Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ian Taylor
Kategória: Hentai
Feltöltő: oosakinana

Kor: 18

Külső leírás: Rövid vörös haja van, ami eredetileg szőke akarna lenni, de ez a szín neki jobban tetszett, így befestette a haját és már lassan 5 éve ilyen hajjal, ismerik az emberek. Szürke szemei vannak, amit még édesapjától örökölt, de kicsit sem örül neki. Nagyon magas és ezt olykor ki is szokta használni, na meg a kisebbeket szereti szívatni vele. Izmos felsőtesttel rendelkezik, amit az edzéseknek köszönhet, amit nap, mint nap eszközölni szokott. Öltözete elég laza szokott lenni. Nem szereti a túl ünnepélyes öltözetet és el is utasítja. A motoros kesztyű és a kendő öltözete állandó tartozékai.

Jellem: Első ránézésre egy igen durva és udvariatlan embert nézne ki belőle mindenki főleg a magassága miatt, de ez nem mindig igaz! Egy élet vidám és humoros személyiségről lenne szó, de a tragédia óta eléggé bunkó és mindenkinek meg teszi a megjegyzéseit. Perverz és minden gondolata a szex körül forog. A pályán igazi buldózerként működik. Imádja azt amit csinál és ez látszik is rajta. A versenyeken ő az egyedüli a pályán, aki vigyorog, és ezt szeretik benne. Tudja, hogyan kell bulizni, mert ha az emberek vele vannak, akkor a semmiből képes olyan bulit csinálni, hogy másnap az ember semmire nem emlékszik és nem csak a pia miatt. Mindezek mellett igen akaratos és utálja, ah meg akarják változtatni. Utál veszekedni és kerüli a vitákat, de úgy van vele, ha már belekeveredett, akkor odateszi magát és megmutatja a másiknak, hogy igen is neki van igaza és mindig arra van szüksége, hogy övé legyen az utolsó szó.

Élettörténet: Édesapja neveli egyedül, vagyis mondhatni, hogy Ian neveli az édesapját. Nem régiben volt, hogy az édesanyja megcsalta az apját és Ian talált rájuk, ami nem kicsit megrendítette a fiú életét. Azóta gyűlöli a nőket és nem igazán képes megbízni egyben sem. Csak kihasználja őket arra, ami neki éppen élvezetes. Az iskolában ő a nagy legény, meg mondhatni, hogy ő irányítja az iskolát, mivel az igazgatóval csalta meg az anyja az apját és azóta zsarolja az igazgatót, aki meg hagyja is magát, mivel tudja, hogy Ian mennyire veszélyes is tud lenni, ha akar. Az apja próbálja elmagyarázni a fiának a dolgokat, de az nem kíváncsi rá, inkább csak arra figyel, hogy az apja jól legyen és őt ne veszítse el soha. A kosarazásba menekült és ezt szereti is csinálni, de ahol csak tud ott uralkodik és irányítja a kis királyságát.

Hobby: boksz, szex, kosárlabda.

Foglalkozás: tanuló és kosaras

Extrák: A kezén a kesztyű azért van, hogy mindig védje a kezét a sérülésektől. ~ úgy véli soha nem fog olyan lányt találni, akiben teljes mértékben megbízhatna.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció ()

Engedélyezve: 2012. 07. 31.
2013. 12. 23.

Módosítva: 2013. 12. 23. 11:48:47
Módosította: oosakinana

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).