Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Sakura Ai
Kategória: Hentai
Feltöltő: darkrukia

Kor: 21

Külső leírás: Hosszú, fenékig érő, fekete tincsei vannak, amiket fel szokott tűzni, hogy ne lógjanak szemébe. Éjfekete lélektükrei melegséget tartogatnak bárkinek, aki megpillantja őket. Puha, korall-rózsaszín, kissé duzzadt ajkai vannak, amiket szépen kiemel a világos rúzs. Arcvonásai tökéletesek, rajzolni sem lehetne szebbet. Bőre tejfehér, tapintása selymes, puha. Teste karcsú, helyenként szép kis domborulatokkal. Finom illata van, cseresznyevirágra emlékeztet. Azokat a ruhákat szokta hordani, amiket ráaggatnak. Legtöbbször selyem kimonókban szokott lenni. Kiegészítőket remekül választ a ruha mellé, szolíd darabokat, amik csak kis területet foglalnak el. Bokáján egy cseresznyevirág jel van, a családja címeréről mintázva.

Jellem: Kedves, törődő. Szerény lány, nem vág fel családjával, vagy neveltetésével. Okos és tanulékony, szeret nyelveket tanulni, remek kiejtése van mindegyikhez. Hangja is kedves és lány túnusban cseng. Barátságos, de nem bízik meg senkiben ok nélkül. Félénk lány, még sosem volt távol a palotától, amiben él. Néha szokott segíteni a szobalányoknak, amit maga is meg tud csinálni, nem bízza másra. Szereti, ha törődnek vele, de neki az elve az, hogy “jobb adni, mint kapni”. Egy bókra, pillantásra, vagy érintésre is hamar elpirul, vagy zavarba jön. Családjával kedves és tisztelettudó. Kíváncsi minden új dologra, de meggondolatlanul nem veti bele magát semmibe. Visszafogott, szemérmes, törékeny a lelke, akár alakja. Remek társadalmi személy, beszélgetés közben sem unatkozik az ember mellette.

Élettörténet: Szülei tisztavérű nemesek leszármazottai. Édesapja, a király, fenséges és tiszteletreméltó. A legjobb uralkodó, akit a nép is tisztel és dicsőít rosszallás nélkül. Édesanyja egy kedves, gyönyörű asszony, aki nagyon aggódik a lányáért és szereti a családját. Nincsenek testvérei, ami néha elszomorítja, hisz ő is fiúnak készült. Szülei ugyan örültek, mikor egészséges kislányuk született, de a név öröklődéséhez egy királyfi kellett volna. Ugyan ezt senki sem bánja, hisz a királyi pár még “fiatal” a maga módján, még lehet neki kistesója. Nagybátyja az, aki neveli és oktatja őt. Unokatestvérei, két virconc ikerpár, akik imádják őt. Ai leggyakrabban testőreivel van, s hiába tiltsák neki, hogy velük beszélgessen, mégis remekül eltársalog velük. A palota kertje természetesen gyönyörű, tele van virágokkal, sövényekkel és cseresznyefákkal, amiknek szirmai pontosan Ai ablakára hullanak, ha eljön az idejük.

Hobby: Olvasgatás, éneklés és a virágokkal aló foglalkozás.

Foglalkozás: Hercegnő.

Extrák: Szereti az édességet, a finom ételeket. Egy kiscicája van, akit Almának hívnak. Szeret mindent tudni a virágokról, a gyógynövényekről. Rengeteg könyv van a szobájában is, amik hol országuk történelmét, hol növények elemzését tartalmaznak. Ha alvás közben érzi, hogy besüt a fény, már nem is tud aludni, legyen az bármilyen kis mennyiségű.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2012. 04. 11.
2015. 06. 16.

Módosítva: 2015. 06. 16. 08:09:35
Módosította: darkrukia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).