Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lucas Estefan Wilson
Kategória: Yaoi
Feltöltő: MarionetteBábu

Kor: 23

Külső leírás: Megnyerő, de átlagos külsejű fiatal férfi, egészséges jól karbantartott testtel. Szalmaszőke hajába helyenként sötétebb tincsek vegyülnek, olyanok, amiket a nap áldásos tevékenysége egyáltalán nem érintett meg. Szeme vakító, már-már fehér kék, igazán elriasztó szempárral rendelkezik. A nyíltság és a vonásain ülő ártatlanság ellenére, a pillantása egyfajta sunyiságot és megbízhatatlanságot őriz, amivel az ember egyszerűen nem tud mit kezdeni. Minden gondolata kiül az arcára, képtelen eltitkolni érzelmeit, fintorog, grimaszol – nincs kontroll a mimikája felett. Álla erőteljes, arccsontja nem kiugró, tökéletesen biztosítja a karakterességet számára. Bőre világosbarna, szeplőtlen, igaz van néhány sebhelye. Jó kondija figyelemfelkeltő lenne, ha az állandó és kötelezett viselet nem takarná el barátságos izmait. Egyetlen szóval leírva, tucatember. (Feltéve, ha szemet hunyunk a felett, hogy tekintetével ölni is lehetne.)

Jellem: Figyelmes típus (volt), de nem napló. Bárki elpofázhatja neki, hogy mi bántja, mi nyígja-gondja van, de tanácsot nem ad. Sosem, semmilyen körülmények között nem lehet jóra számítani tőle. Ugyanis amennyire megértő természet olyannyira szemtelen és esetenként bunkó. Az ember holtáig tanul, ő pedig jól megjegyezte, hogy teljesen felesleges bárkinek is segítséget nyújtani, az illető úgy is pofán rúg a legközelebbi adandó alkalommal. Jól kezeli az információkat, remekül ki tudja szűrni, hogy mi alapszik a valóságos, és mi merő hazugság. Jó orra van ahhoz is, hogy pillanatok alatt végigvezesse a pletykaláncolatot a kiindulóponthoz ezzel megtudva, hogy ki, miért, mi célból indította el a féligazságot tartalmazó rágalmat, híresztelést és a többit. Tehát kitűnő és megbízható informátor, aki tudja, hol keressen, de legfőbbképpen mikor és kinél a legérdemesebb kiszagolni a lényeget. S bár lehet, hogy fiatal, de nem hülye és nehezen átvágható. Kicsit meglapuló természet, aki inkább már kifigyel másokat, mintsem hogy nyíltan kérdezősködjön. Ez egy egyfajta torzulata az egykor kedves természetének. Mert most már minden, csak éppenséggel nem kedves. Morgolódó, gyakorta szurkálódó és gúnyolódó, nem kevésszer bántó megjegyzéseivel sírba tud kergetni másokat.

Élettörténet: Texas államban született, egy katolikus családba. A fő mottója a famíliának, a mindenek feletti istenszeretet volt, amit gyakorta kifordítottak, a saját hasznukra hajlították a jelentését. Nem volt ritka alkalom, hogy elcsattant egy-két pofon, esetleg szíjjal, telefonzsinórral való elnáspángolás. A gond csak az volt, hogy az összes gyermekből (4), csak a dacot hozták elő, nem pedig a tisztelet. Így volt és van ezzel még mai napig Lucas, aki gyűlöli még csak a fogalmát is a családnak, testvéreivel kölcsönösen megvetik egymást, hiszen ha egy bűnözött, akkor az összes többi is kapott. Amint el tudott szabadulni otthonról, elhagyta a kisvárost, hogy máshol találja meg a szerencséjét. De szerény középiskolai végzettségével, ugyan mit csinálhatott volna? Nem volt szakma kezében, feketén dolgozott éhbérért. Végül kapva kapott a lehetőségen, mikor az állam ingyen képzést hirdetett a hátrányos helyzetű fiatok számára börtönőri szakmában. Mivel jó fizikumú volt, és nem volt más lehetőség, hagyta magát sodortatni az árral. A teszt kitűnően sikerült, hamar beletanult a fegyverkezelésbe és a különböző módszerek elvégzésébe, a szabályokba, így hamarosan már munkába is állhatott. Szerencsére, élvezi a feladatot, hiszen szürke mezben flangál a börtön területén. Tőle bárki bármit kérdezhet, arra tud válaszolni, üzletelget és a rabokkal bizniszel. Eddig mázlijára még nem bukott le, de nem is félti a bőrét. Jó helyzetben van, és ezt ki is élvezi, amíg csak lehet.

Hobby: Illegális bizniszelés, kémkedés

Foglalkozás: Börtönőr

Extrák: Jelenleg inaktív, egyjátékos karakter.

Képinfo: Roukiz munkája. ()

Engedélyezve: 2015. 07. 02.
2015. 07. 02.

Módosítva: 2015. 07. 02. 16:29:00
Módosította: MarionetteBábu

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).