Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 9 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kunisada Matsudaira
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Hentai Chibi

Kor: 17

Külső leírás: Rövid, valamivel a válla alá érő világosbarna haja van, mely tépett és frufruja itt-ott szeme elé lóg. Szemei gyönyörűek, szinte feketén ragyognak és a kalandvágy örökké jelen van benne. Átlagos magasságú, de nagyon vékony lány, látszik, hogy nehéz körülmények közt él. Bőre világos, már-már betegesen sápatag. Ajkai vékonyak, kívánatosak. Arca nőies, bár kis helyeske fiúnak is kiadhatná magát. Bőrén olykor bántalmazások nyomai látszanak, melyeket igyekszik jól elfedni. Korához képest, kicsit talán kislányosabbnak tűnik mi adottságait illetik, de ő maga úgy véli csupán csak későn érő lány. Öltözete olykor kissé szakadt, vagy piszkosabb, látszik, hogy szegény rétegből származik. Van hogy bő ruhákat hord, mert idősebb testvére, vagy más rokon által kinőtt ruhákat örököl meg függetlenül a nemtől. Ennek köszönhetően van, hogy fiú viselet van rajta, mert más nincs.

Jellem: Kalandvágyó, lelkes és álmodozó lány, akit még a rideg valóság sem ragaszt le a talajra. Mindig terveket sző, melyektől senki sem tudja eltántorítani. Makacs és kitartó. Sokat mosolyog és a sok rossz ellenére mindenben igyekszik a jót meglátni. Szerinte még a legapróbb dolgok, melyek sokak számára jelentéktelennek tűnnek, számára fantasztikusak és boldogságot hoznak számára. Vágyik arra, hogy megismerje a világ másik oldalát és persze a szerelmet is. Hatalmas a lelkesedése és igazán vakmerő. Hajlamos felelőtlenül cselekedni, de ha valamit megígér azt meg is tartja. Egy kicsit talán naiv is, de ez talán korának tudható be. Tisztelettudó, de ha úgy érzi nem jogos amit vele tesznek akkor igen is képes vissza szólni bárkinek is. Ennek köszönheti csodás sérüléseit.

Élettörténet: Egy szegény család második, de lány gyermekének született egy faluba. Sose ismert mást csak a nyomort. Voltak bátyja előtt és utána is testvérei, de ők gyermek betegségekben meghaltak csecsemőként. Két évvel idősebb bátyja azonban túlélte ezeket, ahogy ő is. Tanulni nem volt lehetőségük, csak a falusiaktól szerezhettek tudást. Matsu már egész kicsi kora óta érdeklődő és kalandvágyó típus volt. Szerette felfedezni a környezetét és minden érdekelte. Még csak hat éves volt, de már akkor is elcsatangolt. Egy idős sokat megélt néni kezdte el őt tanítani. Az ő segítségével tanult meg olvasni, nem túl helyesen ugyan de írni és sok mást is, mint például mik a gyógynövények és melyek ártalmasak, hogyan kell ellátni sebet. Megtanult különböző gyermekdalokat, meséket és érdekesebbnél érdekesebb történeteket. Nyolc évesen hallott először a másik világról, egy szebbről és jobbról, mely a gazdagokat illeti meg. A történet rögtön rabul ejtette és ő álmokat kezdett szövögetni, hogy egy nap eljut oda és jobb élete lesz. Szülei mindig is tiltották ettől és a kemény munkára nevelték. A szüleivel mindig mentek dolgozni, még akkor is ha a nap végére a kislány félájultan esett össze. És ha valamit nem úgy tett ahogy kellett volna? Jól elverték akár szíjjal is. De ő nem adta fel az álmait. Barátai nem igazán voltak, talán pont amiatt, hogy ennyire lehetetlen dolgokról álmodozik. Egyetlen társa Miu a kiscica, aki mindenhová követi őt és Matsu soha se hagyja otthon. Lassan már férjhez kellene mennie, de ő ez ellen is lázad.

Hobby: sétálni, terveket szövögetni, álmodozni

Foglalkozás: nincs neki, igazból mindig azt dolgozik amit adnak neki

Extrák: Egy olyan világban él, ahol a pénz számít és mindenki bele születik az adott rangba. A szegények nem tudnak kitörni a nyomorból, ahogy utódaik sem, míg a gazdagoknak és gyermekeiknek mindig mindenük megvan és soha semmi miatt sem kell aggódniuk. A gazdagok következmények nélkül cselekedhetnek, a rend őrei lefizethetőek, a szegények élete kemény munka és szenvedés, a köznép meg mit sem törődik ezzel a helyzettel, hiszen még ha nem is gazdagok, de nyomorogniuk sem kell. A szegények körében hatalmas a bűnözés és a halálozás is, valamint olykor járványok is keletkeznek, de ilyenkor elszigetelik az adott falut. Utazni persze lehet a helyek közt, akinek van pénze, vagy egy gazdag szolgálója lesz, akkor kikerülhet a nyomorból. * van egy kölyök cicája Miu akit mindenhova magával visz, aranyos kis fekete-fehér foltos macska

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez: (http://naimane.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2012. 04. 11.
2013. 01. 05.

Módosítva: 2013. 01. 05. 18:34:33
Módosította: Hentai Chibi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).