Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kaze Shinya
Kategória: Hentai
Feltöltő: Laurent

Kor: 18

Külső leírás: Rövid, fekete, szélfútta haja van, amely gyönyörűen keretezi finom, nemesi metszésű, világos bőrű arcát. Szemei eredetileg sötétbarnák, ám szívesen hord színes kontaktlencsét. Orra pici, ajkai érzékiek, és puhák, ahogy bőre is. Haja selymes, mint a selyem. Termete középmagas, és szálkásan izmos. Szereti az elegáns ruhákat, de ugyanakkor jól elvan a lazább divattal is. Imád divatosan öltözködni. Leginkább a sötétebb tónusú ruhákat részesíti előnyben. A megjelenése mindig kifinomult és elegáns.

Jellem: Magabiztos és határozott, amit a fejébe vesz, azt véghez is viszi. Visszahúzódó és bizalmatlan, sokkal jobban szeret a saját kis világában élni, mint más emberek között. Keveset beszél, de ha mond valamit, annak súlya van. Nem erőszakos fajta, de ha fenyegetve érzi magát, nem fél odacsapni. Alapvetően nem túl barátkozós tipus, sokáig kell noszogatni, míg hajlandó kibújni a csigaházából. De ha valakit a bizalmába fogad, akkor képes megnyílni, ha nem is gyorsan. Igen türelmes, és ezt várja el a többi embertől is, bár eddig már gyakran csalódott bennük.

Élettörténet: Shinya egy gazdag, befolyásos család kisebbik gyermeke. Bátyja, Akira négy évvel idősebb nála. Apja egy hatalmas szállodalánc tulajdonosa, és elvárja, hogy fiai is kövessék példáját, halála után ők vezessék majd a szállodaláncot. Akira még hajlik is rá, tiszteletben tartva apja kívánságát. Ám Shinya már korántsem ilyen ember. Őt mindig jobban érdekelték a virágok és egyéb növények. Már kiskorában is jobban szeretett kertészkedni, mint ostoba dolgokat tanulni a cégvezetésről. Ennek természetesen apja nem örül, és mindent megtesz, hogy Shinyát a szerint jó irányba terelje. Shinyának a bátyjával jó a kapcsolata, habár mióta Akira egyetemre jár, kevés időt töltenek együtt, és kissé eltávolodtak egymástól. Ő talán az egyetlen, aki megérti Shinya érzéseit, és mindenben támogatja öccsét, hogy a fiú azt tehesse, amit akar. Shinya álma, hogy egy saját kertészetet nyisson, és ennek megfelelően az érettségi után egy ilyen iskolában szeretne továbbtanulni. Eddig csak néhány futó kapcsolata volt, hiszen jól tudja, hogy mindenki csak a családja hírneve miatt akar összejönni vele. Jelenleg egy menő felső-gimnázium végzős tanulója.

Hobby: kertészkedés, új virágfajták kitenyésztése, olvasás, séta a kertben, vagy a közeli parkban, zenehallgatás, nézni a naplementét egy magas fáról

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Kedvenc virága a liliom és a rózsa, ezekből mindig a szobájában *** Utálja a nagy ünnepségeket és társasági összejöveteleket, bár néha kénytelen rajtuk megjelenni *** Nem iszik és nem dohányzik *** Kedvenc évszaka a tavasz és a nyár ***

Képinfo: Paper Flowers by Giname (http://giname.deviantart.com/gallery/?offset=480#/dbctv6)

Engedélyezve: 2013. 02. 20.
2013. 04. 12.

Módosítva: 2013. 04. 12. 14:46:24
Módosította: Laurent

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).