Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Blaise Ortega
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: MarionetteBábu

Kor: 29

Külső leírás: Istentelenül helyes, dögös, nyálcsorgató, adoniszi spanyol macsó, aki szemet és nyelvet hagy szárazon. A testét mintha angyalok faragták volna, nagyon buja és tisztátalan angyalok. Minden pórusából árad a nyers és féktelenül vad szexualitás; tipikusan az a férfi, akit ha csak látsz, már az is felér egy kéjutazással, egy gondolati dugással. Egyszerűen lehetetlen nem úgy gondolni rá, hogy ne forrna fel a véred, ne éreznéd azt, hogy kell neked. Beleissza magát a sejtjeidbe, naphosszat csak sóhajtozol iránta, ugyanis túl szürke vagy az ő tökélyéhez. Folyton előtted lebeg az acélos, férfias izmoktól duzzadó testének látványa. Újra lejátszódik előtted az, amikor karjaiban megfeszültek az inak, mikor átdobta magát a nyitott tetejű luxus Porsche fényesre csiszolt ajtaján. Lelki szemeidet elbűvölően kisfiús és sokat sejtető mosolyára aggasztottad, ahogy ajkai egyre szélesebb vigyorra húzódtak, úgy pörgött be egyre jobban rakoncátlan szíved. Mikor lehuppant a bőrülésre, megcsillant a napfény csokoládé barna haján, kreol bőre pedig aranyként ragyogott, a szürke atléta pedig még inkább soknak tűnt, szabályosan szívrohamot kaptál az eléd tárult képre bár most is közel jársz hozzá. Határozott arcán még mindig ott virítanak a gyermeteg jegyek – talán sosem növi ki -, mahagóni barna szemeire pedig aviátor napszemüveg került. Írtóra beindultál már a pasira, szabályosan sikítani tudtál volna, mikor intett a kocsi előtt összecsődült csőcseléknek és elhajtott. Mérgesen fújtad fel az arcodat, tombolni tudtál volna, hogy mégis hogyan lehettél ekkora barom, hogy futni hagytál egy ilyen kaliberű nasit. De hát, sajna nem vagytok egy szinten, kisszívem. Ő valahol sokkal, de sokkal lentebb van…

Jellem: Nem sablonfigura, ezt már az elején ki lehet zárni. Több vasat tart a tűzben, és mindig a kezében tartja az irányítást, tipikus főnök alkat, akinek legfélelmetesebb fegyvere a koponyájában található agy. Szörnyen intelligens, és könnyen ki tudja használni mások adottságait. Mivel erkölcstelen és a játékok híve, ezért ezt elég sűrűn teszi, nem riad vissza attól, hogy olyanokkal kezdjen ki, akik később akár még bajt is hozhatnak a fejére. Több körben is jól játszik, magasan túltesz bárkin az előtervezéseivel, nem bíz semmit a véletlenre. Pontos adatai vannak arról, hogy kinek mikor kell fingania, és ha valami nem úgy történik, ahogy ő akarja, azt kegyetlenül megtorolja. Bizalmasokkal nem foglalkozik, unalmasnak tartja őket, gyűlöli a tenyérbe mászó hülyéket, és sorra iktatja is ki őket, nehogy beleköpjenek a levesébe. Hogy képes e pozitív érzelmekre, az egy kimondottan necces téma. Nem szokása csak úgy kedvesen, gyengéden rámosolyogni valakire, vagy átsegíteni egy öreg nénit az úton. Persze, ami az övé, azt tűzön-vízen megvédi, de ha az a bizonyos tulajdon átpártol, akkor hidegvérrel pöccinti le a sakktáblájáról. Nem tököl azzal, hogy jaj, ilyen, meg olyan szépségesen szép éjszakát töltöttek el együtt, és hogy milyen jól tudott szopni. Nem. Érdekember, és ezt nem is tagadja. A bosszú híve, de nem csípi, ha valaki csicskákat alkalmazva végezteti el másokkal a piszkos munkát. Kevésszer utasít valakit olyasmire, amit ő maga nem csinálna meg, ha már úgy érzi kelletlen a meló, vagy flúgos az ürge és ingoványos a talaj, akkor is megembereli magát és a tettek mezejére lép. Ez az egyetlen megbecsülendő tulajdonsága. Az összes többi pokolra való, még a purgatóriumból is kiköpnék annyira aljas és kegyetlen. Összegezve, jobb nem packázni vele, mert az ökle is ugyanolyan riasztó tud lenni, mint a tekintetében lobogó kegyetlen tűz.

