor. Gyerekkorában sokat játszott a király egyetlen fiával, de később, mikor a másik fiú tanulni kezdett, elválasztották őket egymástól, és Lass harcot kezdett tanulni, a történelemből sokat olvasott legendás harcosokról. Akkor sem adta fel a reményt, hogy kivételes harcos lesz, mikor elmesélték neki, hogy születésekor valami különösnek kellett volna történnie ahhoz, hogy legendás legyen valaha. Kitartása miatt felnőtt korában szinte könnyedén beválasztották a harcosok közé. Kitűnik közülük termete és színe miatt, de sokukat fölül is tudja múlni harcművészeti tudásával. Mivel félvér így gyengébb plusz képességgel rendelkezik, mint az egyszerű harcosok, kiknek ereje hatalmas és bőrük keménysége hihetetlen (páncélra sincs igazán szükségük mégis hordanak).

Hobby: Gyakorlás, harc, képességének erősítése.

Foglalkozás: harcos elf

Extrák: Egy olyan világban él, ahol az (ismert) társadalom két részre szakadt. Az elfek csoportja hatalmas birodalommal rendelkezik, országhatárukon emberi kis falvak is fellelhetők, de kevés számmal. Az emberek kezdték el halhatatlanoknak nevezni őket, holott ez nincs így, csak sokkal tovább élnek, mint az emberek. Míg az emberek átlag életkora 50 vagy 70, az elfeké 1-2 ezer is lehet. Vannak „mágikus képességű” emberek, kik az elfek falvaiban élnek, mágusoknak hívatják magukat, de csak méregkeverőnek számítanak, avagy olyan mágiák gyakorlását ismerik, amely nem velük született, hanem elsajátítható. A társadalom rétegeiben a zöld elfek a gyógyítók, a sötét elfek a harcosok, az arany színű elfek a nemesek, és vannak egyszerű, „bőrszínű” elfek, kik szolgálók a királyi udvarban, esetleg egyszerű lakosok falvakban, tavakban, erdőkben. Vallásuk különbözik az elkülönült társadalométól. Két istenük létezik, egy természetanya és egy szellemapa. A természetanyától kapják a testet, a szellemapától a mágikus képességeket. Történelmük messze tekint vissza, vallásuk némi reinkarnációs hitet is magába olvaszt azzal, hogy képességeiket egy őstől, egy régebben élt elftől öröklik, nem pedig egyenesen a szülőktől, viszont születésüktől fogva bennük él, de hogy mikor ébred fel, az személy kérdése. *** Képeeségei: a sötét elfekével nem ér fel bőre keménysége így könnyebben sérül, ezért visel erősebb páncélt. Nemesi vérből származó képessége egy gyengébb tűz hatalom, de egyelőre csak úgy tudja használni, hogy ha kardját, vagy bármely fegyverén végigfuttatja a lángokat harc közben. Különlegessége még az, hogy a lángok nm sárgás vörösek, hanem kékes-fehér színben lobognak. ***Foglalt.

Képinfo: számomra ismeretlen alkotó ()

Engedélyezve: 2012. 04. 22.

Módosítva: 2012. 04. 22. 09:21:21
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).