Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Christopher Ashwin
Kategória: Fantasy
Feltöltő: LastBreath

Kor: 25

Külső leírás: Állandóan mosolyog. Mintha mindig jó kedve lenne. Ez az, ami legelőször feltűnik az embernek. A következő, ami beleég az ember retinájába, a szemek, amik, mintha nem is hozzá tartoznának; amik miatt az ember úgy érzi, hogy ennek az embernek már nem lehet újat mutatni, már minden borzalmat átélt, amit ember átélhetett. Termetre középmagas és vékony. Bőre puha, enyhén napbarnított és selymes. Aranybarna haja állandóan kócos, mindegy mit csinál vele. Már egészen kicsi kora óta szemüveget kell viselnie ahhoz, hogy rendesen lásson. Csuklópántjait évekkel korábban ragasztotta hozzá a sors, és azóta le sem veszi őket. Jobban ragaszkodik hozzájuk, mint az életéhez, mert ezek a csuklópántok emlékeztetik rá, hogy az élet mennyire is múlékony.

Jellem: Kellemes a nevetése. Igazi komédiás, aki mindig a figyelem középpontjában van, aminek az az egyszerű oka, hogy el kell terelnie a figyelmet másról. Rettentően ügyes zsebtolvaj, mint legjobb barájta is, s felváltva terelik el az ostoba tömeg figyelmét a másikról. Ügyesen bánik a kártyával és észrevehetetlenül csal. Bárki, aki nem ismeri eléggé azt gondolná, hogy egy gontalan, ostoba kölyök, de az igazság merőben más. Rengeteg fájdalom és megbánás lakozik lelke mélyén, amit soha, a világ minden kincséért sem lenne hajlandó kimutatni mások előtt. Úgy véli gyengeségnek számít, ha valaki látja rajta, mennyire is sebezhető valójában. Ezzel ellentétben viszont mérhetetlenül kedves legyen szó bárkiről. Mindig csak a szolidan, vagy vidáman mosolygós arcát látni. Egyetlen embernek adatott meg az az áldás (vagy átok), hogy teljesen kiismerheti őt. És ennek a személynek a kezében van a kulcs ahhoz is, hogy lenyugtassa, ha netán egyedül maradna a gondolataival és túlkomplikálna mindent. Családja tragikus halála óta, ezt az embert tekinti családjának.

Élettörténet: Szegény, de szerető családba született. Két bátyja volt, akik megtanították az élet rejtelmeire, a szerencsejátékokra, az olvasásra, a nőzésre, és sajnos a lopásra is. Igazi utcagyerek volt, a kikötő közelében egy roskadozó környéken. Ezen a környéken találkozott legjobb barátjával is, akivel onnantól fogva elválaszthatatlanok lettek egymástól. Minden rosszba együtt keveredtek, mintha csak összenőttek volna. Édesapja egyszerű halászember volt, és sajnálatos módon, nem tudta rendesen eltartani a családját. A három testvér eleinte nem lopott pénzt, csak és kizárólag ételt a megélhetésért. De ahogy egyre ügyesebbek lettek, úgy egyre merészebbek is. A kezdetekben nem mertek nagy összegeket zsákmányolni, de később egyre nagyobb rangú urakat és hölgyeket is kiraboltak. Ez azonban roppantul nem tetszett a Kelet-Indiai Társaságnak, ezért elfogató parancsot léptettek életbe a fiúkkal szemben. Szüleik az utolsó pillanatig rejtegették őket. Vesztükre. Christopher nem volt otthon, mikor családját elérte a tragédia, legjobb barátjával igyekeztek elnyerni némi pénzt pár rossz arcú fazontól. Mikor hazaért, csak a lángoló, füstölgő romokat találta, és a hírt, hogy szülei meghaltak, miközben védték bátyjait, és hogy a bátyjai börtönben vannak és várják a kivégzésüket. Minden kapcsolatát és erejét bevetette, hogy megmentse testvéreit, de nem írt el semmit. Az első sorból, álruhában nézte végig a kivégzést. Ezek után annyira elkeseredett, hogy azonnal végezni akart magával. Felvágta az ereit, azonban szerencsére legjobb barátja megmentette az életét, és azóta sem hagyja magára a nehéz időkben. Chris azóta is körözés alatt áll, de valahogy mindig sikerül meglógnia a Társaság emberei és kémei elől.

Hobby: Szerencsejátékok

Foglalkozás: Szélhámos

Extrák: Homoszexualitását titkolja. * Meglepő lehet, de hiába tud olvasni, írni nem. * Nem tud úszni, ezért fél a vízbefúlástól. *

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez: (http://gadriann.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2012. 07. 24.
2015. 08. 07.

Módosítva: 2015. 08. 07. 18:47:23
Módosította: LastBreath

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).