Élettörténet: Los Angelesben született, pont akkor, amikor, anyja amerikai luxus kurva, apja pedig méltán híres drogbáró, hatalmas ültetvényekkel és elképzelhetetlenül nagybirtokkal. Most ebből az következne, hogy kis királyfiként élte életét, de csalódást kell, okozzak. Tucat gyerek volt, egy a számtalan másik között. Egy olyan császárnak, mint az apjának, minek kell egy kis fattyú? Az utcára dobta a drogfüggő anyával együtt. Na itt kezdődik az igazi sztori. Mind a ketten pont leszarták, hogy mi van vele, csak sodródott az árral, gettóról-gettóra és bandáról-bandára keveredett. Árvaházban rövid ideig volt, épp csak addig, hogy meg tanult járni és beszélni és már ki is tették a szűrét, menjen isten hírével, ott bizony nem látják szívesen a kis csöppséget. Hamar fegyvert ragadott, megtanult lopni, hazudni és csalni. Alig 6 évesen, már tökéletesen tisztában volt azzal, hogy milyen a jó árú és a mi az olcsó szar, amivel teljesen felesleges foglalkozni, akár még fel is köthetné magát vele az a fogatlan seggfej. El se érte a felnőtt kort, mikor már „tiszteletre méltó Padrének” nevezték, menő klubja volt a Lanfé (fr. jel.: pokol) és luxus kurvákkal, kiváló, magas minőséggel rendelkező drogokkal, szivarokkal kereskedett. Messze híres szórakozóhelyét lehetetlen volt bevenni, a rendőrség akárhányszor jött házkutatási paranccsal, sosem találtak semmit Gyűlölték is, de nem tehettek ellene semmit, vérprofi volt. Olyan simán intézte el az ügyeit, hogy annak nyoma nem maradt. De egyszer minden profi hibázik, nem igaz? Mert azon kívül, hogy csempész és illegálisan kereskedik tudatmódosító szerekkel valamint emberekkel, gyilkos is. Miért ne lenne az? Bandaháborúnak állították be, de valójában hírből sem volt az. Több képviselőt, ügyvédet és fejest ölt és kínzott meg, kreativitásban nem volt hiány, több hónapig foglalkoztak az ügyével. Azonnali hatállyal került az USA legszigorúbban őrzött és legbrutálisabb börtönébe, ami történetesen a föld alatt helyezkedik el. Míg a berendezkedett és „ismerkedett” a külvilágban minden terítékre került, a piszkos kis ügyei, a származása – amiről ő sem tudott, de hát az volt az igazság pillanata. Egyetlen dolog nem derült ki, hogy miért ölte meg azokat az embereket. Őrület kizárva, teljesen normálisan reagált mindenre. Fenyegetettség? Ugyan már, nagyjátékos volt, totálisan bebiztosítva. Akkor mégis mi lehetett az indíték?

Hobby: "Rendfenntartás", seftelés

Foglalkozás: ... Nincs neki? Rab.

Extrák: Egyjátékos, aktív karakter - Makame Realé. // Van egy bizalmasa, az sem igazán az. Leginkább kurótárs… meg szobatárs… meg kurótárs. Na, jó… van, amit megoszt vele, néhány tényközlés, esetlegesen egy kis biznisz lebonyolítása. De nem nagy ügy. Bízik benne, valamennyire, de nem lehet kézpénznek venni azt, amit érez az illető fiúcska iránt. Csupa titok és fülledt erotika. // Többrendbeli szándékosan, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért, drog-, szesz- és embercsempészetéért, illegális tudatmódosító szerek árulásáért, prostitúcióval foglalkozó egyének futtatásáért röpke 379 év börtönbüntetést kapott.

Képinfo: - ()

Engedélyezve: 2012. 04. 09.
2015. 07. 02.

Módosítva: 2015. 07. 02. 16:02:19
Módosította: MarionetteBábu

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).